Ko sandali ogulijo kožo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Petra5 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 4. 2005
- Kraj: štajerska
Jaz sem si lani tudi fl lepe sandalče z ozko petko kupla, pa so me na mezincih tolko zažulili, da sem si jih sredi Maribora dol sezula in bosa hodla . Pol sem pa počakala da so se žulji zacelili, pa sem jih spet obula, zdaj jih pa ful rada nosim in nič več ne žulijo .
Je treba malo potrpet, ampak najprej počakaj da se ti rane zacelijo .
Caw
Je treba malo potrpet, ampak najprej počakaj da se ti rane zacelijo .
Caw
Qualis vita finish ita
- Lejka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
- Kraj: Lj
Jst mam tut skoz probleme z žulji. Plešem balet, tak da mam čez leto žulje od špic, čez poletje pa od japonk. Povem ti, da smo punce na baletu sprobale že 1001 način za "hitro" celjenje žuljev, pa nč ne pomaga. Vse kar gor namažeš, sam poslabša vse skup. Najbolš da čevlje začasno zamenjaš, ko se ti žulji zacelijo, pa spet probaš. Če maš srečo, se ti je koža utrdila in se žulji ne bodo ponovili. Držim pesti!
*lp*
*lp*
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
letos sem si kupla balerinke in na začetku so me tak full žulle da jih nit obut nisem več mogla.....pol pa kot da bi se mi "čudežno"noga privadila na balerinke....in me več čist nič ne žulijo.....nevem.....
no ko sem mela enkrat te balerinke obute pa sem šla z njimi v mesto so me tak full zažulili(na začetku)da sem mogla zavit v prvo lekarno po flajštre da sem sploh lahko domov prišla......zdaj pa je vse ok.
no ko sem mela enkrat te balerinke obute pa sem šla z njimi v mesto so me tak full zažulili(na začetku)da sem mogla zavit v prvo lekarno po flajštre da sem sploh lahko domov prišla......zdaj pa je vse ok.
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
ja jaz sem si kupila japonke ki so imele podlogo iz svetlo plavega semiša, zgoraj trakci so pa bili okrašeni z polno malimi turkiznimi kamni. vem, da so bili dragi. fora pa je bila v tem, da so imeli iz kovine vrvice in so me do krvavega ogulile. nikakor nisem mogla nič spremenit, pa sem še jeans okrog zalepla pa nič. na koncu sem jih vstran vrgla ali tak mi je žal za njih
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
glamBABY, MissBitch, ni problema, še kdaj!
Drugače pa rešitev pri žuljih = flajšter. Drugače pa, mene je včeraj kolo užulilo (:D ), pri palcu, tam ko držiš za balanco.. grrr, mi gre ful na živce!! (sej vem, da to nima nobene povezave s čevlji, ma dobro)
Drugače pa rešitev pri žuljih = flajšter. Drugače pa, mene je včeraj kolo užulilo (:D ), pri palcu, tam ko držiš za balanco.. grrr, mi gre ful na živce!! (sej vem, da to nima nobene povezave s čevlji, ma dobro)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
skrivnostna - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2005
prodej jih za mal mn
all day i dream about sex-adidas
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
aaaaaaaa js bom znorela... VSAKI novi čevlji mi najprej ožulijo kožo da jih potem lahko nosim!!
zdej sm spet k en invalid zarad tistih luškanih svetlo roza (na videz čist človeku prijaznih) čeveljčkov s petko
zdej sm spet k en invalid zarad tistih luškanih svetlo roza (na videz čist človeku prijaznih) čeveljčkov s petko
-
Bluegirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
Jaz imam iste tezave, vsaki ampak vsaki cevlji!
In ne samo to, jeseni me obvezno vsi spet nazulijo, ko iz sandal skocim v zaprte. Zdaj imam krvavi zulj zaradi belih mokasink.
Celo balerinke so me nazulile! S tem da ne odzadaj, ampak na tistem "postrcku" pod prsti sem imela zulj 2x1 cm .
In ne samo to, jeseni me obvezno vsi spet nazulijo, ko iz sandal skocim v zaprte. Zdaj imam krvavi zulj zaradi belih mokasink.
Celo balerinke so me nazulile! S tem da ne odzadaj, ampak na tistem "postrcku" pod prsti sem imela zulj 2x1 cm .
Meow
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov