Modna svetovalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Mah te so mi preveč načičkane Mogoče, bi že mela kakšno...
Sicer pa... evo GA
http://www.topshop.com/webapp/wcs/store ... ageSize=20
Sicer pa... evo GA
http://www.topshop.com/webapp/wcs/store ... ageSize=20
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
-
*Sagitt* - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2008
- Kraj: Maribor
Pozdravljene ..
ker ravno ne poznam modnih hitov in smernic in tako dalje me zanima kaj bi mi ve cosmopolitanke svetovale pri izbiri čevljev?
kaj naj imam obuto pod te hlače in to majčko ?
ker ravno ne poznam modnih hitov in smernic in tako dalje me zanima kaj bi mi ve cosmopolitanke svetovale pri izbiri čevljev?
kaj naj imam obuto pod te hlače in to majčko ?
Some things end, some things begin and some things never change ..
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Jaz bi tudi balerinke, petk jaz ne bi tukaj pomoje bi smešno zgledalo.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
- Feist.
- Debatorica
lauren napisal/-a:Sem gostja na poroki in imam zeleno poletno obleko (živo zelena barva) do kolen. Kakšen nakit in čevlji bi šli zraven?
Ok mogoce bo to malo filmsko zgledalo in nevsakdanje, ampak meni bi ful pasalo z bež čevlji (oz. zlati?) in nekim bakrenim ali zlatim nakitom?
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jz bi pa na to samo oranžne nohtke in oranžne čevlce dodala.. nič nakita, mgoče kake črne perle..
It was forever..but it didnt last long..
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Jas sem ti tudi mislila predlagat oranžne čevlje, sam če je že obleka ŽIVO zelena bi rajši črne salonarje, sandale pa črno torbico. Kaj pa pas, če ti paše k obleki? +srebrni uhani.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
^^
Kako bi našla na ebay-u ali kje drugje tole oblekco? Namreč našla sem jo na eni tistih spletnih prodajaln, ki naročajo poceni robo iz Kitajske in drago prodajajo.
Umikam, sem že našla
Kako bi našla na ebay-u ali kje drugje tole oblekco? Namreč našla sem jo na eni tistih spletnih prodajaln, ki naročajo poceni robo iz Kitajske in drago prodajajo.
Umikam, sem že našla
I like to see my money ... hanging in my closet.
- deja88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2012
Za na poroko imam to oblekico iz H&M, kakšne čevlje naj zraven kombiniram? Aja..bela na obleki ni čist bela..je bolj umazanobela. Poleg bi kombinirala kakšne barvne sandale, ker se mi črni zdijo dolgočasni..kaj ve menite?
http://www.hm.com/si/product/00518?arti ... ILAR_TO_PD
http://www.hm.com/si/product/00518?arti ... ILAR_TO_PD
- Feist.
- Debatorica
Kako naj nosim takšnomajčko? Sem manjše postave, zato je nočem nositi tako kot ta na sliki, torej spuščene, ampak nekak noter zatlačeno. Ampak je problem v tem, da je ne gre noter lepo zatlačit, ali pa jaz ne znam (?)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov