Kje kupiti...? (vse, kar se tiče oblačil, modnih dodatkov...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ice_cofee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ice_cofee » 21. Jan. 2010 20:27

Js pa že od poletja iščem elegantne črne gladiatorke, čist simple, brez kakšnih kamenčkov(kamenčki sicer še niso tok moteči, če niso kič), resic in barvnih trakov. Ugotavljam, da bi se mi jih ful splačal kupit nekej mescev prej, ker po raznih trgovinah blazno znižajo lanske poletne kolekcije obuval (v Zari majo rjave, v Stradivariusu tud kar nekaj variacij itd.). Tko da bi bla zlo vesela, če je katera kje opazla kej podobnega mojim željam, pa tud da cena ni preveč zasoljena (:
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a barbkaa » 22. Jan. 2010 19:16

electra* napisal/-a:Iščem srebrne salonarje oz. neke svečane čevlje na petko...je kera kje zasledila kake v mariboru?

take bolj poceni maš v new yorkerju, stradivarisu, bershki, ... drugače pa še v zari ziher, mogoče mango in pa humanic. :)
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 22. Jan. 2010 22:50

Joj, a katera ve, kje bi se še dalo dobiti kakšne črne nadkolenke??

Ampak ne tistih debelih pletenih kot navadni štumfi :D , temveč gladke npr. iz mikrofibre. Znamka Kunert ima taprave, ampak jih je povsod, kjer sem gledala v LJ, zmanjkalo :(
Slikca : http://www.funnylegs.de/3361 , ampak tele izpadejo ogabno, ker so čudne barve, jaz bi črne :D

A mogoče v kakšnem Muellerju v Kranju / MB / Ce... še prodajajo take?
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 22. Jan. 2010 23:48

Hihi, v Calzedonii sem pa jaz že skor doma :D ... sem vse pregledala, pa majo na žalost samo debele 'štumfkaste', take gladke imajo pa kvečjemu dokolenke :(

tnx vseeno :flower:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 23. Jan. 2010 0:00

^^Aha; sej ne poznam sicer dosti, ma lih včeri sem bla in sem gledala neki "okoli-kolenskega" (ne vem kako čem boljš rečt :D), pa so zgleda ble dokolenke res..

Srečno iskanje. :)
Uporabniški avatar
Anja ^^
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 8. 2009
Kraj: grosuplje

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja ^^ » 23. Jan. 2010 10:49

Če ma katera izkušnje z zlatarnami, me zanima kje dobit kakšen lep srebrn moški prstan cena tm nekje okol 40€? :D
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a barbkaa » 23. Jan. 2010 10:55

v mb tista zlatarna perla v city-u? :)
Uporabniški avatar
Anja ^^
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 8. 2009
Kraj: grosuplje

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja ^^ » 23. Jan. 2010 10:59

Kaj pa v okolici Lj? Sem namreč iz Lj in bi mi blo lažje, če bi kje blizu kej našla.
Uporabniški avatar
Isis
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Isis » 23. Jan. 2010 14:37

Za maturantski ples iščem zlate zaprte čevlje (po možnosti platforme) nekako v višini 7 do 8 cm. Kakšna ideja, kje naj iščem? :P
Bellci
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Bellci » 23. Jan. 2010 22:02

iščem torbo, prostorno. primerno tut za v šolo, bol v temnih barvah (najrajši črna)
jo je katera videla kje :)
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a barbkaa » 24. Jan. 2010 10:29

Bellci napisal/-a:iščem torbo, prostorno. primerno tut za v šolo, bol v temnih barvah (najrajši črna)

v športnem al bolj elegantnem stilu? mislim, zadnje čase majo punce za v šolo tudi torbe iz zare, ene pa bolj športne. :)
Bellci
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Bellci » 24. Jan. 2010 12:58

barbkaa napisal/-a:
Bellci napisal/-a:iščem torbo, prostorno. primerno tut za v šolo, bol v temnih barvah (najrajši črna)

v športnem al bolj elegantnem stilu? mislim, zadnje čase majo punce za v šolo tudi torbe iz zare, ene pa bolj športne. :)

nekje vmes. Preveč elegantno za v šolo se mi ne zdi, preveč športno pa tudi ne sej pol je vseeno če mam ruzak -ki se res ne sklada z mojimi oblačili.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Jan. 2010 13:11

Isis napisal/-a:Za maturantski ples iščem zlate zaprte čevlje (po možnosti platforme) nekako v višini 7 do 8 cm. Kakšna ideja, kje naj iščem? :P

Humanic, Transport, Peko... ful je izbire sam pogledat morš it in si vzet čas. :wink:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Jan. 2010 13:13

Bellci napisal/-a:nekje vmes. Preveč elegantno za v šolo se mi ne zdi, preveč športno pa tudi ne sej pol je vseeno če mam ruzak -ki se res ne sklada z mojimi oblačili.

Poglej še H&M. Jaz imam 3 torbe "za na faks" iz tam.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov