Kavbojke

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 31. Jul. 2008 15:28

bouhca napisal/-a:
Lorelai20 napisal/-a:Če se ne motim jih imajo v vseh Wit Boy štacunah ...

pa saj wit boy trgovine ne obstajajo več kot js vem :gruebel: skor en let nazaj so jih zaprli. scotch trgovino sem pa videla na čopovi se mi zdi-mal naprej od tally waijla če se prav spomnim...

Men se pa zdi da v Celju še mamo 2 štacuni. Razen če so ju preimenoval tud v scotch :nixweiss:
Uporabniški avatar
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 2. 2008
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a evahunnie » 31. Jul. 2008 15:50

kaj pa v ljubljani?? :D
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 31. Jul. 2008 16:48

Najbrž tle na Čopovi k je bouhca napisala :wink:
Uporabniški avatar
perpetua
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a perpetua » 31. Jul. 2008 18:21

Kakšna je pa kaj cena Levisk? Po pravici povem, da še nisem bila v Levis trgovini (shame on me), pa me zanima, kER pravite, da so res kvalitetne in bi blo faj probat :D
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 31. Jul. 2008 18:55

Douga leta sm svoje nogce in tazadno oblačla u Miss Sixty đinske, kr nism prenesla "trdih" kaubojk in prekratkih hlačnc.
Sčasoma se je pr nm pojaulal zmer mnj tovrstne robe, po zmer bl vrtoglavih cenah in mukotrpni pohodi od štacune do štacune, kisu ksiht u kabinah in naraščojoče sovraštvo do hlač so postal praksa.

Dons mam večino đinsa (čeprou sm pristaš kiklc ne glede na letni čas) od Roxy, morm pohvalt, da so se končno spravl delat modele za bejbe z normalno ritko in dalšimi nogami, kr prej mi je blo u noge prekratko, u boke in rit pa prevelko. Jeeeei :) .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 01. Avg. 2008 14:44

perpetua napisal/-a:Kakšna je pa kaj cena Levisk? Po pravici povem, da še nisem bila v Levis trgovini (shame on me), pa me zanima, kER pravite, da so res kvalitetne in bi blo faj probat :D

cena levisk se giblje tam od 80 pa do 120€. :cool:
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 01. Avg. 2008 14:46

Jst mam tud ene od Roxy-ja pa so točno tak model, kt sm hotla; oprijete v bokih in riti, široke v hlačnicah po celi dolžini...pa predvsem direkt tok dolge, da mi jih ni treba nič krajšat...
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 01. Avg. 2008 19:40

Moje zadnje dvoje so pa "pou metra" predouge ...
Bi jih mogla dat krajšat, kr če mam "spuščene" hodm po njih in vlečem za sabo, kar mi zgleda pa skrajno klošarsko :? ...

Ene mam sicer loh zavihane, so tak kroj in model, da dobr izpade, pr ta drugih sm dala pa štrikc skoz in jih spodi loh zavežem.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 01. Avg. 2008 22:15

Js mam tud ene Roxy-jeve in sm ful zadovoljna z njimi, edino mal so mi široke v pasu, pa jih pol nosim tk na pol riti. :D Mal heca. Sam ni jih pa čez Leviske (čeprav pri nas majo ful mal izbire in same glupe modele, se mi zdi). :wink:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
mucamaca5
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mucamaca5 » 02. Avg. 2008 1:11

men so pa ful fajne Morgan pa Fracomina od kar je bl mau izbire Miss Sixty pri nas. me pa zanima kje najvec kupujete Roxy pa Leviske.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 02. Avg. 2008 8:56

^Leviske: v Seiersbergu (Graz) imaš veliko izbiro v Levi's trgovini, drugače pa v MB Europark tudi Levi's. v glavnem to. tudi v Hervisu imajo včasih kakšen model, ampak tiste so potem res tazadnje, mislim da so kar nekaj let stari modeli...
Uporabniški avatar
*LariSSa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *LariSSa* » 02. Avg. 2008 12:31

Two Way - zvestoba do groba... zj imajo 70% znižano in sem si kar 6 novih kupla, sami fajni modeli... vse kolegice se strinjajo, da odlično izgledajo že same po sebi, na moji riti pa še bolj :D
čє נιн ηє мσяєš ρяєρяιčαтι, נιн zмє∂ι!
Uporabniški avatar
Fashion*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Fashion* » 02. Avg. 2008 22:36

nevem no, men se pa tale wit boy in to k sm u trgovino ustopla use tko cheap zgledal, da sm kr vn pobeglna. :oops:
drgač pa kaubojke mi majo fajne iz zare...
drgačpa roxy nism vedla da ma kaubojke. kok je pa cena približn??
bouhca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhca » 03. Avg. 2008 13:21

videz vara :D ma pr tem two wayu=wit boyu je tko...če si čas vzameš pa pogledaš loh ful stvari najdeš. vsaj js...90% kavbojk in hlač mam tam kupljenih. pa kšno majčko sem in tja tud najdem. se mi pa zdi da so kavbojke mal bolj kvalitetne od majčk-čeprav se izboljšujejo :)

en jeanske mam tud od tally waijl pa jih fuuuul nosm pa so po enmu letu mi še zmer čist kul.nič zguljene itd. sam me živcira k jih ma glih še pol slovenije :roll:
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 03. Avg. 2008 13:43

Jaz mam najraje DIESEL kavbojke. :hearts: Lepo so krojene, udobne, in ful mi dobro rit nardijo. :D
Potem pa še s oliver in QS. Ampak majo ful velike številke, in se moram pošteno namučit preden dobim dost male zase... Ampak se splača... Ful so udobne, trpežne itd...

Aja pa zara me je tut pozitivno presenetla :) (sem kupil kratke kavbojke tam, in s fuuul zadovoljna z njimi.)

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]