Kje kupiti...? (vse, kar se tiče oblačil, modnih dodatkov...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 29. Nov. 2011 17:49

sanjaanja napisal/-a:Kje dobim kakšne tople pajkice ali pa kakšne druge oprijete hlače, ki bi jih lahko zabasala v škornje? A je kje katera kupovala zadnje čase kaj takega?

Bershka, Stradivarius (pa mogoce tut Pull&Bear) mata garantirano pajkice/jeanske... U skornje jih brez problema stlacis, kok so pa kej zlo tople pa ne bi vedla, bl k navadne pajkice zihr.
Live. Love. Surf.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 30. Nov. 2011 11:05

Hvala. Sem jih našla v Miramaru na našem koncu. So super, športne, tople, ravno prav, 20eur.
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a angel99 » 05. Dec. 2011 18:32

mene pa zanima,kje bi se dali dobiti kaki fajni, ne predragi salonarji z vezalkami, podobno kot ti v Mass-u (tretja slikca): http://www.mass.si/zenska-obutev#/Z|rep ... |/P|8/O|15 ?

po možnosti v kakih trgovinah, ki so v vseh večjih krajih, tudi mb,ms; ne samo lj. :wink:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 05. Dec. 2011 21:00

Sem v jellotu kupla podobne ker so ble fajn znižane, sam men so moje lepše mi bolj eleganto delujejo kot tele. Pa lahko jih maš zavihane dol al pa do konca gor kot škornjček. Meli so pa kake tri različne modele takih škornjčkov z vezalkami.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a angel99 » 05. Dec. 2011 22:41

ja, saj jas sem tudi ene lepše vidla, samo je to bla edina slika približno podobna, ki sem jo našla. :) pa sem potem tisto punco, pri kateri sem vidla te čevlje, vprašala, kje si jih je kupla, pa je tudi rekla da v jello-ji. njeni pa se ne dajo ''zavihat'' gor/dol.. so pa približno podobno tem, kot sem prilepla sliko, le da so lepši. :)
tak da me zanima, kdaj si si ti kupla te v jello-ji? zdaj kdaj al že dalj časa nazaj?
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 05. Dec. 2011 23:18

Zdaj v soboto sem jih kupila. Ene sem tud v Deichmanu vidla ampak na nogi niso preveč lepo zgledale oz. model mi ni bil preveč všeč. Pač od okusa odvisno :)
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a angel99 » 05. Dec. 2011 23:23

okej.. potem bom pa mogla v kratkem iti pokukat. :)
kolko pa so prišli drgač?
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 05. Dec. 2011 23:33

Najboljše, da greš čimprej ker hitro zmankuje glede na to da je znižano. Redna cena je bla mislim da enih 50 eur, jaz sem dala znižano 30 eur za moje. Za ostale pa nevem kolko si bli... jaz sem se za te odločla ker mi je model bil najbolj všeč, najbolj udobni so bli (sem enga drugega probala in je bil trd kot kamen ker pač ni iz usnja not), pa ti ko jih mam jaz so mal podloženi not tak da je tud mal bolj topel not.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a angel99 » 06. Dec. 2011 16:35

Kikyca; nekaj bi te še vprašala.. jaz sem prišla do slikce teh čevljev, sedaj pa me zanima, če si te mogoče tudi vidla v soboto ko si bla v jello-ju? punca, ki ma te čevlje, si jih je kupila že nekaj časa nazaj, tak da ne vem, če še majo to ''kolekcijo''. mi je pa ta trgovina kar precej oddaljena in ne bi rada se vozla samo gledat, če jih majo.

http://imageshack.us/photo/my-images/444/132xg.jpg/
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 06. Dec. 2011 17:05

ene 14 dni nazaj sem jih jaz še vidla. ajde, 95%. :D
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 06. Dec. 2011 20:38

Nope teh nisem vidla, mogoče sem pa spregledala ker mam tako navado da trgovine na pol samo preletim. So pa moje zlo podobne tem, tud barva. Spomnim se še sam drugih dveh modelov takih z vezalkami ampak mislim, da nobeni niso bli teli, ki jih ti iščeš... ampak tud je zgledalo, da hitro zmanjkujejo. Pa odvisno je verjetno v katerem kraju oz. jello-tu. Mogoče pa še majo pri vas.
Yada, yada, yada...
popotnica333
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a popotnica333 » 06. Dec. 2011 20:44

Ka je mogoče katera videla kje takšen polover kot je tu na sliki, samo da je moder? V Zari imajo sicer podobnega vendar ima kapuco. Če katera ve kje majo takšne polovrčke bi bila vesela če pove :)

http://www.google.si/imgres?q=blue+wint ... =126&ty=68
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a angel99 » 07. Dec. 2011 21:40

no,sem bla danes v Jello-ju, pa seveda niso meli tistih, ki sem jih iskala.. sem pa kupla ene, dokaj podobne in se prav tako dajo zavihat gor/dol, kot tvoji kikyca. in moram rečti, da sem zadovoljna in so mi še bolj všeč kot tisti, ki sem jih iskala. :P
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 07. Dec. 2011 23:59

^^Mogoče si pa enake kupila kot jaz... ali pa tisti drug model ker sta bla kolko tolko podobna. :D Sam, da si našla kar si iskala pa še lepše :P
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamara stylish » 08. Dec. 2011 8:54

Dobrooo decembrsko jutrooo! :)

Slika

Morala sem, ker mi je noro :)

Rada bi videla te čevlje, pa mi ne odpre slik na tisti povezavi :/
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov