Kje kupiti...? (vse, kar se tiče oblačil, modnih dodatkov...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1964 prispevkov
• Stran 129 od 131
•
Prejšnja
1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131
Naslednja
-
posh_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 3. 2008
Nisem prepričana, če spada vprašanje ravno sem, a nove teme raje ne bi odpirala. V začetku marca grem v Ljubljano, bila bom pet ur v centru in zanima me, katere trgovine so tam.
Sama vem še iz časov študija za Zaro in Namo, HM na Čopovi, Tailly Weil in Orsay (pa Tom Tailor je tudi v isti ulici), nato S'Oliver čez most, Naf Naf eno ulico višje od Čopove. Seveda bom zavila tudi v Maximarket.
Kje se da še kaj kupit? Gledam pa cenovni razpon nekako okoli Zare, nočem kakšne fancy trgovine, ki si je ne morem privoščiti. Iščem namreč moder trenč, rahlo uniformiran, a mi noben v teh trgovinah (kar sem videla na spletu) ni všeč. Večina trenčev je pretemno modrih, ali pa nimajo dvojenga zapenjanja. Prav tako je umetnost, da dobiš v kakšni drugi barvi kot je črna, siva ali bež. Za trenč bi dala največ sto evrov.
Kje so še kakšne trgovine? Se splača it čez Ljubljanico, skozi stari del (tam, kjer je na koncu Čajnica)? Kje je še nedaleč od centra za it pogledat, so kje še kakšne trgovine, ki jih ne poznam? (prosim upoštevajte, da bom imela s seboj še nekoga, ki se mu ne ljubi dosti hodit, bili pa bomo brez avta).
Sama vem še iz časov študija za Zaro in Namo, HM na Čopovi, Tailly Weil in Orsay (pa Tom Tailor je tudi v isti ulici), nato S'Oliver čez most, Naf Naf eno ulico višje od Čopove. Seveda bom zavila tudi v Maximarket.
Kje se da še kaj kupit? Gledam pa cenovni razpon nekako okoli Zare, nočem kakšne fancy trgovine, ki si je ne morem privoščiti. Iščem namreč moder trenč, rahlo uniformiran, a mi noben v teh trgovinah (kar sem videla na spletu) ni všeč. Večina trenčev je pretemno modrih, ali pa nimajo dvojenga zapenjanja. Prav tako je umetnost, da dobiš v kakšni drugi barvi kot je črna, siva ali bež. Za trenč bi dala največ sto evrov.
Kje so še kakšne trgovine? Se splača it čez Ljubljanico, skozi stari del (tam, kjer je na koncu Čajnica)? Kje je še nedaleč od centra za it pogledat, so kje še kakšne trgovine, ki jih ne poznam? (prosim upoštevajte, da bom imela s seboj še nekoga, ki se mu ne ljubi dosti hodit, bili pa bomo brez avta).
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Sicer ni v centru, ampak moder trenč imajo v Stradivariusu (BTC).
Na spletni strani imajo celo dva, oba je mogoče dobit tudi v temno modri.
Na spletni strani imajo celo dva, oba je mogoče dobit tudi v temno modri.
Live. Love. Surf.
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
A moreš biti pa nujno 5 ur v centru? Ker drugače maš s trolo 27ko po 20minut do BTCja ali pa Rudnika in imaš tam najbrž večjo izbiro.
So pa kr tele trgovine, ki si jih naštela, ostale še vedno v centru.
So pa kr tele trgovine, ki si jih naštela, ostale še vedno v centru.
-
posh_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 3. 2008
Legally blond, ta modra barva trenča v Stradivariusu se mi zdi rahlo zelenkastega odtenka, in ne bi pristajala moji polti.
Drugače ne, ne bo šlo ven iz centra, ker bo zraven moja mama in bi se zgrozila nad mano, če bi hotela kam z avtobusom - po moje javnega prevoza ni uporabljala že 40 let
Še kakšni predlogi? Sem zgrešila še kakšno trgovino, ki je blizu centra? Kaj pa butiki, ki so po poti od tromostovja do čajne hiše, jih je še kaj? Okoli leta 2003 jih je bilo tam ogromno, se spominjam, a se mi zdi, da jih je bilo potem vedno manj...
Drugače ne, ne bo šlo ven iz centra, ker bo zraven moja mama in bi se zgrozila nad mano, če bi hotela kam z avtobusom - po moje javnega prevoza ni uporabljala že 40 let
Še kakšni predlogi? Sem zgrešila še kakšno trgovino, ki je blizu centra? Kaj pa butiki, ki so po poti od tromostovja do čajne hiše, jih je še kaj? Okoli leta 2003 jih je bilo tam ogromno, se spominjam, a se mi zdi, da jih je bilo potem vedno manj...
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
V Humanicu (BTC) sem zadnjič videla, da so imeli cel kup allstark, tudi tistih najosnovnejših. Ne spomnim se natančno, ampak skoraj sigurno tudi črne nizke. So pa drage, najbolj precenjen čevelj pri nas
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Ne vem, če je to ravno prava tema za to vpr. ampak tukaj vas je večina takih, ki vse veste
Neko stojalo bi si naredila in bi potrebovala "foam board"
http://www.google.si/search?q=foam+boar ... sga9uv3fBg
Kako se temu reče v slo? Kje bi to našla?
Neko stojalo bi si naredila in bi potrebovala "foam board"
http://www.google.si/search?q=foam+boar ... sga9uv3fBg
Kako se temu reče v slo? Kje bi to našla?
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
-
Ja saj tja se mislila it gledat... Kako se temu pri nas reče sploh?
-
Neeeee A ni neka pena z nečim... No sej vseen... Grem pogledat v bauhausa.
Prvi neprebran prispevek • 1964 prispevkov
• Stran 129 od 131
•
Prejšnja
1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov