Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Jaz se skušam črni barvi čim bolj izogniti poleti, ker mi je pol v tistem še bolj vroče Kaj črnega oblečem samo zvečer.
Samo mislim, da ni nič narobe če maš črno...samo skušaj kombinirat s čim bolj živimi barvami. Ne met pol še črne torbice, pa ne met črnih čeljev itd.
Samo mislim, da ni nič narobe če maš črno...samo skušaj kombinirat s čim bolj živimi barvami. Ne met pol še črne torbice, pa ne met črnih čeljev itd.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Crna je pa zdej res na vsakem koraku, ce ti ni vorce, se ne sekiraj
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Z črno ne moreš zgrešiti.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Led Zeppelin napisal/-a:
Z črno ne moreš zgrešiti.
Protokol veleva, da mora biti zenska, ko gre k papezu oblecena v crno in pokrita.
Izobrazi se malo.
Seveda pa obstajajo redki odmiki od tega(npr. monaska princesa, angleska kraljica...).
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Vem, kolikor vem nisem nikjer ciljal na to, smisel šal je da so v kontekstu, ne pa da kljukajo obenem še dejstva, in odpirajo politične debate. Slika je absurdna.
Lighten up.
Lighten up.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Js imam tudi probleme s stopali, sicer zunaj se niti nisem potikala več kot tolko letošnjo zimo, mi pa rata zelo mraz, ko moram cel dan ali več ur sedet in mirovat, še veliko bolj, kot če se gibam zuni in sem kdaj nosila tudi po trojne termo/ zimske nogavice naenkrat.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
kaj je fora teh torb in zakaj jih imajo vsi, ceprav so okoli 100€? a kej zamujam?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov