Kje kupiti...? (vse, kar se tiče oblačil, modnih dodatkov...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Sep. 2011 13:14

Men ima prodajalec sweetbaby.sh precej kul izdelkov.

Se pa ne upam prstanov kupovat, ker ne vem svojo številko :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
angie.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a angie. » 23. Sep. 2011 15:15

kje bi lahko kupila moške superman boksarice? vem, da so jih imeli v h&m, ampak so zelo hitro šle in ni bilo več številk.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 23. Sep. 2011 15:42

rabila bi kvalitetno jakno, bolj vetrovko za slojevito oblačenje nekaj v stilu maya maya sam od kakšne druge firme. kaj ima kdo kakšne izkušnje s tem, ker rabim nekaj kar se ne sme razpast. pa še kakšne hlače v podobnem materialu kot vetrovka, kje se to kupi? sem vidla da ibstaja kibuba in iglu. še kaj?
ursa2502
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a ursa2502 » 23. Sep. 2011 16:47

softshell jakno mam jaz iz intersporta. mckinley ma ful lepe :) tudi hlače iz podobnega materiala najdeš tam.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 24. Sep. 2011 1:01

Js mam tut softshell - od O'Neilla, sm ga kupla u hervisu - najbolša stvar ever :)
Live. Love. Surf.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 24. Sep. 2011 4:17

purple_rain napisal/-a:^^ti pa sploh tiho, ko maš miljon več izbire kot mi :cry:
(k sreči imamo Kitajce vsaj :D)

Sej jaz tud od Kitajcev vecinoma kupujem, ker imajo oni ponavadi free shipping, :D Americani niti ne. Stvari so pa ponavadi iste oziroma dost podobne, pa se cenejse kot pri americanih. Res da traja mal dlje s Kitajske, ampak mi ni panike (pride v 2-3 tednih ponavadi).

*mala*, pri Kitajcih so velikosti prstanov vecinoma v ameriskih velikostih, tko da lahko izmeris kaksen prstan, ki ga imas in primerjas s to sliko.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 24. Sep. 2011 11:26

Cali, kakšne so razlike v ameriških številkah cunj?
Recimo če nosim pri nas 36 oz. S, kaj tam naročim S ali M?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 24. Sep. 2011 11:40

CaliLove*, tisto o Kitajcih je že res; v mislih sem mela kšne druge reči, predvsem lake, npr. za 2$, kjer je potem poštnina 3x višja NA EN KOS + še kej na celoten paket :cry: (ok, tole je sicer na Amazonu) ali pa sploh ne pošiljajo k nam.

(ja, 10€ za en lak mi je preveč; Essence me je razvadil :lach:)
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 24. Sep. 2011 22:50

Ja to je pa res. Meni se tud neumno zdi dat za postnino tok ali pa se vec, kolikor sem placala za izdelek. Pred par leti sem ful kupovala na eBayu, ko sem bila se v Slo in sem gledala tako, da ce sem si nekaj res zelela in nisem mogla tega dobit v Slo, sem pac mal vec placala za postnino, ce je bila skupna cena se vedno sprejemljiva. (uf, bogi je bil moj MC vcasih :D)

delusional, 36 je S. S, M, L itd. so naceloma iste kot evropske, razen ce gre za juniors velikosti (mladinske), ki so malo manjse od zenskih (S je v bistvu XS, M je S itd). Drugace pa je 36 ameriska 6, 38 je 8 itd.
Potem je pa odvisno od znamke, ker se velikosti lahko malo razlikujejo. Victoria's Secret je recimo znana, da ima vecje stevilke in ce imas obicajno S, moras pri njih vzet XS.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 25. Sep. 2011 11:18

CaliLove* napisal/-a: delusional, 36 je S. S, M, L itd. so naceloma iste kot evropske, razen ce gre za juniors velikosti (mladinske), ki so malo manjse od zenskih (S je v bistvu XS, M je S itd). Drugace pa je 36 ameriska 6, 38 je 8 itd.
Potem je pa odvisno od znamke, ker se velikosti lahko malo razlikujejo. Victoria's Secret je recimo znana, da ima vecje stevilke in ce imas obicajno S, moras pri njih vzet XS.

Ja, pa še ponavadi ima vsaka firma na netu zraven tabelo velikosti, pa si lahko pogledaš mere :)

Samo tisto glede 6=36 ipd., sem pa jaz tudi najprej mislila, da sem potem v praksi videla, da ne drži vedno :eek: ... vsaj pri Marcu Jacobsu sem skoraj plavala v obleki in so mi rekli, da 6ka nikakor ni zame (čeprav ponavadi nosim 36 ali 34) in da rabim dvojko :nixweiss: No, saj to vem, da se cifre pri njih spreminjajo, najmanjša je size zero, ki je prej ni bilo, potem je 2ka, 4ka... In so mi rekli, da je 6ka pri njih že bolj evropska 38, 4ka 36, 2ka 34... Tko da pri spletnem naročanju bi se jaz bolj držala tabel z merami, sploh če si ti tudi bolj suha, delusional :)

Medtem ko pri Juicyju so pa jopice XS miniaturne in prekratke zame, tako da nosim S, čeprav imam pri evropskih vedno XS :lupe:
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 25. Sep. 2011 19:07

Ja, saj pravim, da je tudi od znamke odvisno. Fora je v tem, da vedno bolj spreminjajo stevilke in kar je v bistvu 6ka, je pri nekaterih firmah ze 2ka. Znan primer je Marilyn Monroe, ki je baje nosila stevilko 12. Kar je takrat bila velikost 12, je danes 4/6. Povprecna konfekcijska se je od takrat definitivno zvisala, tako da so temu prilagodili tudi ostevilcenje. Pa tudi iz psiholoskega vidika nam je zenskam bolj vsec, ce lahko nase spravimo manjso stevilko. :)
Uporabniški avatar
angie.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a angie. » 25. Sep. 2011 20:21

angie. napisal/-a:kje bi lahko kupila moške superman boksarice? vem, da so jih imeli v h&m, ampak so zelo hitro šle in ni bilo več številk.

:D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 25. Sep. 2011 21:00

^^ V Intimissimi so bile pred časom ene pisane / potiskane boksarice v izložbah, mogoče je tudi kaj v tem stilu :nixweiss:

@Cali: jp, res je :ja: no, saj v bistvu je isto tudi pri evropskih firmah, pri kakšnem H&M so vedno večje cote :D Zato se pa raje izogibam naročanju prek neta, raje vse pomerim pred nakupom, da ni kakšnih presenečenj :/
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 25. Sep. 2011 21:28

angie, internet pride v postev? Jih je polno, ce ne drugje na eBayu.
Uporabniški avatar
angie.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a angie. » 26. Sep. 2011 16:20

CaliLove* napisal/-a:angie, internet pride v postev? Jih je polno, ce ne drugje na eBayu.

hmm..ne vem, ne mika me ravno kupovanje spodnjega perila preko spleta :D

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov