saarijarvi napisal/-a:Haha jaz imam 3 razlicne fanny packe.sem se jim vcasih smejala, pa so tukaj v berlinu tako razsirjeni, da slej ko prej pac reces 'je*es'.
Haha

A veš kaj se mi je zgodilo?
Zdele sem hotel si pico delat, še prej pa sem si dal prat, kar sem včeraj kupil - 3 srajce s kratkimi rokavi, tudi te rabim vsaj poleti, such is life...
In sm vidu, da sm v vrečko dobil not še neko "darilo" verjetno, vem da niso na blagajni nič rekli. In ni mi blo čist jasno kako darilo je to, danes odprem... in yes, neke vrste fanny pack, je sicer mal kar velika torba, ampak top... ker kupil nism nič, tole mi bo zdej končno super prav pršlo, čist cute zgleda, všeč mi je

Tolk da sem moral napisat to, dokler sm še happy, zdele bi pa res moral it to pico delat, ker je že pozna ura.

-----
Drgač mam ful rad, ko dobim kako darilo, tokrat je res blo unexpected. Vem da sem si toplice nazadnje preko bookinga čist bedno rezerviral (z booking genius level X popustom, to je pa tudi vse

Sem vprašal, če se lahk kaj zmenimo. Ni me razumel oz. ni se mu dalo iskati nekih kombinacij, npr. dokupim takoj polpenzion in/ali savne, vi mi boste pa vsaj parking šenkali... tko nekak bi jaz barantal, sam receptorju se nekak ni dalo.
In pol mi je bilo čist ql, ko mi je receptorka zadnji dan pač parking potrdila, nič ni komplicirala s plačilom.
Pač rabim dobit kako malenkost kdaj zastonj, saj če mi računajo (pre)več pa vemo vsi kako se lahko konča

Edino zmečkan je kar precej, mal čudno glede na to, da je material poliester, vseeno ga nisem zdej vrgel v stroj, bomo vidli kolk se bo z nošenjem "odmečkal"