Kje kupiti...? Vse, kar se tiče oblačil, modnih dodatkov...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 21. Jun. 2012 14:50

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamara stylish » 21. Jun. 2012 15:13

Ja, sem našla na ebay-u. Hvala
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
ribica22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ribica22 » 26. Jun. 2012 14:03

Hej punce!

Glede na to, da sem jaz veliko časa iskala to varjanto, povem še vam..

V Ljubljani na Mestnem trgu sem našla eno super trgovinco, kjer delajo vse možne izdelke iz usnja in sicer tudi po naročilu...

Jaz sem hotla imet nekaj posebnega in edino pri njih je bilo to možno...

Imajo res vse..od korzetov, zapestnic, torb..in zelo lepo oblikovano..

Trgovina se imenuje Incognito design..in sem našla tudi njihovo spletno stran..incognitodesign.si..

ponavadi ne delam reklame, ampak res je super stvar! :)
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 26. Jun. 2012 16:38

NOVO

Kje v Lj se da kupit pas s kovinskimi ploščicami (ne vem kako se to pravilno imenuje)? Kje pa bi dobila kakšen zanimiv zvonec za kolo...pač ne tistega klasičnega ali trobljo, ampak da je kaj gor narisano, kake druge oblike...?
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 26. Jun. 2012 16:57

^^Men so ful všeč zvonci od Pylones. Zdej si me spomnla, da sm si ga lani hotla kupt, pa sm umes že pozabla :D
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
Poppy.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Poppy. » 26. Jun. 2012 19:46

Zadnjič sem na eni punci videla maxi obleko modro zelene barve - skoraj cela je bila modra, na sredini spredaj (mogoče tudi zadaj, nisem sigurna) pa je bila zelena in barvi sta se lepo prelivali. Bila je na naramnice, ki so šle za vrat, zadaj pa so bile na križ. Pogledala sem nekaj spletnih strani teh najbolj znanih oz. priljubljenih trgovin pri nas, pa je nisem nikjer našla. Vem, da je tale težka, ampak če jo je slučajno katera kje videla, se priporočam za info. :)
Zadnjič spremenil Poppy., dne 26. Jun. 2012 21:41, skupaj popravljeno 2 krat.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 26. Jun. 2012 19:55

^^ Mogoče jo je pa sama pobarvala, tole s prelivanjem barv je bilo nekaj časa moderno doma delat s tekstilnimi barvami :)

Glede zvoncev za kolo - ja, Pylones ima take precej posebne in pisane:

https://www.google.si/search?hl=sl&q=py ... 4gTCjfHqDw
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 26. Jun. 2012 20:13

Poppy. napisal/-a:Zadnjič sem na eni punci videla maxi obleko modro zelene barve - skoraj cela je bila modra, na sredini spredaj (mogoče tudi zadaj, nisem sigurna) pa je bila zelena in barvi sta se lepo prelivali. Bila je na naramnice, ki so šle za vrat, zarad pa na križ. Pogledala sem nekaj spletnih strani teh najbolj znanih oz. priljubljenih trgovin pri nas, pa je nisem nikjer našla. Vem, da je tale težka, ampak če jo je slučajno katera kje videla, se priporočam za info. :)

Tako prelivajočo zadevo se je dalo dobit v H&M. Če se še da, pa ne vem...
Uporabniški avatar
Poppy.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Poppy. » 26. Jun. 2012 20:52

Kaj pa vem, ni mi izgledala kot doma pobarvana ... H&M pa tudi redno spremljam, pa je nisem nikoli zasledila (mogoče se pa ne spomnim). Mogoče ste napačno razumele to s prelivanjem, jaz pa ne znam pravilno opisat ... Pod prsmi je obleka izgledala kot več slojna in na sredini je bil en sloj zelen. Najbolj podobni sem našla ti dve, samo da sta bili na oni barvi zamenjani in drugačne naramnice.

http://www.dresses.ie/products/normal/13318270491.jpg
http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=16049177
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 26. Jun. 2012 21:31

Ajaa, color block obleka :) Hm, jaz tudi nisem videla kakšne podobne v trgovinah... mogoče kakšna spletna trgovina, Asos lahko malo preveriš :nixweiss:
Uporabniški avatar
Poppy.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Poppy. » 26. Jun. 2012 22:05

Ja, color block :) Sicer je nisem našla, ampak vseeno hvala za pomoč :)
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 28. Jun. 2012 20:34

Heilaa! :D
A kej veste v kateri zlatarni (ni nujno, da je lih zlatarna ampak vseeno najbolš to :D) se najbolj splača kupit uhančke pač, če maš težave s tistimi fejk, ki se jih dobi v skoraj vsaki trgovini :P pa po zmerni ceni ne lih visoki, ker mislm, da take stvari še niso za moj žep xD...in pa primeren material npr. kirurško nerjaveče jeklo... itd. Brskala sem že po internetu pa res nisem zasledila kakšne pametne... al pa bo res treba prov lih tja it in si ogledat stvari :( ... pa hvalaaa! :D
Tu es dans toutes mes pensées.*
twettiy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2012
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a twettiy » 30. Jun. 2012 11:45

^^ najbolš da gres kr pogledat v kakšno zlatarno majo skor povsod dost ugodne uhančke sploh srebrne tm nekje do 20 eur bi že dobila zelo lepe, vsaj js sm jih pa sm kupovala mislem da je bla zlatarna celje...

Bi pa prosila če mogoče ve katera kje bi lahko dobila Bandeau kopalke podobne kot tele od victoria's sicret KLIK
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a angel99 » 03. Jul. 2012 11:02

Mene zanima, v kateri trgovini bi našla lepe in ne preveč drage (do pribl. 30€) sandale z polno peto, ki bi bila velika pribl 10cm. Vem, da jih povsod veliko, vendar so včasih cene preveč zasoljene. Imela bi nekaj podobno temu: http://thegloss.com/odds-and-ends/aldo-breger-wedges/ ; http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/s ... L%20WEDGES

Hvala.

P.s.:zanima me predvsem za okolico MS, če je mogoče katera od tam
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 03. Jul. 2012 11:31

^^ A v Pull&Bear jih nimajo :) (teh, ki si jih nalepila)... Al samo v MS ni te trgovine... Drugače bodo pa zdaj itak nasl. teden razprodaje, poglej kakšen Humanic, Jello, Bata itd., tam se dosti teh modelov najde. Pa Princess shop, tam so baje itak že celo leto precej ugodne cene (nisem še bila, ampak punce dostikrat nalepijo slike kakšnih sandalov s polno peto od tam) :)

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov