Kje kupiti...? Vse, kar se tiče oblačil, modnih dodatkov...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 20. Jan. 2013 15:30

Hvala (se spomnim, da so jih imeli, ampak po trgovinah sem res redko in raje prej vprašam)- bom šla pogledat :).
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 20. Jan. 2013 16:01

*mala* & dot, hvala za odgovore. Sam zdej vem lih ene tolk kot prej ("lenoba, dvigni rit in pejd pogledat") :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 20. Jan. 2013 16:15

Hehe, ja, to je še najbolj zihr :) Lahko pa tudi po telefonu vprašaš glede zaloge, če jim poveš šifro izdelka s spletne strani; vsaj v Zari to prakticirajo.
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 22. Jan. 2013 22:44

A kdo mogoče ve kje bi lahko kupila male prozorne vrečke za držat nakit not?
NGU-girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 5. 2012
Kraj: Poljane nad Škofjo Loko

Neprebrana objavaNapisal/-a NGU-girl » 23. Jan. 2013 0:11

pozdravček vsem.

možno, da je katera že poizvedovala: kje kupiti kapo z ušeski? (za odrasle)

hvala
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 23. Jan. 2013 7:08

*Lani* a to misliš na kakšne posebne vrečke? Najprej so mi na misel prišče vrečke za vlaganje.
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 23. Jan. 2013 11:31

*Lani* napisal/-a:A kdo mogoče ve kje bi lahko kupila male prozorne vrečke za držat nakit not?

Jaz sem v katalogu Dom Butik (Poleg kataloga otto je prišel) vidla tako zadevo za nakit shranjevat, kjer imaš recimo da 50 prozornih žepkov za shranjevanje nakita....

Nekaj takega kot je tu na desni, samo da ni bilo tako fancy...
Slika
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 24. Jan. 2013 19:15

Sunshine napisal/-a:*Lani* a to misliš na kakšne posebne vrečke? Najprej so mi na misel prišče vrečke za vlaganje.

Nisem prepričana, če so to vrečke za vlaganje, ampak sem imela v mislih tiste majhne prozorne zip lock vrečke. Ne najdem pa takih majhnih, kot jih uporabljajo v kakšnih trgovinah z nakitom, ampak edino take velike, ki so za sendviče dajat not. Stvar pa je v tem, da sem pred kratkim za darilo dobila eno manjšo škatlo za nakit in si sedaj poskušam ves nakit, ki ga imam, not popredalčkat, pa sem se spomnila, da bi mi prav prišle ene male zip lock vrečke, da bi se na primer uhani držali eden drugega, ne pa se premikali po pregrajenem delu in se prijemali kakšnih drugih uhanov.
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 24. Jan. 2013 19:55

Poglej v kaki večji trgovini pri teh vrečkah za vlaganje pogledta. Imaš tudi take z ziplockom...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 25. Jan. 2013 1:05

Vreck za vlaganje ne delajo tako majhnih. Na eBayu se dobijo se kar poceni.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 25. Jan. 2013 1:20

schpeltza napisal/-a:Poglej v kaki večji trgovini pri teh vrečkah za vlaganje pogledta. Imaš tudi take z ziplockom...

No, danes jih v Leclercu nisem našla, tako da če ima kdorkoli idejo kje bi jih lahko nakupila ali pa kje bi lahko nakupila kaj podobnega, naj kar pove, ker nisem prepričana kako bi popredalčkala nakit, da se kosi ne bi mešali med sabo, pa da bi nakit ostal v škatli. Ne bi nujno nakupila prav te majhne prozorne zip lock vrečke, so mi pa prve padle na pamet, pa nisem mislila, da bodo tako problematične za dobit.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 25. Jan. 2013 1:44

Kaj pa kaj takega? So malo lepse kot plasticne vrecke pa ravno prave velikosti za nakit. Samo ce ti eBay ne pride v postev, potem zal ne vem, kje drugje se jih se dobi. Mogoce kaka hobby trgovina.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 25. Jan. 2013 9:31

^^ Jaz imam tudi vse v organza vrečkicah sortirano, ja :) To se pa najde v papirnicah oz. knjigarnah in oddelkih trgovin z darilnim programom zraven zavijalnega papirja (npr. Leonardo v Citrparku, Konzorcij...). Vse sorte velikosti in barve so na izbiro.

Glede prozornih vrečk pa ne vem, mogoče kak Merkur na oddelku s plastičnimi izdelki. Ali pa celo kakšna hobi trgovina.
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 25. Jan. 2013 9:41

Tele vrečke organza so super. Če nebi imela pošlihtanega nakita, bi razmislila. Jaz imam za uhančke kar neko rutko na steno nabito in na njej velike papirne sponke, za verižice pa kar samo žebljičke.

Slika
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 26. Jan. 2013 17:19

Kje se da kupit ear cuff jewelry? Zanima me za Slovenijo. Enkrat sm ene videla v h&m ampak me zanima, če je kje večja izbira. Predvsem bi rada našla kakšne "dekliške" ne pretirano rokerske (brez vzorca kač, okostnjakov... )

Še en link za lažjo predstavo.

http://www.polyvore.com/ear_cuff_jewelr ... ff+jewelry

Hvala.

Lp

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov