Kje kupiti...? Vse, kar se tiče oblačil, modnih dodatkov...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 06. Sep. 2012 17:17

claire napisal/-a:sem razmišljala o grisu ;) sicer pa riž sploh ni slaba ideja za pust recimo.
Tud (dekorativne slaščičarske) mrvice so se že znajdle na nohtih (ne mojih, heh) za tole :D

Vsekakor pa hočemo slikce pol! :ja:
Uporabniški avatar
smiley7
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a smiley7 » 07. Sep. 2012 16:39

dot napisal/-a:
Jaz sem pa danes v ZARI videla nekaj takega - na oddelku Trf imajo par podobnih olivno zelenih park... ampak ima vsaka kak dodatek (ena krzneno obrobo na kapuci, ena leopardjo podlogo kapuce, ena neke našite kamenčke na žepu) :)

Hvala za namig :) Sem šla danes pogledat, ampak je res tako kot si rekla - pri vsaki je nek dodatek..pa mogoč bom kje kaj cenejšega našla..
Uporabniški avatar
cokolada
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cokolada » 11. Sep. 2012 16:58

Mene pa zanima, kje bi lahko našla škornje za suhice. Imam zelo ozka meča in skoraj ne najdem škornjev ali gležnarjev, ki bi mi lepo stali... :(

Pa lep dan*
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
vis_maior
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a vis_maior » 14. Sep. 2012 12:07

cokolada imam popolnoma enak problem. veliko nogo, pa grozno ozka meča. samo enkrat v življenju sem našla škornje, ki so mi bili prav - v humanicu. drugače pa dam vse škornje zoat k čevljarju.

mene pa zanima, kje bi dobila tele:

http://www.aldoshoes.com/us/women/boots/flat-boots/91379617-laraway/97?gan_clickID=0004c8bc911937c70aec560872003a0e&gan_affID=k147466&gan_affName=Polyvore&cm_mmc=Affiliate-_-GAN-_-Polyvore-_-Primary&utm_source=GAN&utm_medium=Polyvore&utm_campaign=Primary&utm_content=Text&utm_term=NO

No očitno v Aldu, samo kot vem, ne pošilja v Evropo. Ideje?
For I am the answer you seek
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 14. Sep. 2012 12:11

^^ Sem na hitro pogledala, saj imaš kup njihovih trgovin po Evropi... tako da če imaš možnost recimo iti do Avstrije, Italije ali Hrvaške, jih lahko tam poskusiš najti :) :

http://www.aldoshoes.com/countryselection.cfm

Ali pa pokličeš v kakšno od bližnjih trgovin in vprašaš, če imajo ta model in če ti lahko pošljejo po pošti :nixweiss:
Uporabniški avatar
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamara stylish » 14. Sep. 2012 18:15

Mene zanima, če ve katera za spletno stran kjer bi imeli kopalne plašče? Nujno bi ga potrebovala... Pa ne predrage :D
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Uporabniški avatar
cokolada
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cokolada » 17. Sep. 2012 22:44

vis_maior napisal/-a:cokolada imam popolnoma enak problem. veliko nogo, pa grozno ozka meča. samo enkrat v življenju sem našla škornje, ki so mi bili prav - v humanicu. drugače pa dam vse škornje zoat k čevljarju.

Zožat? s tem pa res nimam nobenih izkušenj, ali mi lahko poveš, če lahko čevljar lepo zoža katerekoli škornje ali moram na kaj pazit, ko jih kupujem? predvidevam, da se takih, kot si jih ti prilepila, ne bi dalo zožat. drugače pa super ideja! hvala!
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
Uporabniški avatar
Atonka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Atonka » 18. Sep. 2012 18:36

cokolada napisal/-a:Mene pa zanima, kje bi lahko našla škornje za suhice. Imam zelo ozka meča in skoraj ne najdem škornjev ali gležnarjev, ki bi mi lepo stali... :(

Pa lep dan*

Tud jz imam enake probleme vsako leto. Ravno danes sem probavala ene v cityu in so mi bile prov. Tko, da ti tud jz priporočam Hummanic.
vis_maior
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a vis_maior » 19. Sep. 2012 14:21

vis_maior napisal/-a:Zožat? s tem pa res nimam nobenih izkušenj, ali mi lahko poveš, če lahko čevljar lepo zoža katerekoli škornje ali moram na kaj pazit, ko jih kupujem? predvidevam, da se takih, kot si jih ti prilepila, ne bi dalo zožat. drugače pa super ideja! hvala!

Seveda se jih da, ravno take se najbolj da ;) dober čevljar zna zožat čisto vsake škornje, še celo tiste, ki so se nosili pred leti in so bili na zunaj "nagubani" od znotraj podloga pa seveda gladka, te je najtežje ožal, pa mu je vseeno uspelo. najlažje pa seveda te, ki so ravni in nimajo nekih dodatkov gor. razpara jih po šivu in zoža. cena je odvisna od tega, kok se mora matrat. Jaz nosim k enemu čevljarju v centru ljubljane, imena ne vem, je pa ob ljubljanici malo naprej od zlate ladjice proti tromostovju, imenuje se nekej na V (Vodeb mogoče...). To res ni problem, veliko lažje jih je ožat kot širit.

je pa res, da moraš najti dobrega čevljarja. meni jih je kar nekaj zatrjevalo za tiste nagubane škornje, da jih je nemogoče zožat, pa sem si jih ful ful želela in sem na srečo našla tega čevljarja. Zelo lepo je naedil in škornje po več letih še vedno nosim, brez da bi mi plahutali okoli noge :)

@ Dot: hvala za predlog, sploh mi ni padlo na pamet, da bi jih meli na HR, če jih pri nas ni. Za vikend se peljem čez Reko, pa bom šla pogledat.
For I am the answer you seek
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
twettiy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2012
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a twettiy » 20. Sep. 2012 17:24

mogoče katera ve kje bi lahko kupila takšen lak za nohte lahko v zlati ali srebrni barvi? http://shrani.si/f/11/8A/3otUQRQt/slika.jpg
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a shinee » 20. Sep. 2012 18:47

Mislim, da jih ima Orly na čez. Kje pa to prodajajo, pa nimam pojma. Ko izveš, mi sporoči. x)
Drugače pa folk večinoma to sam dela.
Zadnjič spremenil shinee, dne 20. Sep. 2012 18:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 20. Sep. 2012 18:53

Očitno tukaj : klik
The world is as you are.
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a shinee » 20. Sep. 2012 19:00

Ma, sam če poguglaš je kot en navaden zlat/srebrn lak. :/
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 20. Sep. 2012 19:12

ja tak efekt dejansko naredi folija, ne lak.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 20. Sep. 2012 19:28

Če ni tisto kar "nail wrap" (nalepka za čez cel noht).. na eBayu so poceni.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov