Chaski je enkrat pravil, da mu sveži parfumi niso všeč, ampak bolj topli, bi ga drugače lahko njemu podturila, če bi se ga naveličala.

hayley napisal/-a:Omajgad, kjra sprememba teme.
mmm napisal/-a:Vseen bom se svoje vprasal. Na zenskah mi ful palijo tangice. Sam pa se mi zdi da nimam ravno nekega seksi spodnjega perila. Kaj pa naj jaz oblecem? Imam ze nekaj luknjastih boksarc in bi moral (za)menjat
Sarissima napisal/-a:V naslednjih 2 mesecih imamo na sporedu 4 bolj svečane dogodke, od tega 2 poroki, ena bo v celoti zunaj, tudi žur bo pod šotorom (brrrr).
Pred par leti sem šla na poroko kolegice v črnih hlačah, srajci in elegantnem plaščku, in jih še do današnjega dneva poslušam, da se na slikah vidi da sem bila "kar v kavbojkah". Poroka je bila avgusta, imela sem pripravljeno poletno obleko, ampak je scalo 1 teden pred poroko, na dan poroke in žur je bil v nekem fensi kozolcu pri Cerknem (kjer je zvečer temperatura padla na 8 stopinj!).
Ker tudi letos nisem pripravljena zmrzovati, hkrati pa se mi ne da ubadat s poslušanjem kaj sem imela oblečeno, iščem ideje kaj obleči + vsaj približno kam it stvar kupit.
HVALA FUL če mi lahko kakorkoli pomagate
saarijarvi napisal/-a:Upam, da koga ne uzalim s tem, ampak meni so boleroti tako mimoce je mrzlo bi 100x raje cez vrgla blazer ali kak tanek plasc. Bolero ti ne pokrije ledvic, pa se tako.. 2004 so
![]()