Kje kupiti...? (vse, kar se tiče oblačil, modnih dodatkov...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ursa2502
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a ursa2502 » 24. Jan. 2012 19:30

v intimissimi ...
Uporabniški avatar
CalledAnja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a CalledAnja » 25. Jan. 2012 14:15

Včasih so jih prodajali tudi v new yorkerju ob blagajni, samo ne vem če še vedno.

Mogoče katera ve, kje bi se dalo kako rumeno (vzorčasto) obleko do kolen dobit?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 25. Jan. 2012 19:29

NOVO:

Pravo usnje- DA ali NE?
všeč mi je ena torbica, ampak je iz pravega usnja. Mi je res všeč, ampak zdej ne vem, al bi jo vzela, al ne :?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 25. Jan. 2012 20:39

^^OT: Malo iz firbca...koliko pa stane ta torbica?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 25. Jan. 2012 20:42

cca 25€ (znižana z več kot 3× več), Asos :D Sicer jo pa že kupila, tak da me ne zanima več :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 25. Jan. 2012 20:44

Zakaj pa dilema? :gruebel:
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 25. Jan. 2012 22:00

arrow napisal/-a:Je katera v zadnjem času vidla kje temne naušnike? Decembra jih je bilo povsod polno zdej pa bolj malo. Pa po možnosti une za zložit - ni pa nujno.

V Supernovi na Rudniku sem videla eno stojnico v pritličju, kjer so imeli različne barve naušnikov :) Večinoma sicer roza, bele, rdeče ipd., ampak sem videla vmes tudi nekaj temnih od daleč (sem se prav spomnila na tole temo in pokukala, če jih imajo :D ).
Uporabniški avatar
intermezzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a intermezzo » 27. Jan. 2012 13:12

A mogoče katera ve, kje se dobijo srajčke na body? Pač da lepo pridejo pod hlače, krilo.. da se ne guba? Rabila bi za kakšno priložnost tako zadevo, pa nikjer ne vidim...
Hvala za odgovore :)
*.*
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 27. Jan. 2012 16:36

^^ jaz sem take pred časom videla v Tally Wejl, Bershki, Stradivariusu, nisem pa nobene probala in ne vem kako izgledajo oblečene
Ko bom velika, bom Lara Croft.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 27. Jan. 2012 17:01

Pa kakšna NaraCamicie ima verjetno kaj takega :)
Princess***
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2010
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Princess*** » 27. Jan. 2012 19:29

Živijo fashioniste!! ;))

Jaz imam eno vprašanje in veem, da mi boste pomagale. :)
Torej, imam en problem.. Že cel mesec, si kupujem tako fancy črno/modro/rdečo lakasto torbico na princip Lv. Zelo zelo si je želim, pregledujem strani, trgovine, da bi kje našla torbico ki ji bi bila podobna. A je nikjer ne najdem!!

PLISS HELP!! :(

SLIKA: Slika
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 27. Jan. 2012 19:47

dot napisal/-a:
arrow napisal/-a:Je katera v zadnjem času vidla kje temne naušnike? Decembra jih je bilo povsod polno zdej pa bolj malo. Pa po možnosti une za zložit - ni pa nujno.

V Supernovi na Rudniku sem videla eno stojnico v pritličju, kjer so imeli različne barve naušnikov :) Večinoma sicer roza, bele, rdeče ipd., ampak sem videla vmes tudi nekaj temnih od daleč (sem se prav spomnila na tole temo in pokukala, če jih imajo :D ).

Ooo, hvala dot :)
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 27. Jan. 2012 21:38

Peterca18 napisal/-a:^^ jaz sem take pred časom videla v Tally Wejl, Bershki, Stradivariusu, nisem pa nobene probala in ne vem kako izgledajo oblečene

Cimra jo ma (tako res lepo, na volančke) in izpade super. Ampak kaj ko si potem čez navleče razvlečeno špotno majco na une debelejše naramnice z nekim bleščečim potiskom, spodaj pa sive legice in une rumene gojzarje s katerimi trenutno cel svet hodi okoli.

Intermezzo, zdi se mi da je rekla da jo je kupila v Zari.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 29. Jan. 2012 13:51

Ima kakšna predstavo kje najti modrčke z ožjo elastiko, ki niso na voljo le v kombinaciji s košarico A ali AA? Najraje bi našla nekje pestro ponudbo modrčkov z elastiko 65, ali vsaj z ožjim modelom elastike 70, v kombinaciji s košarico B ali C, ponavadi malo raje C. Te ožje modele 70 imajo dostkrat v La Senzi, tako da sem si zdaj tam kupila tri nova modrčka, ki so mi v redu, ko jih zapnem tako, da se držijo na najožji sponki, ne poznam pa nobene druge trgovine, kjer bi se jih dalo dokaj redno najti. Nekoč so jih imeli par v H&Mu, ker imam dva taka njihova modrčka od par let nazaj, letos pa nikakor nisem mogla najti niti enega pri njih, pa sem se dostkrat odpravila k njim le oddlek s perilom prebrskat. :frown:
Uporabniški avatar
niiiky
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a niiiky » 31. Jan. 2012 17:14

Iščem blago - belo čipko, ki je navpično in vodoravno raztegljivo. V Mb Tekstil sem že bla, pa nimajo nič. Mogoče katera ve, kje bi našla takšno čipko oz. za kakšno večjo prodajalno blaga? :)

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov