Modna svetovalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Kaki problemi... Ko da bi šel na pravno, ko vidiš prvi dan tipe v oblekah s kravato in poštirkane do dlake na riti
Bodi urejen, ne ušmekan. Povprečni punci bo to bolj všeč kot "greased" frizura in polo majčka s krokodilčkom.
Bodi urejen, ne ušmekan. Povprečni punci bo to bolj všeč kot "greased" frizura in polo majčka s krokodilčkom.
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Kako naj skombiniram to krilo?
Rada bi neko kombinacijo, ki bo tut za jesen... Ta zgoraj mi je grozna
Rada bi neko kombinacijo, ki bo tut za jesen... Ta zgoraj mi je grozna
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
-
kana_bis - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2013
Tamara na tvojem mestu bi dodala kakšno belo srajčko, ki bi jo zabasala pod krilo (kot na sliki). Čez kakšna črna ledr jaknica pa mogoče kakšna masivna ogrlica. Poglej v zari, tam imajo lušne, čeprav malce precenjene.
Izogibala pa bi se dodatkom v tej lila barvi
Izogibala pa bi se dodatkom v tej lila barvi
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Men je pa všeč ta barvna kombinacija. Bela srajčka bi zgledala dolgočasno.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
trust napisal/-a: Jeah, to bi rad ja, kot sem že zadnjič pisal se bom spoznal z eno punco, ki pride v prvi letnik in moram biti na dan spoznanja "lep"
Samo pazi, če še ni stara niti 15 (ti pa okoli 20 al kako že), da ne boš potem čez čas spraševal, kaj obleči za obravnavo na sodišču
@Tamara stylish: hm, jaz bi tudi nekaj belega, recimo oprijet top brez naramnic. Pa jeans jaknica se tudi ok sliši za čez
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
js bi raje jeans kot leder. leder je čisto pretežek material za kiklco, ki je izrazito poletna in lahkotna.
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
Ima kdo kakšen nasvet kako skrčiti nežno, napol čipkasto obleko, ki je narejena iz viskoze, poliestra, najlona in elastana in ki se ne pere v stroju? Običajno dam obleko, ki mi je prevelika, intenzivno sušit v pralni in sušilni stroj, ki mi jo potem skrči, a v tem primeru ne vem, če jo lahko dam sušit v stroj oziroma bi bila presenečena, če bi jo lahko.
-
trust - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2012
A takole bo dovolj seksi
http://mmc.bolha.com/3/image/146999/147 ... 0acc20.jpg
http://mmc.bolha.com/3/image/146999/147 ... 0acc20.jpg
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov