MBV Design
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
- ModnaPoznavalka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2016
Hey!
Pred kratkim sem bila na gorenskem v trgovinici MBV v Lescah....same cunjice niso nič hudo posebnega . Me je pa glede na to, da imam fuuulll rada modo, malo zanimalo kdo stoji za to blagovno znamko??!!
No, očitno gre za osebo, ki stoji za inicialkami blagovne znamke...
Sem malo pogooglala po netu in povprašala frendico iz faksa, s katero sva skupaj hodili na fdv in je doma iz iste občine kot "modna oblikovalka"..., ki je bila že marikaj v svoji karieri in je tudi hči enega najbogatejših slovencev..
Po informacijah frendice, gre za oblekice iz Italije, Turčije,...pri neki šivilji pa se le dajo našiti etikete z izvezeno MBV etiketico. Žalostno...če je to po novem unikatna moda??!!
Punce, imate kakšno izkušnjo z to blagovno znamko? Je katere že kupovala tam?
Čav, čav...
Pred kratkim sem bila na gorenskem v trgovinici MBV v Lescah....same cunjice niso nič hudo posebnega . Me je pa glede na to, da imam fuuulll rada modo, malo zanimalo kdo stoji za to blagovno znamko??!!
No, očitno gre za osebo, ki stoji za inicialkami blagovne znamke...
Sem malo pogooglala po netu in povprašala frendico iz faksa, s katero sva skupaj hodili na fdv in je doma iz iste občine kot "modna oblikovalka"..., ki je bila že marikaj v svoji karieri in je tudi hči enega najbogatejših slovencev..
Po informacijah frendice, gre za oblekice iz Italije, Turčije,...pri neki šivilji pa se le dajo našiti etikete z izvezeno MBV etiketico. Žalostno...če je to po novem unikatna moda??!!
Punce, imate kakšno izkušnjo z to blagovno znamko? Je katere že kupovala tam?
Čav, čav...
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
a to si se zdaj registrirala samo zato, da napišeš nekaj o blagovni znamki ki te ne zanima in ki ni nič posebnega? S čim se ti je pat a gospa zamerila?
Drugače pa to itak vsi delajo, cunje iz Italije, Turčije (precej boljša kvaliteta kot Bangladeš in Kitajska) in potem našijejo svoj logo.
Drugače pa to itak vsi delajo, cunje iz Italije, Turčije (precej boljša kvaliteta kot Bangladeš in Kitajska) in potem našijejo svoj logo.
- MBVDesign
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 6. 2016
Draga "Modna poznavalka"! Hvala za tvojo lepo skrb o nasi znamki. Mogoce je pravilno, da ti sama nalijem cistega vina... Predno javno se naprej siris neresnico! Kot prvo, kdo so moji starsi pri mojem poslu in starosti ze dolgo ni vec vazno! To je osebna stvar, ki jo prosim spostuj! Kot drugo, vsi, ki me dejansko poznajo vedno, da ze zelo zivljenje zivin in diham za modo...kar se tice pa nase znamke MBV Design, SIGURNO nisi bila v nasem ateljeju, ker bi potem videla veliko zaloga blaga in vsega kar je potrebno za izdelavo oblek. Vsi nasi izdelki so rocno delo, unikati narejeni v Sloveniji po mojih idejah in najbolsem blagu. Skrajno neprimerno in nekorektno je o nekom siriti take neresnice in laze. Naj te poducim, tudi pravno neformalno! Pa lep dan naprej, Mirjam Bernard Varga, MBV Design
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov