Modni blogi

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Avg. 2011 13:20

Potem žal nimamo izbire, kot da govorimo za tvojim hrbtom. Prav napišeš objavo in pozivaš, naj ti povemo v "obraz", potem se pa ustrašiš komentarjev.

Lahko pa tukaj:
Napisala si, da si živela v Parizu, potem pa komentirala, da si živela tam 2 tedna na počitnicah? Potem sem js že pristna londončanka :D Kje vse sem že živela, uf :)
Pa če greš še kdaj "živet" v Pariz, odpri oči (ali si nabavi očala) in glej kako so tam punce dejansko oblečene (in mislim parižanke, ne turisti), ker tako kot ti definitivno niso :D

Čestitam za bogate starše, ki ti omogočajo založbo in ta tvoj hobi, ker sama si to definitivno nisi ustvarla iz nič :wink:

------------------------------------

Še en meni simpatičen blog (ne samo o modi)
Cupcakes and Cashmere
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Avg. 2011 13:29

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 28. Avg. 2011 13:32

nič ni narobe... :)

če vlagajo v talent.... :D :D :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Avg. 2011 13:34

^^ Tako nekak, ja :)

In Ninča, ne rabiš mi ZS pisat, res ne. Mi lahko komot vse javno poveš, ne pa drugim za hrbtom :P
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 28. Avg. 2011 13:56

ah dejte zvenite že kot neki stari zavistneži zaradi teh knjig. in tudi njeni posti mi zgleda da so vedno bolj pravilni, je še mlada če bo tko nadeljevala izboljševat bo čisto kul na koncu. meni je všeč če piše o tem kar pozna in ne neki visoki modi, ki jo bodo vidli, nosili redki izmed nas. sicer ima še dosti za se naučit, sam napreduje.

jaz predlagam da tisti opis pod naslovom napišeš v slovenščini, ker itak je slovenski blog, pa tam kjer ti piše sample page, da to ven vržeš oz prevedeš ker ni kul - ne paše. pač popraviš tole stran. pa še tisto škatlo, ki ti jo je flobunda predlagala bi lahko sestavla, ker potem bi slikice ful lepše zgledale.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 28. Avg. 2011 16:09

*mala* napisal/-a:------------------------------------

Še en meni simpatičen blog (ne samo o modi)
Cupcakes and Cashmere

Tako so mi najljubši :)

Pa še en, kot dokaz da se H&M, Zara, ASOS, lahko dobro nosi... Ninča, ti svetujem, da malo pregledaš :P :

http://www.fashion-nerdic.com/
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Avg. 2011 16:56

^^ Kul zgleda. Sicer pa so eni že izgubljen primer, ni več pomoči :D

Fashion Bananas
mariannan
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 28. Avg. 2011 18:28

Rollin #3 napisal/-a:pa še tisto škatlo, ki ti jo je flobunda predlagala bi lahko sestavla, ker potem bi slikice ful lepše zgledale.

tnx rollin! :D

sicer pa še vedno ne razumem poante teh modnih blogov. te dni sem jih par pregledala in objavljanje lastnega outfita, z našobljenimi čobami in skrivenčenimi pozami, high fashion heroin chick art foto wanna be (+ valda kvazi lomo efekt na 3/4 fotkah).
se mi zdi, kot da so punce nekoč sanjale, da bi ble manekenke, ampak so prenizke/predebele/živijo v sloveniji in jim je modni blog zdej sladka limona.

ne me razumet narobe, čisto ok se mi zdi, da nekdo objavlja to kar mu je včeš, kar se mu zdi nekaj posebnega, kak fin DIY izdelek, tudi kak svoj outfit. ampak poplava vsega kar je neka dečva oblekla za na faks, v bikofe, koloseja. kr attention whorish, if i may say.

Ninča. pohvale za slovnično pravilnejše izražanje. še nekaj glede fotk. nimaš doma nobene stene, ki ne bi bila nastlana s pohištvom, tvojimi osebnimi stvarmi? poletje je. lahko se slikaš zunaj na vrtu, pred fasado, karkoli, le da je ozadje čim bolj monotono, homogeno in enobarvno.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 28. Avg. 2011 18:46

florubinda (upam, da sem prav napisala), hvala. in ja se trudim. glede outfitov in ozadja sem že premišljevala. bi rada enobarvno ozadje seveda. a žal imamo doma pred hišo veliko reči in je skoraj nemogoče najti en prazen kotiček. bom pa poskusila kaj boljšega najt.

p.s škatla je v izdelovanju :D

še en blog, ki sem ga začela spremljat: The Fancy Teacup-krasne kombinacije.
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 5. 2006
Kraj: Fikšinci :)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 28. Avg. 2011 19:00

Ninča napisal/-a:florubinda (upam, da sem prav napisala), hvala. in ja se trudim. glede outfitov in ozadja sem že premišljevala. bi rada enobarvno ozadje seveda. a žal imamo doma pred hišo veliko reči in je skoraj nemogoče najti en prazen kotiček. bom pa poskusila kaj boljšega najt.

p.s škatla je v izdelovanju :D

še en blog, ki sem ga začela spremljat: The Fancy Teacup-krasne kombinacije.

Joj Nina, ne zeme me za grdo, ampak pravin ti kak prekmurka-prekmurke.. Ne delaj si sramote :)
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 28. Avg. 2011 23:12

floribunda napisal/-a:
sicer pa še vedno ne razumem poante teh modnih blogov. te dni sem jih par pregledala in objavljanje lastnega outfita, z našobljenimi čobami in skrivenčenimi pozami, high fashion heroin chick art foto wanna be (+ valda kvazi lomo efekt na 3/4 fotkah).
se mi zdi, kot da so punce nekoč sanjale, da bi ble manekenke, ampak so prenizke/predebele/živijo v sloveniji in jim je modni blog zdej sladka limona.

ne me razumet narobe, čisto ok se mi zdi, da nekdo objavlja to kar mu je včeš, kar se mu zdi nekaj posebnega, kak fin DIY izdelek, tudi kak svoj outfit. ampak poplava vsega kar je neka dečva oblekla za na faks, v bikofe, koloseja. kr attention whorish, if i may say.

Bravo floribunda :D sem istega mnenja!
sem ful presenecena kolk je teh modnih blogov in avtoric, ki se fotkajo iz vsakega zornega kota in promovirajo neki stil.

jaz ne maram nobenega bloga nasploh.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 29. Avg. 2011 9:31

Še malo amerškega kiča:
http://www.dulcecandy.com/

Meni so modni blogi všeč, ker rada spremljam življenjski stil širom sveta. Saj ni samo vse o outfitih ampak tudi, kaj si lahko dekleta približno iste starosti kot jaz privoščijo, kam potujejo, včasih tudi d čim se prehranjujejo :lol:
Pa tudi kakšno idejo lahko dobiš, npr. če mi je všeč kak kos, ki ga punce kupijo v trgovinah, ki so dostopne tudi v Slo, grem pogledat in ga mogoče tudi kupim. Konec koncev, tudi na forum nekateri lepijo (lepimo :) ) slikce zadnjega nakupa, kaj bi imele itd. prav s tem namenom.
anze
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a anze » 29. Avg. 2011 22:03

Za zgled. Ja, sta Slovenki. - http://thewaywemissedfashion.blogspot.com/
Ulični stil - modni trendi z ulice | http://ulicnistil.com/
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a moj_zlobni_jaz » 31. Avg. 2011 19:42

Sicer ne berem blogov, ne modnih, ne katerih koli drugih, a ko sem prebirala tole temo, sem naletelea na slednjaga:

http://stardustandroses.blogspot.com/

in moram reči, da mi je postal všeč...ne samo zaradi oblačil, ampak tudi zaradi same blogerke, ki me nekako navdaja s pozitivno energijo :)
Why be an angel when I can play god?!
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 31. Avg. 2011 20:55

Nina.... na hitrco sm preletela blog (sicer ne maram blogov)....
Se vid napredek (od začetka pisanja do danes)........
Me je pa zmotila ena pomembna stvar: kozmetiko imaš staro... Ne veš, da se po določenem času naberejo bakterije...............???

Lp :)
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov