Kje kupiti...? (vse, kar se tiče oblačil, modnih dodatkov...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 17. Sep. 2011 11:29

Sem vidla v Zari, da imajo, ampak je tudi nekje enak cenovni rang. Verjetno pa bodo še kaj dobili, se jesen še ni začela :)
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 20. Sep. 2011 15:32

Ve kdo kje kupiti, kako lepo rdečo majčko ali top brez naramnic npr:

Slika
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Eliza* » 20. Sep. 2011 16:38

skoraj vedno ima takšne enostavne H&M, na Divided oddelku.
Uporabniški avatar
Bejbika23
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Bejbika23 » 22. Sep. 2011 7:24

Čokoldano rjave pajkice, mal debelejše, da so primerne za hladne dni?

Pa še sive fake Uggice, visoke?

Najlepša hvala za odgovor.
ursa2502
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a ursa2502 » 22. Sep. 2011 8:16

take pajkice imajo v h&m na divided oddelku, Uggice pa najdeš v Stiefelkonigu, Ugg Australia trgovini, pa še kje...
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 22. Sep. 2011 8:49

^^ Ja, sam ona hoče ponaredek :? :| ne vem, v kakšni kitajski pofl trgovini? :D V kakšni hali A v btc imajo zihr polno tega...
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikapoka* » 22. Sep. 2011 9:09

donna. napisal/-a:Ve kdo kje kupiti, kako lepo rdečo majčko ali top brez naramnic npr:

Slika

V h&m jih majo ful, tko da kr mal pobrskaj.
Uporabniški avatar
Bejbika23
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Bejbika23 » 22. Sep. 2011 10:51

Ja sprašujem za ponaredek, ker trenutno pri majhnem otroku, ki pač bolj pogosto potrebuje nova oblačila, ne morm dat 180 in več eur za ene škornje zame. Pa če je to, da zaenkrat ne morm do originala, vredno posmeha in zgražanja, pa naj bo...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Sep. 2011 10:57

V New Yorkerju sem jih par videla, ampak se ne spomnim, če visoke. Sej bodo povsod.
Ali pa EMU v Humanicu .
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikapoka* » 22. Sep. 2011 10:58

A si pregledala že recimo kak newyorker, hm, deichmann, ...
Pomoje bi v teh trgovincah mogla dobit tam nekje za 20€ max. takšne uggice kot jih želiš.
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 22. Sep. 2011 11:00

Res dobre termo legice imajo v Kiku (100% sem za črne in rjave, pa mislim, da je še ene par drugih barv) znamke Ergee, so primerne tud za hladnejše dni, ker majo kokr en tanek flis na notranji strani. Cena pa okoli smešnih 8€.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 22. Sep. 2011 11:00

glede uggic. ja, v New Yorkerju imajo nizke svetlo in temno rjave z leopardjim vzorcem na robu, tak mal dol obrnjeno.
pa malo višje tut majo. v črni in svetlo rjavi barvi. so precej puhasti. svetlo rjavis o prav kjut. pa za 10 evrov jih maš v C&A. črne, rjave., sive, svetlo rjave...
Nekaj časa so v new yorkerju meli tudi sive in temno rjave, ki pa so bili visoki in kosmati. meni najljubši. okoli 20 evrov so tam.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 22. Sep. 2011 11:35

meni je bolj kot to, da nekdo ne kupi original Uggic, smešno to, da je nekdo dejansko tok nor, da je za te čevlje pripravljen dat par 100 eurov. Čista bedarija.
Kot da kdo na koncu koncev tebi gleda pod noge in čekira ali imaš original ali ne? Večino ljudi briga za to. Drugi se pa s tem hvalijo...lame.
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 22. Sep. 2011 11:47

^^ No men se je tud zdel popolnoma noro dat skor 300€ za škornje, tko da so bili dolgo časa samo konstantna stvar na wishlisti ... Dokler nisem dobila prvega para (v ZDA, kjer so pol cenejši, tuki jih nisem in jih ne mislim kupovat). Meni osebno je to najbolj udoben čevelj, k sem ga kdaj obula, neverjetno topel, mehek, in jih celo zimo nism hotla sezut. Ko se je zima zaključla, sem takoj kupila še en par. :wink: Jz jih enostavno obožujem. :hearts:
Zakaj nisem namest originala kupila ponaredka? Ker je razlika tako očitna in tako neprimerljiva, kar ti lahko čist vsaka, ki je probala oboje, potrdi. :wink:
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 22. Sep. 2011 11:54

glede razlike med ponaredkom in originalom lahko potrdim.
sama sicer nisme imela origila a sem se nekje dve leti nazaj pred kolegico považila, da mam nove uggice in mi je ona pokazala svoje originalne iz avstrije.
in res. bili so bolj udobni, mehkejši in gotovo tudi dje držali. tako da razlika je ja.
vendar sama gotovo ne bi dala (kjub temu, da so mehkejši itd.) stotaka ali več za ene škornje. tako da še vedno išče ponaredek, ki bi bil vsaj podoben tistim od kolegice izpred dveh let.
lani sem našla ene iz deichama, a barva je bila edino siva, sama ša sem želela črne ali rjave, tko d ajih nisme kupila. so pa bili še najboljši približek originalu, čeprav jasno ej bila še vedno velika razlika.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov