Modni blogi

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 27. Avg. 2011 10:46

Če bi malo bolj prebral zadnje strani, bi videl, da svoj stil zagovarja kot modno osveščenost....or is that just being ignorant?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Avg. 2011 10:48

Boris, ne vpletaj se kjer ti ni mesto. :P

Punca se ima za "dekle iz Pariza" = 1. asociacija je vsakemu nevednežu "visoka moda", kar pa ljubljanski NY pač ni;
drugo, ima se za pisateljico, pa se ji ne ljubi niti svojih besed še 1x brati - kako naj se potem komu drugemu? Da ne omenjam osnovnošolskega stila pisanja.

..poleg vsega ostalega, kar so že omenile punce pred mano.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 27. Avg. 2011 10:51

Pa da ne bo kdo mislil, da sta zdaj H&M in NY slaba...nista slaba, ampak višek mode pa tudi nista (za nas brez lastnega visokega dohodka sta čisto dobra :P ).
The world is as you are.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Avg. 2011 10:52

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 7. 2006
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Boris » 27. Avg. 2011 10:52

CaliLove* napisal/-a:
emanuela napisal/-a:-modna osveščenka, ki hodi v H&M in NY?

In to ne kar v katerikoli NY, ampak NY v Ljubljani! :D
-pas New Yorker iz lj
-balerinke New Yorker

Pa pise o novem parfumu, ki ga je v steklenicki le se 1/3. :lol:
Vec prispevkov ne pomeni vecje kvalitete bloga. Vcasih je bolje biti tiho, ce nimas kaj pametnega za povedat. Isto velja za blog. :)

Verjetno bodo padali pomisleki, da branim koga, ampak dejansko me zanima izključno samo to, kaj naj bi imelo vse od tega povedanega opraviti z neumnostjo.

Kaj ima to, da hodi v H&M in NY opraviti z neumnostjo? Kaj če hodi tja, ne more biti modna osveščenka? Recimo modna osveščenka za trgovini H&M in NY? Koliko trgovin mora po tvojem obiskovati modna osveščenka, da se je ne proglasiš za neumnega, če izjavi, da je modna osveščenka?

Glede parfuma bi moral kaj več vedeti, da bi lahko presojal o neumnosti. Je pa za nasmejat se, drži.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 27. Avg. 2011 10:57

Ja, sem ga, ampak sem hitro ugotovila, da nima smisla, ker se oblačim casual in ne tako, da bi koga navdihnila za kak kos. Tako da raje več ne pišem, preden ne zaslužim za toliko denarja, da si nabavim res dobre kose.
(mimogrede sirovka, a ti vodiš evidenco naših postov ali imaš samo tako dober spomin?) :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Boris » 27. Avg. 2011 11:04

purple_rain napisal/-a:Boris, ne vpletaj se kjer ti ni mesto. :P

Punca se ima za "dekle iz Pariza" = 1. asociacija je vsakemu nevednežu "visoka moda", kar pa ljubljanski NY pač ni;
drugo, ima se za pisateljico, pa se ji ne ljubi niti svojih besed še 1x brati - kako naj se potem komu drugemu? Da ne omenjam osnovnošolskega stila pisanja.

..poleg vsega ostalega, kar so že omenile punce pred mano.

Pojmovanje neumnosti je moje področje, kjerkoli.

Mene njen napis "dekle iz Pariza" asocira na "dekle, ki občuduje modo iz Pariza". Tam pa najdeš vse, kar ti na pamet pride. Drži?

Verjetno imam drugo asociacijo, kot jo bi imela večina, ker me moda ne zanima. Predstavlja mi pravzaprav zvrst manipulacije, kjer mi trg narekuje, kaj bi moral obleči.

Glede pisateljice... tu zna morda biti pripomba ustrezna. Ampak ker je ne poznam in ker ne vem, s čim se dejansko ukvarja, o tem ne morem nič rečti. Morda ti lahko.

Pisatelj je v splošnem tisti, ki piše romane, povesti, novele.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 27. Avg. 2011 11:11

Boris napisal/-a:Koliko trgovin mora po tvojem obiskovati modna osveščenka, da se je ne proglasiš za neumnega, če izjavi, da je modna osveščenka?

Brskanje po policah v NY ima z modno osveščenostjo ravno toliko skupnega, kot je človek poznavalec psihologije, če prebere "globoke" članke v Cosmotu vsak mesec in potem citira tiste njihove alineje.

Sicer pa upoštevaj nasvet, ki ti ga je dala purple_rain. Običajno pišeš pametne stvari, v tej temi pa res mimo streljaš, ker v bistvu niti ne veš, za kaj se gre, pa skušaš z nabijanjem vprašanj na slepo trofit eno, kjer boš kao dokazal svojo poanto, čeprav pomoje sploh ne veš, kaj tvoja poanta je.
ursa2502
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a ursa2502 » 27. Avg. 2011 11:20

kaj pa fantovo darilo za maturanski ples? verižica od Guest :lol:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 27. Avg. 2011 11:38

Boris napisal/-a: Domnevam, da ima claire svojevrstno pojmovanje besede neumnost.

fuck you.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 27. Avg. 2011 12:27

sirova štručka napisal/-a:ja pa dobr no, sej sta emanuela in mala tud pisali blog (ali ga še? prosim za link) in ni bil ravno presežek, kar bo po določenem času ugotovila tud tale in ga zbrisala ali izboljšala, kar se ji bo pač dalo, do takrat pa naj ima veselje in mislim, da je deset strani, ki se nanašajo zgolj na njen blog in kjer izpostavljate ene in iste stvari čist dovolj, da že lahko daste mir :roll:

So true.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Avg. 2011 12:45

Od slovenskih so mi občasno kul:
magnifique
allaroundeve
running-in-my-heels
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Boris » 27. Avg. 2011 19:53

jullia_ napisal/-a:
Boris napisal/-a:Koliko trgovin mora po tvojem obiskovati modna osveščenka, da je ne proglasiš za neumnega, če izjavi, da je modna osveščenka?

Brskanje po policah v NY ima z modno osveščenostjo ravno toliko skupnega, kot je človek poznavalec psihologije, če prebere "globoke" članke v Cosmotu vsak mesec in potem citira tiste njihove alineje.

Sicer pa upoštevaj nasvet, ki ti ga je dala purple_rain. Običajno pišeš pametne stvari, v tej temi pa res mimo streljaš, ker v bistvu niti ne veš, za kaj se gre, pa skušaš z nabijanjem vprašanj na slepo trofit eno, kjer boš kao dokazal svojo poanto, čeprav pomoje sploh ne veš, kaj tvoja poanta je.

Moja poanta je, da mešajo pojem neumnosti z neukostjo, neskladnostjo, narcisoidnostjo, nerazgledanostjo.

Ne vidim, da bi mimo streljal, razen pod pogojem, da te, ki so podajale ocene, osebno poznajo avtorico bloga, oz. vedo o njej precej več, kot sama piše na blogu. V tem primeru lahko morda vidijo nekonsistentnost njenih izjav z njenim življenjem/osebnostjo, na podlagi česar lahko govorijo o njenih neumnostih, sicer pa je njihovo ocenjevanje neustrezno.

Npr. slovnične napake na njenem blogu nimajo nič opraviti z neumnostjo, pač pa z nečim od naslednjega:
a) neukostjo (ne pozna slovničnih pravil)
b) flegmatičnostjo do tega, da bi se trudila pisati slovnično pravilno
c) površnostjo
d) svojim stilom (namerno pisanje slovničnih napak)

Zanimivo je raziskovati, kam vse potem take asociacije pripeljejo, ko ljudje pretirano posplošujejo in dajo takim stvarem nalepko "neumno".
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Avg. 2011 20:04

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
nogavicka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a nogavicka » 27. Avg. 2011 21:26

damn, posvetila vam je cel BOG! :lol:

Tale bog je izključno posvečen bralkam, ki se iz njega norčujejeo, imajo za neumnega mene in ta blog, se ob mojem blogu kratkočasijo in namesto, da bi mi pod komentar napisale, da to to in to in to ni v redu, se to spravijo pisat na Cosmopolitan.

Narejen je za punce, ki ga želijo brat, komentirat in se ob njem kratkočasit.

no, potem je se vseeno namenjen nam :D dej no, začni brat za sabo vsaj zato, da te folk ne bo prcu.. :roll: drugo se pa sploh ne splača več komentirat, je pretrda...

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov