Kje kupiti...? (vse, kar se tiče oblačil, modnih dodatkov...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 14. Dec. 2010 21:03

*pikyca* napisal/-a:Hej...mene pa zanima, kje se dobijo zenski bodiji. V mislih imam taksne na dolge rokave, brez modrca in po moznosti na tanga nacin. Vem da jih prodajajo v Two Wayu, anpak so narjeni na principu srajc, js bi mela pa kot majco....malo sem ze gledla okrog pa jih nisem zasledila. Vsakege pomoci bom hvalezna :D

Poglej v Intimissimi. Sem skoraj 100%, da bi jih morali met tud z dolgimi rokavi (jz jih kupujem na naramnice, kot spodnjo majčko).
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 14. Dec. 2010 21:17

A UV mejkap se da dobit kje pri nas?

Pa kaki brogues čeveljci? Kam it gledat za neki ala tole:

Slika
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 14. Dec. 2010 21:39

Na pamet bi rekla Asos in eBay :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ursa2502
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a ursa2502 » 14. Dec. 2010 21:43

miikena napisal/-a:A UV mejkap se da dobit kje pri nas?

Pa kaki brogues čeveljci? Kam it gledat za neki ala tole:

Slika

Čevlje sem prejšnji teden kupila v New Yorkerju za 10 eur :D Sem jih pa vidla tudi v Transportu In Zari.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 14. Dec. 2010 21:44

Ma ja, ebay mam že obrnjen :D sam sem upala na kako tako možnost, da bi se dalo zadevo probat, preden se nabavi. Ah well.
Additional questions: a od asosa čevlji so kul kvalitete in kolk je poštnina za našo deželico?
(pa hvala za info/nasvet)

Kul, hvala ursa - bom šla uč vržt :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 14. Dec. 2010 21:51

miikena napisal/-a:Additional questions: a od asosa čevlji so kul kvalitete in kolk je poštnina za našo deželico?
(pa hvala za info/nasvet)

Do božiča je zastonj poštnina, drugače pa ene 8 funtov za nakup. Glede kvalitete pa ne vem...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 14. Dec. 2010 21:54

Uu, goodie. Hvala ;)
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 14. Dec. 2010 22:59

*pikyca* napisal/-a:Hej...mene pa zanima, kje se dobijo zenski bodiji. V mislih imam taksne na dolge rokave, brez modrca in po moznosti na tanga nacin. Vem da jih prodajajo v Two Wayu, anpak so narjeni na principu srajc, js bi mela pa kot majco....malo sem ze gledla okrog pa jih nisem zasledila. Vsakege pomoci bom hvalezna :D

v hmu sm jih kupla, sive. ampak so bili rendom vrženi med nogavice, tko da sm samo te našla pol... očitno so bili zadnj par, ampak hm jih ima defenitivno :)
Our passion is our strength <3
Feist.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 14. Dec. 2010 23:22

Dita v H&M so na naramnice?

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 15. Dec. 2010 6:43

o šit sploh dojela nisem, hotla sem citirat smrkolinko, moj post govori o gamaših :D
Uporabniški avatar
Alyssa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 11. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Alyssa* » 15. Dec. 2010 6:48

Alyssa* napisal/-a:Pozdravljene!

Mene pa zanima če je katera v kakšni trgovini opazila bel plašč, zgleda kot da bi bil pleten. Sega nekako do sredine riti, gumbov pa nima okroglih ampak so podolgovati in zgledajo leseni ^^ (tisti način ki ima na drugi strani vrvico in se potem tako zapenja). Ima tudi kapuco + rahlo je stisnjen v pasu potem pa gre malo bolj na široko dol.
V centru sem videla že 2 s temle plaščkom, in bi ga res rada imela, nimam pa pojma kje ga prodajajo :(
Hvala za usak predlog.

LP

res nobena ni opazila plaščka? :(
LP
Alyssa
ursa2502
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a ursa2502 » 15. Dec. 2010 11:30

na lookbooku sem zasledila, da ima veliko punc jakne iz umetnega krzna iz h&m. a jih je katera zasledila v naših? ali pa kje drugje (seveda imam v mislih cenejšo različico)? :)
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 15. Dec. 2010 12:16

Alyssa* napisal/-a:Pozdravljene!

Mene pa zanima če je katera v kakšni trgovini opazila bel plašč, zgleda kot da bi bil pleten. Sega nekako do sredine riti, gumbov pa nima okroglih ampak so podolgovati in zgledajo leseni ^^ (tisti način ki ima na drugi strani vrvico in se potem tako zapenja). Ima tudi kapuco + rahlo je stisnjen v pasu potem pa gre malo bolj na široko dol.
V centru sem videla že 2 s temle plaščkom, in bi ga res rada imela, nimam pa pojma kje ga prodajajo :(
Hvala za usak predlog. LP

podobnega sem v hmu vidla... majo črne in karirate, sive. ne vem pa če je ravno ta ki ga ti iščeš.
Uporabniški avatar
Dizzy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Dizzy.girl » 15. Dec. 2010 15:43

Ok ni lih oblačilo al pa modni dodatek sam me zanima, če kater-a ve, kje bi prodajal koledarje od kšnih glasbenikov, bendov (natančneje rabm Jimija Hendrixa) ... Hvala :)
peppermint
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a peppermint » 15. Dec. 2010 16:11

v knjigarnah je tega kar nekaj :)

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov