Katalogi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 186 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Še najhitreje dobiš robo od Quelleja. Neckermann jst čakam tudi do 3 tedne
Sicer pa najraje kupujem kakšne moške zadeve, ker so mojmu vedno prav (polo majice, puloverčki, bokserice), posteljnino ali pa kake majčke ali spodnje perilo, pižame zase. Vzamem vednjo najmanjšo ali pa drugo najmanjšo številko (kar obe naenkrat) in vrnem, kar mi ni ok.
Sej pri Neckermannu imajo zdej ful dobr, ko lahko kupiš z "odlogom plačila", to pomeni, da lahko naročiš več istih izdelkov drugih številk in ti dostavijo brez da takrat plačaš, sprobaš, vzameš kar ti je ok ostalo vrneš in v 15-ih dneh poravnaš račun (toliko kot si vzel - odšteješ od celotnega zneska).
Sicer pa najraje kupujem kakšne moške zadeve, ker so mojmu vedno prav (polo majice, puloverčki, bokserice), posteljnino ali pa kake majčke ali spodnje perilo, pižame zase. Vzamem vednjo najmanjšo ali pa drugo najmanjšo številko (kar obe naenkrat) in vrnem, kar mi ni ok.
Sej pri Neckermannu imajo zdej ful dobr, ko lahko kupiš z "odlogom plačila", to pomeni, da lahko naročiš več istih izdelkov drugih številk in ti dostavijo brez da takrat plačaš, sprobaš, vzameš kar ti je ok ostalo vrneš in v 15-ih dneh poravnaš račun (toliko kot si vzel - odšteješ od celotnega zneska).
little bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
men gre pa pr katalogih zlo na živce to, da so zlo različne številke!!! enkrat naročim 40 in mi je 3x premajhna, pol drugič naročim 42, k mi je pa 5x prevelika!!!
sej je fajn kdaj kakšno cunco tud v katalago naročit, sa še zmir sm bl pristaš tega, da stvar preden jo kupiš, vidiš in jo oblečeš...
sej je fajn kdaj kakšno cunco tud v katalago naročit, sa še zmir sm bl pristaš tega, da stvar preden jo kupiš, vidiš in jo oblečeš...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Ja za Neckrmann je to že kr doug vela..Usaj moja mami je vedno tku naročala Pa tut kvaliteta je kr dobra..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
Boa pomoje bo najhitrejš če kr njih kontaktiraš pa ti bojo točn povedal!
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
yust me - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Iz kataloga sem vsega skupaj naročala 2krat ali 3krat - iz Quelle-ja.
No...cunce mi niso odgovarjale k sem jih dobila - po skoraj treh tednih - nevem kaj se jim je zgodilo...niti ni tko pomembno...
No k sem pa naročala drugič, pa naročenega sploh nisem prejela in sem pač poklicala tja in jih vprašala kdaj bo prišeu paket.
In tko ženska da pride zelo zelo u kratkem. In paket zelo v kratkem tudi res pride, vsebina paketa pa je bila naslednja: V kuvertici je bilo napisano, da artikla sploh nimajo na zalogi in da se opravičujejo, zraven pa je bil še nek ''piknik paket'' - plastične žličke, solnica, poprnica in tako sranje
No in od takrat naprej nikoli več
No...cunce mi niso odgovarjale k sem jih dobila - po skoraj treh tednih - nevem kaj se jim je zgodilo...niti ni tko pomembno...
No k sem pa naročala drugič, pa naročenega sploh nisem prejela in sem pač poklicala tja in jih vprašala kdaj bo prišeu paket.
In tko ženska da pride zelo zelo u kratkem. In paket zelo v kratkem tudi res pride, vsebina paketa pa je bila naslednja: V kuvertici je bilo napisano, da artikla sploh nimajo na zalogi in da se opravičujejo, zraven pa je bil še nek ''piknik paket'' - plastične žličke, solnica, poprnica in tako sranje
No in od takrat naprej nikoli več
Prvi neprebran prispevek • 186 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov