Kje kupiti...? (vse, kar se tiče oblačil, modnih dodatkov...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 01. Nov. 2010 20:11

A to misliš navadne, črne do gležnjev? Ali kakšne posebne?
H&M jih ima za 10€. Preverjeno par dni nazaj.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 01. Nov. 2010 20:17

To sem mislla ja, da dam lahka neki pod hlače ko bo bolj mrzlo :) Sicer nosim žabe, ampak me tak moti pr štumfih un ''spodnji del'' ko gre čez stopala, da si itak tisto odrežem dol, pol se mi pa parajo. Hvala lepa, letim jutri v H&M! :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 01. Nov. 2010 20:27

^^jz že več let nosim žabe brez "stopal" - tud mene moti tisti del, ampak si ne znam razložit zakaj, sej je skor isto potem, ko dam nogavice čez..
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 01. Nov. 2010 21:36

Če ve katera...iz katere strani/ iz kje bi se v slovenijo dalo naročit timberland čevlje.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 01. Nov. 2010 21:51

purple_rain napisal/-a:^^jz že več let nosim žabe brez "stopal" - tud mene moti tisti del, ampak si ne znam razložit zakaj, sej je skor isto potem, ko dam nogavice čez..

Mene tudi, pa tudi vem zakaj, ker se mi spredaj v prste zažre in mi je ful tečno. Pa tudi ne maram občutka, ko dam čez še navadne nogavice. Bleh.
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 01. Nov. 2010 22:12

purple_rain napisal/-a:^^jz že več let nosim žabe brez "stopal" - tud mene moti tisti del, ampak si ne znam razložit zakaj, sej je skor isto potem, ko dam nogavice čez..

Ane! Saj jaz tud, včasih dam celo dokolenke povrh zoknov in žab, če je res res ful mrzlo, ampak men je vseen čist drug filing! A to prav kupiš kje take žabe?
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 01. Nov. 2010 22:39

floribunda napisal/-a:Če ve katera...iz katere strani/ iz kje bi se v slovenijo dalo naročit timberland čevlje.

Nekaj jih imajo tukaj. Postnina je sorazmerno poceni :)
Live. Love. Surf.
vrtavka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a vrtavka » 01. Nov. 2010 23:26

hej. Že celo večnost iščem rdeče petke, lahko čisto klasični model, pa da niso prav drage... :)

Nekaj so imel v New Yorkerju, ampak ni bilo nikjer več moje številke, pa še sprednji del čevlja se mi je zdel tako čuden.

Hvala! :)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 02. Nov. 2010 1:59

SunFlower & Tearjerker - me veseli, da nisem edina. :D
(Tearjerker - ja, kupim take, ne režem nič stran :D, kupim kjer jih vidim..k sreči jih imam že dovolj, žal se pa ne spomnim dobro kje sem jih kaj kupovala nazadnje)
orhidelia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a orhidelia » 02. Nov. 2010 11:19

hei! mene pa zanima kje kupiti bodije? po možnosti z dolgimi rokavi, pa da niso predragi.
Uporabniški avatar
bunncy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bunncy » 02. Nov. 2010 16:34

nevem če tole paše sm, ampak iščem bundico ki je tko mal dalša podbn plašču sega nekje nad koleni nej bi bla tmno modra pa ni tist material k je ko vrečka iz povinila =))... Vidla sm eno punco z tako bundico pa jebla tak lepa...

je mogoče kje kera zasledila tako bundico? :D
“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.” Coco Chanel
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 02. Nov. 2010 17:23

vrtavka napisal/-a:hej. Že celo večnost iščem rdeče petke, lahko čisto klasični model, pa da niso prav drage... :)

Se pridružujem vprašanju. Tudi jaz bi rada živo rdeče čeveljce, pa jih ni za dobit. Tele Lanvin/H&M so mi ful lepe, ampak 100 € ne dam za njih. Ve katera za kake bolj cheap?
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Limeta.* » 02. Nov. 2010 17:25

vrtavka napisal/-a:hej. Že celo večnost iščem rdeče petke, lahko čisto klasični model, pa da niso prav drage... :)

Nekaj so imel v New Yorkerju, ampak ni bilo nikjer več moje številke, pa še sprednji del čevlja se mi je zdel tako čuden.

Poglej v Princess Shop v Hali A v LJ..čeprou je bl cheapshit (20,30€) ampak če boš mela za žurat pa tko se splača :)
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop :grinsevil:
vrtavka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a vrtavka » 02. Nov. 2010 19:12

Limeta.* napisal/-a:

Poglej v Princess Shop v Hali A v LJ..čeprou je bl cheapshit (20,30€) ampak če boš mela za žurat pa tko se splača :)

ooo, najlepša hvala!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Nov. 2010 20:35

Mislim da sem v H&M že zasledila take:
Slika

Znajo dobit pa tudi tele z spletne strani:
Slika
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov