Kavbojke

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 30. Mar. 2009 11:37

Niti ne. V Espritu so mi une njihove kavbojke skor do podpajske pršle :roll: Pa v S.Oliverju tud, zato so mi pa grde.

Dost nizek pas majo v NY in Tally Weijlu.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
Uporabniški avatar
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 2. 2008
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a evahunnie » 30. Mar. 2009 11:57

Yazmeen napisal/-a:Niti ne. V Espritu so mi une njihove kavbojke skor do podpajske pršle :roll: Pa v S.Oliverju tud, zato so mi pa grde.

Dost nizek pas majo v NY in Tally Weijlu.

Fracomina, Only, Sixty, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius...
Uporabniški avatar
Ursa7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ursa7 » 30. Mar. 2009 11:57

Yazmeen napisal/-a:Jst mam pa probleme, ker mi noben kroj kavbojk ni všeč, razn v New Yorkerju (tam so mi kot ulite), pa bi rada mela še kšne druge kavbojke, ne sam iz NY. Sm jih probavala v H&M-u, Espritu, S.Oliverju...pa mi vse ful čudn stojijo. Iz Tally Weijla so mi zanč, ker se ful raztegnejo, mam ene 34 cifro, k jih dam 2x nase, so pa že 36 :roll:

Kje bi se dal dobit kavbojke, ki majo bol nizek pas, pa da niso narjene za ženske brez riti in da niso vse skinny?

Jaz sem jih nazadnje kupila v Chocolate (Supernova v Kranju, bivši Clark), take čist navadne, oprijete z precej nizkim pasom (me kar moti, ker se takoj vidijo spodnjice, ko se usedem :roll: ). Probala sem tudi ene na korena, ki so mi bile od kolen do pasu 1A (prav tako nizek pas), ampak kaj, ko meni to (korene) prav nič ne paše.
Drugače pa tudi sama izredno težko najdem primerne kavbojke zase...
Uporabniški avatar
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 2. 2008
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a Sekhmet » 30. Mar. 2009 12:09

Yazmeen napisal/-a:Jst mam pa probleme, ker mi noben kroj kavbojk ni všeč, razn v New Yorkerju (tam so mi kot ulite), pa bi rada mela še kšne druge kavbojke, ne sam iz NY. Sm jih probavala v H&M-u, Espritu, S.Oliverju...pa mi vse ful čudn stojijo. Iz Tally Weijla so mi zanč, ker se ful raztegnejo, mam ene 34 cifro, k jih dam 2x nase, so pa že 36 :roll:

Kje bi se dal dobit kavbojke, ki majo bol nizek pas, pa da niso narjene za ženske brez riti in da niso vse skinny?

Only! :)
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 30. Mar. 2009 12:09

Ursa7,a da tam ni več Clarka?! :o Sploh nism vedla. To bom pa šla v kratkem pogledat, ker mam bliz, hvala.

Men se tud zdi, da mi velik lepš pašejo kšne ravne kavbojke, kokr skinny, ne vem, niso mi všeč sploh.
Zadnjič spremenil Yazmeen, dne 30. Mar. 2009 12:11, skupaj popravljeno 1 krat.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 30. Mar. 2009 12:10

Sekhmet napisal/-a:

Čak, kje že to prodajajo? :gruebel:
Uporabniški avatar
Ursa7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ursa7 » 30. Mar. 2009 12:17

Yazmeen napisal/-a:Ursa7,a da tam ni več Clarka?! :o Sploh nism vedla. To bom pa šla v kratkem pogledat, ker mam bliz, hvala.

Nope, ni ga več. Majo pa v Chocolate dost podobno robo kot v Clarku, čeprav se zdej (recimo) najde še kaj luštnga celo. :D
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorotheia » 03. Apr. 2009 1:10

Meni imajo pa v Bershki najboljše modele kavbojk - tam vsaj najdem kaj zase, pa še cene so kar ugodne. :)
...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 03. Apr. 2009 9:54

Yazmeen napisal/-a:
Sekhmet napisal/-a:

Meni se Only tut ful raztegne. :?
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 03. Apr. 2009 10:44

^^ jst kupujem od Only v Smartu (stara Gorica, Ita) ampak trenerke. Kobojke nevem če majo. Bom prou pogledla naslednič.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 03. Apr. 2009 10:57

Uf, jz mam ene Only, ampak so se ful raztegnile. Prav una kolena se naredijo, pa čez čas jih lahko že z zaprtim gumbom dol slečem! Pa sem se zredila, ne shujšala. SIcer, ko jih opereš, so pol spet nekaj časa normalne, ampak ne več kot par ur.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 2. 2008
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a Sekhmet » 03. Apr. 2009 11:11

Yazmeen napisal/-a:
Sekhmet napisal/-a:

Maš, naprimer, v cityparku v Vero Modi :)
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 03. Apr. 2009 12:51

V nami je kr obsežen oddelek Only jeansa :)
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 03. Apr. 2009 16:48

jaz mam tud isti problem kot Yazmeen, men so tud samo NY kavbojke prov...Redko se zgodi da dobim v H&M ampak to je bolj izjema kot pravilo...
Ravno zdajle sem na lovu za novimi,pa zaenkrat še brez sreče...Mogoče jutri ko greva s fantom v šoping...
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 03. Apr. 2009 19:35

Men so drgač prov tud kšne druge, ampak pašejo mi najbol te iz NY. Druge so mi tko čudne, modeli. Mamo tle v Šk.Loki eno trgovino, kjer prodajajo GAS, Urko in te zadeve, bom mogla it tja mal počekirat.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov