Modna svetovalnica

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Stina3
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Stina3 » 31. Jul. 2012 13:33

Ta Orsay oblekca je meni lustna, sploh s pravimi dodatki. Belega korzeta jaz na poroko ne bi oblekla, mi deluje prevec "nevestasto", sploh v kombinaciji z belim krilom.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 31. Jul. 2012 21:00

Ziher obleka.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Eliza* » 01. Avg. 2012 7:16

Tudi jaz navijam za oblekico! :)
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a angel99 » 02. Avg. 2012 12:13

vsekakor oblekica :D
Uporabniški avatar
pink ribbon
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a pink ribbon » 03. Avg. 2012 9:40

Hvala za mnenja. Najverjetneje bom izbrala oblekico.
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a shinee » 31. Avg. 2012 18:23

NOVO:
Imam 2 obleki, ki ima ena odprt hrbet, druga pa je nad prsmi čipkasta in če imam modrc, se vrh njega vidi. Problem je, da sem spredaj malce bolj obdarjena in mi ni lagodno hodit okol brez modrca, zato iščem reštive. Modrc v kožni barvi odpade, ker imam precej porjavel hrbet in takšnega rjavega odtenka ne najdem. Poleg tega se plastičnih malce izogibam, ker je obleka za na poroko in cel dan in noč bit v tisti plastiki... ne vem, če bo prjetno. :/
Ima katera kako rešitev?
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 31. Avg. 2012 19:30

Tudi jaz sem to že razmišljala in še najboljša rešitev se mi zdi, da pod oblekami z odprtim hrbtom oblečem navaden modrc in dam čez "bandeau". Zadaj pride kot nek trak in je lepše kot navaden modrc.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 01. Sep. 2012 8:55

če so čipke lahko imaš spodaj modrč v isti barvi in odtenku in ne bo moteče, sploh če je samo malo na vrhu.

Na odprt hrbet pa mi bolj gnusnega kot modrc. Sama imam srečo da modrčka ne potrebujem nujno, tako da sem brez, medtem ko če imše večje oprsje predlagam samostoječ modrček v isti barvi, ki se zapira spredaj, tako da je zadaj samo trak.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 01. Sep. 2012 20:10

Na blogih večkrat vidim kombinacijo krila, žab in nadkolenk....in se mi je kar prikupilo. Me pa skrbi, da ne bi hootchie izpadlo vse skupaj-sicer če že, bi imela nizke gležnarje zraven, take na škorenj obliko. Kaj pravite, je to tumač?
Zadnjič spremenil emanuela, dne 01. Sep. 2012 20:33, skupaj popravljeno 1 krat.
The world is as you are.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 01. Sep. 2012 20:22

^^ Jah, saj to vse tako nosimo pomoje, meni se zdi kjut kombinacija :) .. Nisem še videla, da bi katera nosila nadkolenke brez žab, za pod hlače pa tudi dvomim, da so praktične.. Jaz nadkolenke pri krilih obožujem, komaj čakam hladne dni :D Zraven imaš pa lahko kakšne gležnjarje, ja, ali pa polškornje... za pozimi pa lahko tudi malo višje škornje, da pač ven gleda samo zgornji del nadkolenk :) Sem pa videla tudi že kombinacije z nižjimi čevlji (npr. oxfordke), ampak tisto mi ni tako všeč.
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a shinee » 02. Sep. 2012 21:33

Nesanica napisal/-a:če so čipke lahko imaš spodaj modrč v isti barvi in odtenku in ne bo moteče, sploh če je samo malo na vrhu.

Na odprt hrbet pa mi bolj gnusnega kot modrc. Sama imam srečo da modrčka ne potrebujem nujno, tako da sem brez, medtem ko če imše večje oprsje predlagam samostoječ modrček v isti barvi, ki se zapira spredaj, tako da je zadaj samo trak.

Na to prvo nisem pomislila, hvala. :) Za to drugo pravim, da je težko izvedljivo, ker če hočem, da bi mi modrc dejansko stal, more bit res oprijet, kar pa pomeni, da me res špona čez hrbet. :S
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 03. Sep. 2012 11:14

Emanuela men je to kul. S čevlji pa kombiniraš za kakšno priložnost gre (čez dan nizke ali z majhno petko, zvečer lohk višje).
avanii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a avanii » 26. Sep. 2012 13:45

Obstaja stran, kjer bi bli primeri, nasveti, kako se oblečt glede na tip postave? Pa da to ni samo en članek.... če je katera slučajno zasledila kakšno. Hvala ;)
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 26. Sep. 2012 14:13

Mogoče ti ta tema pride kaj prav Virtualna oblačilnica

Spletnih strani, blogov, nasvetov ipd. je pa na netu veliko, pa najbolje, da ponucaš strica Googla in poiščeš tisto, kar potrebuješ.
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sarimari » 26. Sep. 2012 22:28

Mene pa zanima, kako ste kaj navdusene nad cevljim, ki so ocitno velik hit pri nas. V mislih imam gleznarje, ki so kot teniski, vendar imajo polno peto.
Meni osebno ne potegnejo, cepravim vidim, da so zelo aktualne.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov