Maturantska obleka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*cukrr* - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 1. 2012
Men je tud ful všeč taprva oblekica. Joooj js jo bom mogla tud še izbrat... si že približno predstavljam kakšno bi rada imela sam pol bo itak pomoje čist drugač sploh pa, ker sem ful zbirčna. Najraj bi šla v kavbojkah.
Tu es dans toutes mes pensées.*
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
zdaj je ta moda koktajl oblekc za na maturanca. meni pa to tak ni všeč. kot je že angel99 rekla-dolge so bolj svečane. meni je všeč takšna svečanost, pa čeprav samo za en večer. v bistvu bi si želela vsako let kak tak svečan ples z večerjo, da lahko oblečeš dolgo elegantno obleko
on topic: meni so vse tri ok za po uradnem delu, ko se preoblečeš. za uradni del bi pa kaj bolj elegantnega.
on topic: meni so vse tri ok za po uradnem delu, ko se preoblečeš. za uradni del bi pa kaj bolj elegantnega.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
angel99 - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2011
heh. Jaz osebno se požvižgam na mnenje nekih strokovnjakov,glede tega,kaj bi smel in kaj naj ne bi smel imeti oblečeno na maturantskem ali kjer koli, kjer se človek lahko obleče po svoji želji. Meni so pač bolj všeč dolge,elegantne obleke, ne pa nekaj,kjer je več kože odkrite kot skrite,pa kjer majo punce oblečene neke kratke oblekice,ki so primerne bolj za kakšne večerne partye,diskoteko. In ne vem zakaj punce na tako svečanem dogodku,kot je MP, ne imele svečani oblek. Mene bi pač bilo sram pred profesorji,starši,da bi prišla v neki kratki ''navadni'' oblekici iz H&M-a.
Ampak ok,to je pač moje mnenje.
Ampak ok,to je pač moje mnenje.
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
Lepo pozdrav... iščem že kar nekaj ur po forumu točno temo `podelitev diplom`ampak je nisem nikjer zasledila ..sem pa našla to temo in upam, če mi bote znali svetovati kakorkoli...iščem primernen outfit za mojo slavnostno podelitev diplome...
Kaj je za vas primerno, če se komu da kak kompleten stajling pokazat ali pa konkretno katere teme na formu naj gledam (sem namereč zaprisežena k športno elegantnemu ali prej bi temu rekla športno seksi slog ...se vseeno... (razen za poroke itd, tam se pa zelo potrudim
Se opravičujem, če sem povzročla kakšne nevšečnosti, ker sem pisala v to temo.... vsak predlog bo dobrodošel, predvsem pa te trgovine v Evroparku MB, saj imam le še vikden 2-3 dni časa. hvala!
Kaj je za vas primerno, če se komu da kak kompleten stajling pokazat ali pa konkretno katere teme na formu naj gledam (sem namereč zaprisežena k športno elegantnemu ali prej bi temu rekla športno seksi slog ...se vseeno... (razen za poroke itd, tam se pa zelo potrudim
Se opravičujem, če sem povzročla kakšne nevšečnosti, ker sem pisala v to temo.... vsak predlog bo dobrodošel, predvsem pa te trgovine v Evroparku MB, saj imam le še vikden 2-3 dni časa. hvala!
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ja, če si postavna zmagovalka šova Hell's kitchen in/ali Katniss Everdeen.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
aaal pa niti takrat ne.. manj je vec.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov