Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Štekam kaj hočete povedati, samo ne vem kaj je ovira če ženska nosi majico brez modrca...saj ne izzivate, pač ja, vidi se oblika, in mogoče bradavice...vau .
To mi ni jasno pri mladih ženskah, ko ste stare 24 ste vse "oh, da me ne bo kdo videl brez modrca, ali da bi se sončila zgoraj brez".
Pridejo 40ta...fuck it, modrc gre dol. Pa ne bi smel iti.
Zakaj? Ni logično
To mi ni jasno pri mladih ženskah, ko ste stare 24 ste vse "oh, da me ne bo kdo videl brez modrca, ali da bi se sončila zgoraj brez".
Zakaj? Ni logično
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Samo pač povem, da se ženske same streljate v koleno....obenem poskušate poudariti svoje atribute in zgledati sexy in igrivo, obenem si pa ne dovolite da bi pustile svojemu delu telesa da je svoboden.
#freetitties
Pač, ko vidim kakšno mlado žensko, pri kateri vidiš da skrbi zase, in je še vse perky, in jo vidiš v takšni majici, zadaj pa štriki debelejši od te majice....zakaj, si luštna, noben te ne bo gledal čudno...nosi brez.
Sicer pa, medicinsko vprašanje, a ne delaš s tem škodo svojim prsem, ker si s tem ne razvijejo dovolj naravne podpore?*
*legit vprašanje
#freetitties
Pač, ko vidim kakšno mlado žensko, pri kateri vidiš da skrbi zase, in je še vse perky, in jo vidiš v takšni majici, zadaj pa štriki debelejši od te majice....zakaj, si luštna, noben te ne bo gledal čudno...nosi brez.
Sicer pa, medicinsko vprašanje, a ne delaš s tem škodo svojim prsem, ker si s tem ne razvijejo dovolj naravne podpore?*
*legit vprašanje
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
ne bi vedela. Moje so doma zelo free in zaenkrat so še tam kjer morajo biti.
V službi pa bi bilo malo čudno, če ne bi nosila modrčka.
Poleti, izven službe sem rada brez, ampak imam problem, da se v klimatiziranem prostoru to zelo opazi....
V službi pa bi bilo malo čudno, če ne bi nosila modrčka.
Poleti, izven službe sem rada brez, ampak imam problem, da se v klimatiziranem prostoru to zelo opazi....
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Led Zeppelin napisal/-a:Štekam kaj hočete povedati, samo ne vem kaj je ovira če ženska nosi majico brez modrca...saj ne izzivate, pač ja, vidi se oblika, in mogoče bradavice...vau .
Zakaj? Ni logično
Mogoče jih ravno zato ne nosimo, ker nočemo da se vidijo bradavičke?
Meni je enostavno neprijetno biti brez modrčka, še posebej če imaš večje prsi. Pa hitreje se ti povesijo, če imaš večje in hodiš naokoli brez modrčka.
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Ja, sem že brala o tem, da naj bi nenošenje modrca v bistvu prispevalo k večji čvrstosti prsi.
Zakaj ne hodim okrog brez modrca pa enostavno zato, ker ne maram take pozornosti. Ne maram tistih pogledov moških, ki te gledajo kot sestradan pes. Vem, da je moškim včasih težko razumet zakaj nam ženskam (no, vsaj meni) taka pozornost ni kompliment ampak prej nelagodje.
Zakaj ne hodim okrog brez modrca pa enostavno zato, ker ne maram take pozornosti. Ne maram tistih pogledov moških, ki te gledajo kot sestradan pes. Vem, da je moškim včasih težko razumet zakaj nam ženskam (no, vsaj meni) taka pozornost ni kompliment ampak prej nelagodje.
-
OK, hvala za odgovore.
Razumem ja, in ne mislim zdaj začeti nove sexualne revolucije...štekam pa da je kup moških ki bi zijali, ali bi bili bolj seksualno agresivni.
Ti kurci nam vedno vse zjebejo.
Razumem ja, in ne mislim zdaj začeti nove sexualne revolucije...štekam pa da je kup moških ki bi zijali, ali bi bili bolj seksualno agresivni.
Ti kurci nam vedno vse zjebejo.
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 15. Feb. 2016 20:15, skupaj popravljeno 1 krat.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Ananhas napisal/-a:Zakaj ne hodim okrog brez modrca pa enostavno zato, ker ne maram take pozornosti. Ne maram tistih pogledov moških, ki te gledajo kot sestradan pes. Vem, da je moškim včasih težko razumet zakaj nam ženskam (no, vsaj meni) taka pozornost ni kompliment ampak prej nelagodje.
Isto je pri meni.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
Led Zeppelin napisal/-a:To mi ni jasno pri mladih ženskah, ko ste stare 24 ste vse "oh, da me ne bo kdo videl brez modrca, ali da bi se sončila zgoraj brez".
meni je isto bedasto to.. kot da so kaj prikrajšane s tem da nekdo vidi njeno lepo telo. ali pa zarad nizke samozavesti? (glede videza, se mi zdi da znajo ženske ženskam najbolj uničit samozavest.. te stalne primerjave med sabo, obsedenost z detajli.. včasih me je groza, kaj vse more ženska počet za samozavest.. sam če pa kakšni rečem da je naravna najlepša, pa "sej se zase štimam!")
se mi pa bv zdi, zakaj se ne bi oblačile kakor vam paše, ne glede na družbo? mi je tko čudno, če pa moški kdaj reče da izzivalna oblačila pritegnejo slabo pozornost, je pa cel vik in krik o pravicah itd..
oblačite kot vam paše, ne?
glede modrca kot same opore je pa fajn. (ker tudi meni ni všeč če mi jajca sem in tja po hlačah skačejo )
hej norci
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Mah, jaz mam večinoma itak take bolj lepe, pisane iin okrašene modrce, jih potem nosim tudi na takih majicah kjer jih je bolj ali manj videti. Je pa res da nisem preveč obdarjeva v tej regiji in si lahko privoščim praktično kakršnekoli.
Če pa nosiš večinoma "stara mama" modrce, črne, bele in kožne, pa še kake športne modele ki so bolj top kot kaj drugega, potem pa verjamem da ne mora zgledat kul .
Me pa tudi pri drugih ne gane kaj preveč, če kje kak trakec pogleda izpod majce
Če pa nosiš večinoma "stara mama" modrce, črne, bele in kožne, pa še kake športne modele ki so bolj top kot kaj drugega, potem pa verjamem da ne mora zgledat kul .
Me pa tudi pri drugih ne gane kaj preveč, če kje kak trakec pogleda izpod majce
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov