Modni blogi

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bubble.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bubble. » 20. Avg. 2011 17:45

^^ Ninča: mogoče zato, ker same nimate pojma o modi, modnih smernicah. aja. in to, da imam nekaj slovničnih napak, še ne pomeni, da ne vem pisati, neumnice.

Zato je tako napisala. ;)
you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have..
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 20. Avg. 2011 18:01

:oops: :oops: my bad Ice_cofee :D
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 20. Avg. 2011 18:44

Ampak čez dejstvo, da sta Nike in Adidas naši največji firmi s športnimi oblačili pa ne moreš tako hladnokrvno, no. :? Pa gotovo najkvalitetnejši... čisto verjamem za nekoga, ki je samo za te dve slišal, da lahko to z gotovostjo trdi. Pa H&M je tudi gotovo boljši od New Yorkerja, ane?

Ninča, priznam, da tvoj blog berem zato da se režim zraven :D V trgovine, ki jih opisuješ pa lahko tudi sama zavijem in vidim na lastne oči vse te fabolous stvari, ki jih opisuješ. Lol.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Avg. 2011 18:53

Bog se usmili, sem se dolgo zadrževala. Ampak naslov posta "športna moda", potem pa pišeš o ozkih kavbojkah in adidas balerinkah? :nein:
Samo še čakam, da se spraviš analizirat športno-eleganten slog oblačenja.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 20. Avg. 2011 20:40

Glede na to od kod je ta punca, še sreča da se vsaj trudi kolko tolko slovensko pisat. Se sprašujem kak bi šele blo, če bi v narečju pisala. Par objav na blogu sem prebrala ampak sem tud nehala ker je tudi meni blo moteče zaradi teh slovničnih napak, zamenjav črk in nasplošno način pisanja. Napake se pa da tud komot popravit. Ne vem, jaz osebno raje 5x grem prebrat kar sem napisala preden objavim/pošljem (npr. maile, seminarske ipd.), da se prepričam da nimam nekih napak in da je vse razumljivo napisano. Tak da tud tebi Ninča priporočam, da preden objaviš prej parkrat prebereš. Strinjam se tud, da bi rabla dosti boljšo kvaliteto slik ker je tak skoraj muka gledat... tak da upam, da si vsaj kaki digitalec nabaviš če že drugega nimaš. Tudi neki ravno visoko modni blog se mi ne zdi to glede na to, da pišeš o essence, h&m, jello itd., ki jih mamo na vsakem koraku in po mojem ima marsikatera še več teh stvari od tam kot ti, ogledamo si lahko vse same v trgovinah... men se zdi, da je ta tvoj blog tak malo bolj za hobi in če te veseli kar piši naprej ampak ne trdit, da si ne vem kak grozno modno osveščena. Priznam jaz ravno nisem pa marsikaj vem... oz. sem kar nekaj zvedela od ostalih punc, ki so tu gor in so pisale v postih o modi, tak da ne bi raje govorila da nimajo pojma.

Preden spet napadeš kogarkoli mislim, da smo ti vse pisale z namenom da ti pomagamo izboljšat blog... ga nisi s tem namenom pokazala? Tak da sprejmi kritiko enako kot pohvale, še več če se boš potrudila izboljšat boš pridobila na bralcih, ne pa jih izgubila.
Yada, yada, yada...
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 20. Avg. 2011 22:20

ampak povsem iskreno - ninčin blog ostaja kar v povprečju ostalih slovenskih blogov. večina objavlja cunje iz zare in h&m-a, večina piše precej nemarno, večina ima zanič fotke itd. ne razumem, zakaj taka gonja ravno proti njej. vsaj objavljanja v grozoviti angleščini se je vzdržala, kar je še ena značilnost slovenskih blogerjev.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 21. Avg. 2011 0:13

okej priznam, nimam pojma o modi..ma ta ninčin blog je tako smešeeeen :D :D
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 21. Avg. 2011 9:15

ok. takole vam povem.
če imam slovnične napaka je to samo in le iz tega razloga, da pišem na tipkovnici hitro in sem priznam, prelena da bi popravila napake. ali šla blog spet in spet brat.
imam nekaj bralk in tudi obdržati jih mislim. ker sem komaj začetnica v tem, vem tudi da se bom trudila izboljšati. kmalu si bom nabavila fotoaparat in potem bodo slikce boljše.
dekletu, ki je imela željo, da pišem o športnih oblačilih, je bil blog zelo všeč in to še ne pomeni, da bom pisala tudi o športno-elgantnem stilu. ker ne bom. ta stil strogo preziram in ga ne morem videti.
prav tako ne razumem, zakaj berete moj blog, če imate toliko boljših, tujih blogov za brat? moj blog ni namenjen tistim, ki se želijo zabavati. in če imate tako bedno življenje, da se lahko smejete le iz tega in vam je to smešno, ste pomilovanja vredne.
o ny in h&mu pišem, ker sta mi trgovini zakon in imata oblačila za moj stil oblačenja in to mi je všče. zakaj ne bi mogla izstopat in pisat o tej trgovini in oblačilih? je to prepovedano?
sprejela sme vse dobre kritike, ampak to, da se smejete in norčujete iz mojega bloga, ni dobronamerna kritika. kot je ena napisala, tudi sama berem nekaj slo blogov, in so malo boljši od mojega. le da so še v ang. sama obvladam francoščino in ne ang, le pogovorno. zato se ne trudim pisati v njej, niti v francoščini.
in mogoče, na to niste pomislile, sem iz vasi, in tukaj nimamo v bližini 30 km druge trgovine kot mercator. a raje živim tu (če se boste še iz tega norčevale slučajno) kot pa da sem ena afnasta kura iz lj, ki na vsakega gleda zviška, ji ati in mami dajeta denar, lahko kupi kar želi, kolk želi in kjer želi, ne ve da so krave rjave in ne vijolične barve in se ji ne sanja, kaj pomeni trdo kmečko in fizično delo. jaz, ki sem z vasi, vem, kakšno je življenje v lj, ker sem živela tam in v parizu, kjer je še huje. a stokrat raje živim tu, kjer je čisti mir. če hočem trgovine, se pač odpravim v mursko. v lj grem redko. in nič mi ne manjka. in to da ne pišem o tem pradi, pa gucciju, pa d&g še ne pomeni, da jih ne poznam. kar nekaj njihovih reči imam, a mi niso ne vem kaj, ker kaj dosti ne gedam na znamko. raje imam nekaj, kar je poseci, lepo in udobno pa da sem nekaj posebnega.
in če je to tza vas (ene) smešno, je samo še en dokaz več, kako pomilovanja vredne ste, ker ne upate biti drugačne.
meni je h&m in ny všeč.všče mi je roba, trgovina vse. lahko se postavite na glavo zaradi tega. in še dalje bom pisala o tem. ker sama cenim to, da si denra zaslužim čisto sama, grem kamor hočem, kdaj hočem in kopujem tam, kjer se mi zdi vredno in ne mislim zapravit vsega. je veliko bolj posebno imeti malo stvari, ker jih šele potem znas ceniti.

to ni bilo mišljeno na vse. same presodite kateri je bilo namenjeno. hvala tistim, ki berete in se ne norčujete potem. druge se mi pa smilite.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 21. Avg. 2011 10:07

Tvoj slog oblačenja ni nič posebnega, takih je 70% punc po ulicah. In v tem ni nič "drugačnega" :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 21. Avg. 2011 10:13

Pa ravno v tem je poanta, ti nisi nič posebnega, če si oblečena v H&M in NY, ker to nosi 70% Slovenk. Ti tvoji outfiti, ki jih objavljaš, so popolnoma nezanimivi ravno zato, ker so videni vsak dan stokrat. Oblečeš se tako, kot se obleče praktično vsaka srednješolka, a res misliš, da boš za to kakšne pohvale dobila? Če hočeš praktični nasvet, poglej si blog, ki ga je včasih (ne vem, mogoče ga še) pisala forumašica Balenciaga. Meni se je sicer njen stil zdel grozljiv, ampak bilo je pa vsaj zanimivo za pogledat.

Lahko verjameš, da bi bilo veliko bolj zanimivo, če bi ti kdaj v svoj outfit skombinirala tiste svoje Prada, Gucci in D&G kose, pa čeprav se tebi ne zdijo nič posebnega. Me bi jih pa z veliko večjim zanimanjem pogledale, kot tvoje dolgočasne skinny jeans - TW Basic dolga majica kombinacije.

EDIT: LOL, midve z *malo* res nisva ista oseba, čeprav sva uporabili enak izmišljen procent za ponazoritev svoje poante. :D
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 21. Avg. 2011 11:11

Ninca, saj ti si zreklamirala ta tvoj blog in seveda folk se je lotil pogledat.

Pac se moras sprijazniti, da vecini folka ni vsec tisto kar ti prikazujes v blogu.

Ravno, ker si zacetnica moras pokazati neki fascinantega, ker vsi ravnamo po prvem vtisu.

Ce prvi vtis ni dober potem je vse tezje. Spomni se, ce si kdaj v soli dobijala ze iz zacetka zelo slabe ocene, ko si bila sprasevana v razredu in potem kako si popravila tisti prvi vtis, ki si ga pustila.

Tak da pozorno beri vse kritike, nobeden tlele ti ne misli slabega.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Avg. 2011 15:33

Še jz, še jz!
Ampak imam ne-z-blogom povezan komentar:
Ninča napisal/-a:če imam slovnične napaka je to samo in le iz tega razloga, da pišem na tipkovnici hitro in sem priznam, prelena da bi popravila napake.
tole mi je pa ena večjih neumnosti, ki se včasih tudi na forumu pojavi; hitro tipkanje (na tipkovnici :lach:) sámo zase ni noben poseben dosežek. :P

Ninča napisal/-a:ali šla blog spet in spet brat.
Tale [tvoja] izjava je pa še večja neumnost; hej, če še sama nočeš svojega prispevka še enkrat prebrat, ne pričakuj, da te bodo drugi občudovali.
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Limeta.* » 21. Avg. 2011 20:25

ojoj ninča js bi se na tvojem mestu močno zamisnla nad sabo :lach:
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop :grinsevil:
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 22. Avg. 2011 9:15

če sme rekla da se mi ne da blog spet in spet brat, to ni zato, da mi bkog, ki sem ga napisala, ne bi bil dober. preprosto sem prelena brat nekaj kar sem napisala in že vem točno kaj piše.

Limeta*, jaz bi se pa nad tabo zamislila.

nisem nič reklamirala svoj blog. le napisal asem katere bloge berem in da pišem svojega. uau, reklama in pau ne?
in tudi nisem reklamirala za take, ki se bodo iz tega smejale in norčevale, temveč za tiste, ki berejo blog, napišejo komentar ali ap ga le preberejo brez norčevanja in podobnih zadev. vem kaj pomeni kritika, in nekatere imate prav. vem da imam slabše slike in napake. pa kaj? ubijte me zaradi tega. veliko ljudi piše bloge z napakami in s še slabšimi slikami morda pa se kdo na njih spravlja tako kot ve name? ker to kar nekatere delate ni negativna kritika, temveč zasmehovanje in norčevanje in to delajo le še osnovnošolke.
če vam je kaj bolje, lahko rečem, d abom danes dobila fotoaparat za boljše slike.
ena je pisala še o tem, d anisem nič drugačna. morda ne zaradi cunj (tak stil mi je všeč in če hočeš: nikakor ni podoben 70%stilom v ms), ampak zaradi bloga. pač pišem o vsakdanjih trgovinah in prprostih cunjah. veliko deklet ne ve, kako kombinirati k pajkicam, živobarvnim kavbojkam na korenček, blazerju itd. tu majo ideje. ne vem kaj bi bilo s tem narobe?
drugačna sem, ker pišem drugačen blog. enostavno.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Avg. 2011 9:23

^^ Tak blog lahko piše vsaka najstnica, ki ima 15 min časa na dan :wink: Nič posebnega, nič drugačnega.
Mogoče ste pa v MS tako za časom, da je tvoj stil oblačenja res nekaj posebnega, medtem ko po LJ in ostalih mestih hodijo punce z veliko več stila.
Ni neka umetnost kombinirat pajkice in barvne jeans :P Pač stil povprečne punce.

Če že pišeš blog, se kar navadi kritik :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]