Kje kupiti...? (vse, kar se tiče oblačil, modnih dodatkov...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

jenna.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a jenna. » 29. Nov. 2010 15:31

ok, se mi je zdelo :D sam a mogoče veš za kakega kvalitetnega, ker teh sprejev je cel kup :D
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 29. Nov. 2010 15:33

NUJNO!

Ve katera, kje bi dobila take malce svetleče žabe?
Slika
Uporabniški avatar
love.<3
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a love.<3 » 29. Nov. 2010 15:34

haley napisal/-a:^^Ja tudi jaz nisem še nikjer slišala, da bi te kej vprašal za osebno oz. da bi moral dokazat koliko si star. Itak, če vidijo da prideš notri in da vidijo, da boš nekaj kupil, mnde niso tok neumni, da bi te vn napodil :D

piše na vratih oz. nekje notr.. sicer ja sj ni noben reku da te preverjajo (sj za cigarete pa alkohol tut ne), ampak sam pač povem :)..
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 29. Nov. 2010 16:40

@jenna - jaz sem jih že kar nekaj koristila (firme si nisem zapomnila), ampak vsi služijo svojemu namenu, ker ga kupim takrat, ko ga potrebujem.
Ni pa za po lužah skakat :D

@Lilah v Calzedonii skos sigurno.
jenna.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a jenna. » 29. Nov. 2010 19:47

hehehe :D se bom potrudla da ne stopim ravno v te največje luže:D bom kakega sprobala, da vidim kako bo učinkovit, če ne pa zamenjam:)
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jessyca » 29. Nov. 2010 20:20

Lilah napisal/-a:Ve katera, kje bi dobila take malce svetleče žabe?

Ravno sem listala eno revijo in je na zadnji strani reklama takih svetlečih žab od Polzele ;)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 29. Nov. 2010 20:22

peppermint, hvala.
Ampak jaz iščem temne barve, pa še pletenino po možnosti.
Bom morala malo prešnjofati :)
The world is as you are.
Mateja_Sv
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mateja_Sv » 30. Nov. 2010 12:07

Ve katera kje lahko v ljubljanskem btc-ju dobim navaden klasičen ženski puli rdeče barve?

lp, m.
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 01. Dec. 2010 11:22

NOVO:
Mene pa zanima, če katera ve, kje bi se dalo kupit tiste cekinčke, ki so na rutki za orientalski ples!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Eliza* » 01. Dec. 2010 18:13

hej,

upam, da mi bo katera znala pomagati...
zanima me, kje v lj (center) tiskajo slike na majčke? pa da ni treba večje količine naročiti.
pa če mogoče katera od vas ve, koliko časa traja da naredijo?
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jessyca » 01. Dec. 2010 18:20

Tudi jaz sem pred kratkim to iskala. Imaš na Trubarjevi nekaj in pa v Kolosej (spodaj). Drugače lahko tisk majic naročiš tudi preko interneta in ti potem pošljejo na dom.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 02. Dec. 2010 9:35

NUJNO!

Skrajni čas je, da si nabavim ene take visoke škornje (do max ene 8 cm, zaželjena debelejša platforma, torej ne tako visoke pete vključno z le-to), ker mi škornji brez pete in gležnarji s peto premočijo al pa si v tem snegu povrh vsega zmočim še kavbojke. :mad: Nekaj takega iščem, najraje bi jih mela v sivi barvi, a čim bolj "oprijete", ker mam ozka meča.

Slika

Iščem pa varianto, ki je cenovno na nivoju Deichmana ipd. trgovin (tam do ene 50 eur dam).
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Eliza* » 02. Dec. 2010 11:50

jessyca napisal/-a:Tudi jaz sem pred kratkim to iskala. Imaš na Trubarjevi nekaj in pa v Kolosej (spodaj). Drugače lahko tisk majic naročiš tudi preko interneta in ti potem pošljejo na dom.

koliko časa pa traja da naredijo? ali lahko sama prinesem majčko, ali moram kupiti njihovo?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 02. Dec. 2010 13:02

tamala mrha, jaz te moram razočarati. za takšen denar, takšnih škornjev ne boš dobila. in ne misli si, da boš dobila nepremočljive in lepe škornje za manj kot 150 €. to ne obstaja. žal. imaš grde in nepremočljive snežke ali lepe in premočljive škorenjce.

imaš pa lepih škornjev povsod ful. poglej tudi bershki, pull and bear, zari,... ampak so cene okrog 80-100€.

sploh si pa ne predstavljem kako boš z osem cm peto gazila po plundri (razen, če se vsedeš v avto, odpelješ do vhoda faxa/šole/službe/kafiča). ker jaz te razumem kot da iščeš take škornje za v trenutne razmere. ???
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 02. Dec. 2010 13:08

^^ Meni v visokih petah v snegu ni težko hodit, seveda pa to niso tiste tanke pete kot jih nosim poleti. Je pa res, da niti ne hodim veliko, razen od avta pa do kam pač grem, torej kratke razdalje. Te škornje iščem (če ne bom dobila običnih) magari kar z debelo peto, ki jih je letos videt malce več v trgovinah, a za neko zmerno ceno. Vem, da poceni in kvalitetnih škornjev ne bom dobila, a mam vsaj višje v planu, da nimam še hlač mokrih. :?
Nepremočljive "škornje" pa že mam, prav take za gazit v snegu. :D

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov