Kje kupiti...? (vse, kar se tiče oblačil, modnih dodatkov...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Marichuy90 » 26. Mar. 2010 17:15

Zanima me kje lahko kupim kakšne hlače za tek na smučeh? Take, da ne bi bile preveč ohlapne... ni nujno, da so ravno za tek.
miška**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a miška** » 26. Mar. 2010 17:50

Mene pa zanima, če kater/a ve kje bi lahko kupila črno mini krilo, tak da bi biu oprijet pa bol eleganten?
Uporabniški avatar
Inčaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Inčaa » 27. Mar. 2010 11:15

Mene pa zanima kje majo (MB ali CE po možnosti) kaj podobnega tej jaknci?? Pomagite! :)

Slika
"Prava lepota je tako posebna, tako nova, da je človek ne spozna kot lepoto."- Marcel Proust
Uporabniški avatar
MojcikaK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a MojcikaK » 28. Mar. 2010 10:35

Kje v MB bi lahko kupila crno oblekico?
Uporabniški avatar
MojcikaK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a MojcikaK » 28. Mar. 2010 11:27

miška** napisal/-a:Mene pa zanima, če kater/a ve kje bi lahko kupila črno mini krilo, tak da bi biu oprijet pa bol eleganten?

Jaz sem si jo lani kupila v Zari, ampak je bila tisti visok model, nad pasom. Ampak oblecena zgleda noro dobro.
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 28. Mar. 2010 12:00

Marichuy90 napisal/-a:Zanima me kje lahko kupim kakšne hlače za tek na smučeh? Take, da ne bi bile preveč ohlapne... ni nujno, da so ravno za tek.

zdaj je pomoje že malo pozno, ampak drugač imajo pa opremo za tek na smučeh tud v kolesarskih trgovinah
Ko zunaj mraz je in veter veje, po sprehajanju viski me ogreje.
tralala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a tralala » 28. Mar. 2010 23:02

Hojla, mene zanima, če ima Lisca kakšne trgovine, oz. kje bi se dalo videt v živo kake obleke oz. bluze od Lisce (ne spodnje perilo pa pižame in kopalke)? Neki sem gledala na spletni strani pa mi je všeč... ampak vsekakor zgleda na ekranu drugače kot v živo. Po možnosti Ljubljana, no ali pa Obala, v zadnjo sicer močno dvomim. Hvala :)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Mar. 2010 23:05

^^prodajna mesta
Ne vem pa, če imajo v vseh trgovinah vse njihove izdelke.
tralala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a tralala » 28. Mar. 2010 23:55

mislim, prav da ne...
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 29. Mar. 2010 13:26

Novo:
Zanima me, kje bi lahko kupila tiste potovalne denarnice z vrvico, ki jih nosiš okrog vratu? Pa da ne bi ble lih ne vem kok drage.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 29. Mar. 2010 14:29

NOVO

Ne zanima me sicer kje to kupit, ker to vem, ampak bom tole temo izkoristla za to, da vas vprašam če so očala v H&M-u, Six idr. trgovinah z nakitom z UV zaščito? Sicer piše pri nekaterih gor, ampak koliko gre verjet temu? :) Nisem še nikol kupovala tako očal, ampak samo v optiki, zdaj pa bi za spremembo kupila še ena očala, ki so ful lepa, so pa pač bolj poceni kot ona iz optike.
Uporabniški avatar
Ajda Sitar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2010
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajda Sitar » 29. Mar. 2010 15:16

*Gaja* napisal/-a:NOVO

Ne zanima me sicer kje to kupit, ker to vem, ampak bom tole temo izkoristla za to, da vas vprašam če so očala v H&M-u, Six idr. trgovinah z nakitom z UV zaščito? Sicer piše pri nekaterih gor, ampak koliko gre verjet temu? :) Nisem še nikol kupovala tako očal, ampak samo v optiki, zdaj pa bi za spremembo kupila še ena očala, ki so ful lepa, so pa pač bolj poceni kot ona iz optike.

V večini imajo UV zaščito, ampak ne preveč dobre. Slabše so pa tudi šipce. Če hočš dobra očala, pojdi kar do optika. Če pa jih rabiš samo kot modni dodatek (da ti lase gor držijo ali pa kej podobnega) potem pa kar. Mogoče se splača kupiti ena za na plažo, da ti ni treba ne vem kako pazit. Jst dam raje 50 evrov več in imam dobra očala. :)
Uporabniški avatar
Nastja Krivec
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Rogoza

Neprebrana objavaNapisal/-a Nastja Krivec » 30. Mar. 2010 22:05

Glede sončnih očal, jih tudi jaz raje kupim v optiki, če seveda kot je rekla ajda niso kot modni dodatek. za ostale cunje pa ... hja. nikoli nisem kupovala dragih in kakšnih znamk. ne prenesem, da ima kdo na sebi isto stvar kot jaz. zato se raje izogibam trgovin kot so c&a, h&m, new yorker in podobno. zmeraj raje kupujem v manj znanih trgovinah in si tako zagotovim, da bom dobila enake ali še boljše kose oblačil po pol manjši ceni kot sicer =). zakaj dati za njih celo premoženje. če bom naslednjo leto tako ali tako zamenjala garderobo :D (tole imam že v navadi) :lol:
Uporabniški avatar
Rebeka Kupec
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Hrastnik

Neprebrana objavaNapisal/-a Rebeka Kupec » 30. Mar. 2010 22:21

Skoraj vsa očala imajo UV zaščito! Razlika pri tistih poceni je lahko samo v obarvanosti stekel, kar lahko očem škoduje - poleg tega je material pri dragih očalih iz optike kvalitetnejši. Za očala sem v optiki Clarus plačala 80€ in so super!
Uporabniški avatar
Cintia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Cintia » 31. Mar. 2010 21:32

Mogoče katera ve, kje bi lahko dobila lep črn trenč? Preiskala sem že vse od Zare, Topshopa, H&M... pa nikjer nič.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov