Katalogi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sašykaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: MB
Naročila sem si že par stvari iz Neckermann-a, in sem bila zadovoljna, vse je bilo tako kot more bit. edino sem pa prav nevarna ko listam Otto... meni je vse v tem katalogu mega všeč! pa vse bi mela, samo je vse tako drago .
*Baby if I act like that, flipping my blonde hair back, push up my bra like that, I don't wanna be a stupid girl!*
- Vagica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ja, sem tud že kaj kupila, ampak je precej boljš, da stvari 8sploh obleke) probaš. Enkrat so mi celo poslali različne cifre suknjiča in hlač
Avon (kozmetika) mi je pa super (kar sem naročila, mi je bilo všeč). Pa še prijateljica tam dela, tako da me vnaprej opozori, kaj je ok in kaj ni.
Avon (kozmetika) mi je pa super (kar sem naročila, mi je bilo všeč). Pa še prijateljica tam dela, tako da me vnaprej opozori, kaj je ok in kaj ni.
Uživajte poletje
-
Lina22 - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2006
- Kraj: Slovenija
Punce imam eno vprašanje.
Naročam kopalke in eno majčko iz Quelle kataloga. Pa ne vem kakšno številko naj naročim?
Kopalke imam ostale 36 številko, majčke pa nosim 36 včasih kakšno tudi 34.
Mi lahko katera pomaga? Oboje imajo na voljo v številki 34 in 36.
Ker še nisem nikoli nič naročala ne vem a so njihove številke prave ali pa večje?
Hvala za pomoč.
Če bo kateri v pomoč:
Naročam iz kataloga Poletje 2006
Kopalke stran 38 tankini črne barve
majčka stran14 pod številko1
Naročam kopalke in eno majčko iz Quelle kataloga. Pa ne vem kakšno številko naj naročim?
Kopalke imam ostale 36 številko, majčke pa nosim 36 včasih kakšno tudi 34.
Mi lahko katera pomaga? Oboje imajo na voljo v številki 34 in 36.
Ker še nisem nikoli nič naročala ne vem a so njihove številke prave ali pa večje?
Hvala za pomoč.
Če bo kateri v pomoč:
Naročam iz kataloga Poletje 2006
Kopalke stran 38 tankini črne barve
majčka stran14 pod številko1
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Ja jst sm tut neki naročila iz tuki pa mam drgač 34 cifro majčk pa sm tok naročila (k ponavad še nimajo glih tok mejhnih in sem bla vsa vesela) pa sm dobila pa mi je blo prevlk
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
- špelamarela
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
men je pa bolš it v štacuno, tam sprobat, vrnat kar ni kul, kupit kar je fajn in to je to... prek revij pa dobiš same raztegnjene cunje in ko jih daš prat jih ni nikjer več!! men glih ne paše prek katalogov no...
Carpe diem !!!
-
cat85 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
Hm.. Kaj pa če recimo ne dvigneš paketa? Je lahk kaj narobe?
Jaz sem preko interneta naročila pri Neckermannu neke stvari pred skoraj 3 meseci. Pa so mi potem poslali pismo, da je razprodano vse. In sem pač mislila da pol pač ni in OK.. No zdaj so mi pa kr paket poslali. Pa čaka na pošti.. Jaz pa teh stvari pač nočem več, ker če rabijo tok dolgo da pošljejo neko stvar pol pa naj grejo nekam. Sem vmes šla po trgovinah pa kupila kaj rabim.
Drugače pa mam slabe izkušnje s kupovanjem preko katalogov.Edin enkrat so mi bile kopalke prav. Drugače pa sem vedno vračala (sej vse skupaj sem 3x naročila kaj).. Na slikicah vse tolk lepo zgleda, potem pa dobiš čist prevelike in raztegnjene cote domov.. Groza..
Jaz sem preko interneta naročila pri Neckermannu neke stvari pred skoraj 3 meseci. Pa so mi potem poslali pismo, da je razprodano vse. In sem pač mislila da pol pač ni in OK.. No zdaj so mi pa kr paket poslali. Pa čaka na pošti.. Jaz pa teh stvari pač nočem več, ker če rabijo tok dolgo da pošljejo neko stvar pol pa naj grejo nekam. Sem vmes šla po trgovinah pa kupila kaj rabim.
Drugače pa mam slabe izkušnje s kupovanjem preko katalogov.Edin enkrat so mi bile kopalke prav. Drugače pa sem vedno vračala (sej vse skupaj sem 3x naročila kaj).. Na slikicah vse tolk lepo zgleda, potem pa dobiš čist prevelike in raztegnjene cote domov.. Groza..
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
-
_kocka_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
- Kraj: Dolenjska
Moja mami ful naroca prek Qelle in Neckermanna pa ucasih kaj zdravn js. Velik je stvari, ki zgledajo slabs kot na slikah (itak), pa stevilke so ful vecje kot v SLO trgovinah. Pa ful mi gre na zivce,ker tok dolg casa cakas.
Bi pa zdej neki narocila pri La Redoute, ker mi majo ful nore stvari (je pa precej drago ). Ma kera izkusnje iz tem katalogom? Js sm sicer ze enkrat narocila in sm bla zadovoljna - tako s kakovostjo, kot s hitro dostavo.
Bi pa zdej neki narocila pri La Redoute, ker mi majo ful nore stvari (je pa precej drago ). Ma kera izkusnje iz tem katalogom? Js sm sicer ze enkrat narocila in sm bla zadovoljna - tako s kakovostjo, kot s hitro dostavo.
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
jaz pa ponavadi smao brskam po katalogih.. naročla pa še nisem, ker mi cene niso najbolj všeč... najdem ponavadi kaj podobnega ali pa istega kar v trgovini
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
jst sem si zadnjič pri Quelle naročila dve majčki in sem jih dobila v dobrem tednu. drugač sem pa že prej dvakrat pri njih naročila posteljnino pa je tut zlo hitr prišlo.
je pa lani teta pri neckermanu naročila neke rutke na na plažo, za okol riti, pa jih je dobila pol čez 2 mesca, ko so že zdavnaj prišli iz morja
je pa lani teta pri neckermanu naročila neke rutke na na plažo, za okol riti, pa jih je dobila pol čez 2 mesca, ko so že zdavnaj prišli iz morja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov