Ko sandali ogulijo kožo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sweet-girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2008
- Kraj: litija
ene možnost je d jih zamenjaš druga pa da enaostavno udrežš use kar spominja na sandale in maš za japonke če se da to estetsko narest
k moja ta mala setra je mela isti prublem pr enih sandalih pa je sma vrvico udrezala pa se sploh ne vid d jo je
k moja ta mala setra je mela isti prublem pr enih sandalih pa je sma vrvico udrezala pa se sploh ne vid d jo je
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Mene ožulijo skoraj vsi čevlji, ki jih kupim. Ampak ponavadi samo prvič, potem pa ne več. Seveda se pa ne da nositi vsakih čevljev za vsako priložnost. Če vem, da bom veliko na nogah ali bom veliko hodila, ne bom obula čevljev, ki bi me 100% ožulili.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
čevlje je na začetku po večini treba uhoditi.
drugače pa je tudi v gimnaziji sošolka jamrala, da so jo eni mass sandalčki s trakci okrog gleženj močno ožulili, da je krvavela. na srečo je imela rdeče sandale
drugače pa je tudi v gimnaziji sošolka jamrala, da so jo eni mass sandalčki s trakci okrog gleženj močno ožulili, da je krvavela. na srečo je imela rdeče sandale
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
VPRAŠANJE:
Ubistvu se nanaša sem... Kupila sem nove balerinke in problem je sledeč, da imajo preveč močno elastiko ob robu... Kaj naj naredim da to elastiko nekak raztegnem, da me nebi tako zelo vezala, ker mi je dejansko ogulila malo kožo...
Ubistvu se nanaša sem... Kupila sem nove balerinke in problem je sledeč, da imajo preveč močno elastiko ob robu... Kaj naj naredim da to elastiko nekak raztegnem, da me nebi tako zelo vezala, ker mi je dejansko ogulila malo kožo...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
schpeltza napisal/-a:Kaj naj naredim da to elastiko nekak raztegnem, da me nebi tako zelo vezala, ker mi je dejansko ogulila malo kožo...
poskusi spodaj oblečt nogavice pa te ne bo več praskal. Jaz imamo pod vsemi balerinkami vedno nogavice (tiste za balerinke)
drugač pa bi mogoče kj pomagal, če bi večkrat stegnila to elastiko.
Don't worry, be happy!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov