Kje kupiti...? (vse, kar se tiče oblačil, modnih dodatkov...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

peppermint
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a peppermint » 18. Jan. 2011 19:49

glede hlač nevem, majice pa te navadne lahko najdeš skoraj v vsaki trgovini... h&m, mango, zara, new yorker,... :)
Uporabniški avatar
incognita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a incognita » 18. Jan. 2011 21:13

jaz spodnje majce kupujem v Beti. V času razprodaj imajo res nizke cene. Kvaliteta je pa 1A :)
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 18. Jan. 2011 21:39

Počas moram začet iskat oblekco za sestrino poroko, pa me zanima kje imajo najboljšo izbiro in da je cenovno ugodno? Iščem enostavno koktejl oblekco, enobarvno ali pisano, ni važno... Ker se mi res ne da hodt po fulih trgovinah in brskat... :)
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 18. Jan. 2011 22:07

Ice_cofee napisal/-a:Mogoče bo mal banalno vprašanje, ampak iščem čist navadne spodnje majice - enobarvne elastične, po možnosti z v izrezom, pa da niso iz unga umetnega materiala kokr take majčke brez rokavov npr. v Zari, ampak pač bombažne, da koža diha... Suggestions? :)

Meni so od Beti najbolj všeč :)
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 19. Jan. 2011 10:01

Še ena za Beti. Sploh zdaj, ko so še razprodaje, se splača kupit kakšno
Uporabniški avatar
incognita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a incognita » 20. Jan. 2011 16:34

Shimmie_ napisal/-a:Počas moram začet iskat oblekco za sestrino poroko, pa me zanima kje imajo najboljšo izbiro in da je cenovno ugodno? Iščem enostavno koktejl oblekco, enobarvno ali pisano, ni važno... Ker se mi res ne da hodt po fulih trgovinah in brskat... :)

Zdi se mi da se povsod najde tok enih lepih oblekc. na tvojem mestu bi odšla malo u Zaro pogledat, Mango, Dorothy Perkins, H&M, Vero moda, naf naf...sedaj ko so še razprodaje bi sigurno našla kaj po zelo niski ceni :)
Uporabniški avatar
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Savannah » 20. Jan. 2011 18:28

NOVO

Kje majo še kakšne plašče kot je ta bel (ali pa v sivi barvi), po možnosti z muckom (imitacijo krzna) na ovratniku kot ga ima drug model plašča (ne pa tudi plašč sam zase)? Sem šla pogledat včeraj v Bershko, Pull & Bear, Stradivarius in Zaro, pa so ostale samo še velike št., edini S, ki je ostal in mi je bil plašč ful všeč (v Stradivariusu), pa je bil brez dveh gumbov! Niti rezervnih ni blo, ne nič, pa sem vprašala še prodajalki, a nista nič znale rešit. :roll:
Skratka, kje majo še kakšne luštne plašče? Ni nujno da so znižani, ampak da cena vseeno ne presega 100 €. Eden mi je bil namreč ful všeč v Peek & Cloppenburgu, a je bil krepko čez 100 € (in to že znižan).

Slika

Slika
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 20. Jan. 2011 18:40

Ice_cofee: meni so zelo všeč bombažne spodnje majčke Intimissimi
Shimmie: poleg že podanih trgovin, ti priporočam, da greš pogledat še v The End (stara LJ, na kongrescu) in v Peek & Cloppenburga (imajo lepe oblekce po sprejemljivi ceni)
A goal without a plan is just a wish.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 20. Jan. 2011 19:01

Savannah napisal/-a:NOVO

Kje majo še kakšne plašče kot je ta bel (ali pa v sivi barvi), po možnosti z muckom (imitacijo krzna) na ovratniku kot ga ima drug model plašča (ne pa tudi plašč sam zase)? Sem šla pogledat včeraj v Bershko, Pull & Bear, Stradivarius in Zaro, pa so ostale samo še velike št., edini S, ki je ostal in mi je bil plašč ful všeč (v Stradivariusu), pa je bil brez dveh gumbov! Niti rezervnih ni blo, ne nič, pa sem vprašala še prodajalki, a nista nič znale rešit. :roll:
Skratka, kje majo še kakšne luštne plašče? Ni nujno da so znižani, ampak da cena vseeno ne presega 100 €. Eden mi je bil namreč ful všeč v Peek & Cloppenburgu, a je bil krepko čez 100 € (in to že znižan).

Mango ma tut ful lepe plascke usako leto.

Zdej so ze tok casa razprodaje, da me ne preseneca, da S stevilk ni vec :/

Shimmie_ napisal/-a:Počas moram začet iskat oblekco za sestrino poroko, pa me zanima kje imajo najboljšo izbiro in da je cenovno ugodno? Iščem enostavno koktejl oblekco, enobarvno ali pisano, ni važno... Ker se mi res ne da hodt po fulih trgovinah in brskat...

Vero Moda ma vedno ful lepe pocen oblekce :)
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Savannah » 20. Jan. 2011 19:31

:nein: Mango zdaj več nič nima, razen L št., pa še to je zelo majhna izbira.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 20. Jan. 2011 19:45

uff, pol pa ne vem... Poizkusi se v Emporiumu, morda kaksen Dorothy Perkins, Top Shop... Ampak kar dvomim, da bo kje se kaksen lep S plascek za ugodno ceno :?
Live. Love. Surf.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 21. Jan. 2011 8:32

Shimmie_ napisal/-a:Počas moram začet iskat oblekco za sestrino poroko, pa me zanima kje imajo najboljšo izbiro in da je cenovno ugodno? Iščem enostavno koktejl oblekco, enobarvno ali pisano, ni važno... Ker se mi res ne da hodt po fulih trgovinah in brskat... :)

Priporočamo Asos.com. Lepe in po sprejemljivi ceni. Sploh pa zdaj, ko imajo še znižanje.
Uporabniški avatar
mrs.lucy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mrs.lucy » 22. Jan. 2011 15:23

Mogoče katera ve, kje bi lahko kupila črne elegantne rokavice. Dolžina nekje do komolcev. Svilen/svili podoben material. Počasi se bliža maturantski ples in razmišljam, da bi jih imela. :) Hvala
Grešiti je človeško, občutek pa je božanski.
peppermint
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a peppermint » 22. Jan. 2011 16:00

ok, oprosti, da to rečem, ampak... morem :D glej, maturantski je, mej neko oblekico, petke,... ne se v neke rokavice itd. oblačit :) mogoče je to samo moje mnenje, ampak to šparaj za tiste čase, ko boš mela žilaste roke, boš starejša :D

pa da nebom preveč off topic: povprašaj tam, ko sposojajo obleke. zdi se mi, da bi najverjetneje tudi to mogli met tam...
Uporabniški avatar
Ice_cofee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ice_cofee » 22. Jan. 2011 18:01

Uf, punce, hvala ful :)^^
Največja sreča življenja je vedenje, da smo ljubljeni;ljubljeni zaradi sebe-ali bolje, ljubljeni kljub sebi.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov