Ko te želi fant obleči

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
mala račka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 58
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mala račka* » 28. Apr. 2008 15:35

evo punce..marsikatera bi mi rekla, da sem zmešana, ker sem proti temu, da mi hoče tip kupovati obleke, čevlje itd., samo kaj, ko imava nasproten okus?
Strinjava se zelo pri malih stvareh sploh pa se meni zdi noro nositi kavbojke za 250 eur samo zato, ker so armani?!
In se skos kregava kaj naj oblačim, moram pa reči, da nimam tako slabega okusa ampak pač mi je bolje kupovati v zari, h&m-u itd., ker se v dragih cunjah ne počutim dobro...in ko greva zvečer ven mi začne: boš danes oblekla une hlače, ki sem ti jih kupil pa uno hudo majčko pol čez daš lahko tisto jaknco uuu pa une čevle k so čist hudi! In men se začne trgat...potem sva oba slabe volje. Če mu hočem dati kontra, da bi vidu kako mi je, pa me ne je*e pet posto!! :!:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5285
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 28. Apr. 2008 15:58

LOL, copata :P
Sori, ampak če ne znaš z roko po mizi udarit in se postavit zase, te bo pa pač tip oblačil. Dej no, večina otrok se mami upre, ko jih poskuša po svoje oblečt, ti se pa kao tipu ne moreš. Bulšit.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 740
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 28. Apr. 2008 16:02

Sej ni fora v oblačilih. Fora je v nadzoru. Verjetno je še kakšno področje, kjer želi, da je po njegovem. Da ne govorim o tem, da mu je očitno pomemben image. Fancy tip, ki mora imeti ob sebi oblečeeno fancy bejbo, da se lahko hvali. Eh ja....
Uporabniški avatar
mala račka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 58
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mala račka* » 28. Apr. 2008 16:02

copata? si nora?
itak da se tko oblačm kt se hočm...sam njemu ni ušeč, ker misle, da morm nujno nost armanija, pa d&g..itd.pol mi kup to in mi visi v omari men pa to ni ok in pol mi reče, da nej to pa to oblečm itd.jst pa noč in se oblečm tko kt hočm ane in on je užaljen!
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1198
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 28. Apr. 2008 16:31

heh, zanimiv problem.
kot prvo mi ni ušeč to, da se verjetno hoče tip s tabo okoli postavljat ... ampak ok, sej sama veš kašen odnos mata itd. drugo kar zna bit problem je pa denar, ki ga ta tip zapravi za ta oblačila ... ker se mi zdi da bi ti v primeru če bi šla kdaj narazen znal očitat, koliko je zapravil zate .. poznam primer, ko se je to zgodilo, no. jst pač zase vem, da bom vedno pokrivala svoj del stroškov in ne bom pustila, da mi kšn tip kej preveč plačuje/kupuje. sej fino je že, ampak js nočem nobenmu nč dolžna ostat.
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 609
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 28. Apr. 2008 16:32

jst mam tud tipa, ki dost gleda kaj obleče in kaj jst oblečem pa to... ponavadi sicer s.oliver, tom taylor... ma tud kakšno malenkost boss al pa armani...

sama sem bla vedno navajena kupovat v h&m-u, TW, new yorkerju ipd... pa sicer mi nikol ne reče zdaj pa ta majca ni dobra, ker ni nevemkera firma... mi2 se tko zmeniva, jst pač nisem pripravljena dat za hlače niti 70€ pa za torbico 50 itd... pol men on ponavadi, če mu je kaj res všeč al pa meni(pa da preveč stane za moje pojme) reče ti dam zraven, al pa mi kupi... ker njemu je full všeč tak šikan stil na sceno bluzice, srajčke, fancy hlače, petke...

da bi mi pa kdaj reku ja zdaj morš pa to gor dat, al pa da bi kadarkoli kaj komentirov, da nisem dobro oblečena itd... to pa nikol... če me pohvali, sicer ne reče nič...

nevem men je mal bolno, da človek misli da lahko dobro izgleda samo v full dragih cunah... važno je da maš stil, pa da znaš kombinirat dobro, da se ti dobro počutiš v cunjah pol pa tud če so iz takkota... jst mislim, da bi ti mogu tok zaupat, da sama veš kaj boš oblekla... ne more te on spremenit, če ti tega nočeš, pa sam zato, da se bo lahko potem postavljal kok sta dobro oblečena... če te ma rad potem mu cunje nebi smele bit nek problem... poskusi se pogovorit, en kompromis sklenit... bo pa verjetno kar težko, ker se on verjetno sploh ne zaveda, kako je zoperno, če ti nekdo teži kaj morš oblečt.
Uporabniški avatar
mala račka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 58
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mala račka* » 28. Apr. 2008 16:44

jp tudi jaz najrajši kupujem v h&m, zara,tw...ker ko se naveličam cunc mi jih ni škoda zamenat..ker mi ni do tega, da bi full dajala za cune....sej morm rečt, da se je tud on že mal tega nalezu, sam še usen pa uavuuu hudo jack&jones, armani, itd. (no njegov bratec je pa še hujši pa je mulc str 18 let..da ne omenjam da je biu na maturantskem plesu oblečen za 2500eur!!!!!!).sej razumem,da je tega navajen sam jst pa nisem in mi je tud usen..sploh pa mi ne bo on govoru kaj naj oblačim ane..kupujem si pa itak use sama (ker ja tudi meni ne bi bilo prav, da bi mi kdaj karkol naprej vrgu).itak pa tud karkol mi je kupu mi ni všeč (par izjem!).sam nervira me, da kr siten pa užaljen rata, če nočem česa oblečt!! :roll:
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 618
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 28. Apr. 2008 16:58

joj.. jz sm mela tipa k mi je skoz težil kaj nej oblčm... sm rockerka in so mi allstarke najljubši čevli (oz. so mi, zdej bl petke furam :) ). uglavnem, spoznal me je kot rokerko, pa je vedu že prej kako se oblačm, pol mi je pa skoz težil jao pa te allstarke to morš bit fensi šmensi... sm misla da ga bom s torbico po glav k mi je take začel metat... matr kok mi je šu na k***c. pol sm si pa najdla enga rokerja, k me je sprejel tako kot sem, pa je zdej super. tut on mi kup kšno majčko al pa kej taga, ker ve da sm pol zmer full srečna :D ampak seveda samo take stvari k so mi všeč...
probi se mu mal po robu postavt, ko ti bo hotu kej kupt reč NE ker mi ni všeč in ne bom nosila.. pa nej bo užaljen, sej bo že prišel k sebi.
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2708
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 28. Apr. 2008 17:07

kej je res tako težko to rešit s pogovorom? res nevem, zakaj bi ti fant vsiljeval njegovo mnenje...ti se oblačiš tako, kot ti želiš in obratno :roll:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2848
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 28. Apr. 2008 17:41

Hja, očitno dec pada na bejbe "višjega fensi cenounega razreda" in mu tiste, k nosjo cote, kjer na listku ne piše d&g in armani, pač niso dost dobre, pa čeprou so lahko lih tok super zrihtane, če ne še bolš. In to, da se punca mogoče u opravi za taužnt eurou ne počut najbol, ga zgleda tut ne skrbi preveč, kr mu je bl pomembno njegovo zadovolstvo k koraka uštric zdrago naprauleno bejbo.

Nekak bi še razumela, da nekomu pač ni ušeč stil, k ga nekdo fura, ampak da pa tip bejbo posiljuje s fermarskimi cotami, pa ni več uprašanje stila, ampak česa drucga ...

Če ti take cote niso ušeč, se u njih ne počutš al pa ti ne pašejo, mu to povej ... Če ne more sprejet tvojih "pocen" oblekc, nej si pa najde eno, k fura armanija, pa tut če razn cot nauta mela čist nč skupnga :? .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 566
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 28. Apr. 2008 19:30

O fak stari, s kakšnimi stvarmi imate težave no, pa koga briga no!
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 268
Na forumu od: 10. 3. 2005
Kraj: Disturbia

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunny Muffin » 28. Apr. 2008 19:47

Če te ne briga, ti ni treba posta napisat. Nevem kako bi tebi blo všeč, če bi ti nekdo vsiljeval nekaj kar ti ni všeč oz. nekaj v čem se ne počutiš dobro.

Mala račka, ti pa mu poskušaj nekako dopovedati, da se pač ne počutiš sproščeno v cunjah za tolko in tolko evrov in da maš pač raje na sebi nekaj česar ni škoda če slučajno popacaš oz. ti ni težko zamenjat, ker pač ni stalo 250€ ali več.
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1341
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 28. Apr. 2008 20:11

kaj! saj nisem lutka, da bi me tip oblačil. // oz. ne bom nosila stvari, ki meni niso všeč, zato ker bi bile npr. njemu.
Zadnjič spremenil marypa, dne 28. Apr. 2008 20:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 367
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 28. Apr. 2008 20:13

če ti že želi kupovati oblačila mu predlagaj bone... boš ti zadovolna on pa najbrž tudi... čeprav še nimam s tem izkušenj in jih tudi nebi rada imela...
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 631
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 28. Apr. 2008 22:16

mene na nek način vzburja, če mi tip izbere oblačilo. :oops: seveda pa ne bi nosila nečesa, kar mi ni všeč. kot je že ena napisala tud jst ostajam pri allstarkah, čeprav jih fant skoraj videt ne more in bi me gotovo raje gledal v petkah.
vsekakor je pa tisto v prvem postu nekaj drugega. jst sem imela primer, ko mi fant ni dovolil nosit minik, dekoltejev, mejkapa itd. karkoli, kar bi poudarjalo ženstvenost, ker bi me potem bohnedaj še kdo drug opazil poleg njega. to je HC nadzorovanje.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov