Modna svetovalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 456 prispevkov
• Stran 29 od 31
•
Prejšnja
1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31
Naslednja
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Ma ja, to je letos cel modni hit s temi natikači / sandali s širokimi paščki pri vseh oblikovalcih Meni sicer tudi niso blizu, verjamem pa, da so udobni... bi se pa vsekakor za prve odločila, bolj nevtralna kombinacija in se laže kombinira, pa tudi manj poletno-plažni izpadejo
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
modni hit? prvic vidim.. osebno bi raje investirala v ortopedske natikace za stara leta..
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Jp, pa razni natikači v stilu starih atov itd. Jaz tudi nisem mogla verjet, ko sem videla letšnjo kolekcijo v Zari, sami šlapasti natikači, tudi po 50+ eur (npr. klik
klik
klik
klik
Začeli so s tem razni Chloe in podobne modne hiše, potem se je pa očitno razširilo med dostopnejše znamke Pa gumijasti Adidas natikači za po mestu... Saj se že težko kaj novega spomnijo, očitno jim je zmanjkalo idej... no, je pa vseeno bolje od Crocsov
klik
klik
klik
Začeli so s tem razni Chloe in podobne modne hiše, potem se je pa očitno razširilo med dostopnejše znamke Pa gumijasti Adidas natikači za po mestu... Saj se že težko kaj novega spomnijo, očitno jim je zmanjkalo idej... no, je pa vseeno bolje od Crocsov
- goga
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 5. 2014
Kaj vse se ne spomnijo. Moje mnenje pa je, da vseeno vsaj malo ženstvenosti mora bit. Res da vsaka ženska ima svoj stil v katerem se dobi in spoštujem to vendar žensko naj bo žensko ne pa kr neki- zarine natikače mislim. Ma ja modne hiše pa itak ne vedo kaj bi vse spravle na trg le da bi pritegnile folk. Ok gremo dalje in čakamo na nove smernice.
- elektrobum
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2012
- Kraj: Štajerska
...
Zadnjič spremenil elektrobum, dne 04. Jan. 2015 13:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ima kera kako idejo, kako popestrit tole oblekico, da bo primerna za na poroko? Vem da je za taksno priloznost malo plain ampak sem jo vseeno kupila, ker mi precej dobro stoji in se znizana je bila Plus ne bom mela casa za shopping.
Kaksna bolj razkosna verizica? Pascek? Broska tam na strani? Vsak predlog dobrodosel
[url=http://www.tom-tailor.eu/index.php?go=produkt/2/7/-1/50129610170/6593&a=0[klik[/url]
Kaksna bolj razkosna verizica? Pascek? Broska tam na strani? Vsak predlog dobrodosel
[url=http://www.tom-tailor.eu/index.php?go=produkt/2/7/-1/50129610170/6593&a=0[klik[/url]
Prvi neprebran prispevek • 456 prispevkov
• Stran 29 od 31
•
Prejšnja
1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov