Kje kupiti...? (vse, kar se tiče oblačil, modnih dodatkov...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1964 prispevkov
• Stran 130 od 131
•
Prejšnja
1 ... 127, 128, 129, 130, 131
Naslednja
-
pyr kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2010
- Kraj: Ljubljana
Tamara, v artu imajo 'kapa plosce', namenjene izdelovanju maket, kot podlaga plakatov itd., ce mogoce isces to? Najbrz jih imajo tudi v mladem tehniku, prometeju in bauhausu.
+za lepljenje potrebujes posebno lepilo
http://www.art-lj.si/trgovina/index.php ... &cPath=311
+za lepljenje potrebujes posebno lepilo
http://www.art-lj.si/trgovina/index.php ... &cPath=311
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
stirodur? čeprav na slikci so tudi kapa plošče
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Hvala vam kapa plošče torej.
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
- popotnica333
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2011
Mene pa zanima kje bi lahko dobila kakšne lepe "prevezice" za oči za spanje, al kako se temu pravilno reče
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
Jaz sem naletela na lep kupček teh v La Senzi kakšna dva meseca nazaj, medtem ko sem si kupovala perilo. Mislim, da je cena ene kakšnih sedem Evrov ali nekaj takega, ker sem si jaz kupila eno in je bila okoli tri ali tri in pol Evra, s tem da je bila takrat na pol znižana.
Mene pa zanima, če katera mogoče ve kje bi si lahko kupila eno tistih trdih, podolgovatih denarnic, približno takih kot je tale, edino da bi mogoče bila kakšne druge barve ali vzorca.
Mene pa zanima, če katera mogoče ve kje bi si lahko kupila eno tistih trdih, podolgovatih denarnic, približno takih kot je tale, edino da bi mogoče bila kakšne druge barve ali vzorca.
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
*Lani* napisal/-a:Jaz sem naletela na lep kupček teh v La Senzi kakšna dva meseca nazaj, medtem ko sem si kupovala perilo. Mislim, da je cena ene kakšnih sedem Evrov ali nekaj takega, ker sem si jaz kupila eno in je bila okoli tri ali tri in pol Evra, s tem da je bila takrat na pol znižana.
v sixu sem jaz kupila identično le vzorec zunaj je bil drugačen, je pa črna
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Nope, pri nas ne, kakor vem
Na netu pa tudi bolj težko, je ponavadi vedno razprodan, če se ne motim... Na njihovi uradni strani imajo včasih kakšno variacijo, ampak ponavadi tistega tanjšega, klasičnega širšega nisem videla Mogoče je v kakšni spletni trgovini... Drugače pa kakšni spletni prodajalci, samo moraš res pazit, da ni replika. Ali pa pač v tujini, lani sem jih v Milanu videla
EDIT: aha, ne, spet so jih dobili, 3cm širino imajo na njihovi strani
Na netu pa tudi bolj težko, je ponavadi vedno razprodan, če se ne motim... Na njihovi uradni strani imajo včasih kakšno variacijo, ampak ponavadi tistega tanjšega, klasičnega širšega nisem videla Mogoče je v kakšni spletni trgovini... Drugače pa kakšni spletni prodajalci, samo moraš res pazit, da ni replika. Ali pa pač v tujini, lani sem jih v Milanu videla
EDIT: aha, ne, spet so jih dobili, 3cm širino imajo na njihovi strani
- popotnica333
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2011
Mene pa zanima če je katera videla kje zelen blazer? Lansko poletje so jih imeli v Zari, sedaj pa nevem ker nisem bila nič po nakupih če katera ve bom vesela odgovora
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Jaz sem ga kupila v New Yorkerju v Celju za 15 eur-znižan. Kak mesec nazaj...
Ponavadi ne kupujem tam, ker se mi zdi zanič kvaliteta, ampak ta se še kar drži.
Ponavadi ne kupujem tam, ker se mi zdi zanič kvaliteta, ampak ta se še kar drži.
I like to see my money ... hanging in my closet.
-
Ninča - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2011
- Kraj: Šalovci
popotnica333 napisal/-a:Mene pa zanima če je katera videla kje zelen blazer? Lansko poletje so jih imeli v Zari, sedaj pa nevem ker nisem bila nič po nakupih če katera ve bom vesela odgovora
Sama sem ga tudi iskala. V Zari ga imajo za 80evrov. Sama sem ga kupila dva tedna nazaj v New Yorkerju. Imajo kar nekaj zelenih, sam bolj na turkizno ali mint vlečejo.
xoxo
http://dekleizpariza.blogspot.com/
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
Prvi neprebran prispevek • 1964 prispevkov
• Stran 130 od 131
•
Prejšnja
1 ... 127, 128, 129, 130, 131
Naslednja