Kako odstraniš madeže na oblačilih? Popravilo oblačil?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
^^Zelo težko... Po moje lahko kar pozabiš na majčko, barva za lase gre dol pogojno, če se še ni posušila, potem pa sploh ne več. Tut js sm že kako brisačo uničla.
Lahko pa jo pač probaš v stroju pobarvat z barvami za tekstil (temno rdeča ali črna barva) pa jo vsaj na ta način spet narediš nosljivo.
Lahko pa jo pač probaš v stroju pobarvat z barvami za tekstil (temno rdeča ali črna barva) pa jo vsaj na ta način spet narediš nosljivo.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
- tipika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2007
Vse našteto razen žvečilnih gumijev doma odstranjujemo z Ariel GELOM(ona zelena tekoča zadeva), dejansko vse gre dol... sploh ko pridem kakšen petek ali soboto domov iz žurke in sem polita po beli majci z rdečim vinom ali čemerkoli podobnim. Ta gel se polije na madež in nato v pralni stroj... Žvečilni gumi pa z ledom
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
Kako pa spravite lak za nohte z volnenega puloverja ?
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
zdravo...preden se oblacila dala prat niso bla umazana z madeži, ampak samo potrbna pranja. Ko pa sem jih vzela ven so manjši "prozorni" fleki, kot od vode, ampak ni voda, ker je suho, že dvakrat sem oprala pa ne gre dol...Kako naj se znebim teh flekov?
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
A se ti vsaj sanja od česa so? Je to maščoba, vosek?
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Jst sm si pa na eno skor najljubšo bež majčko spravla (VELIKO) rdečega vina. Ubistvu sem se cela polila. Kr hitro sm čez polila radensko in pol doma probala še z Vanish-em ampak so ostali madeži. Sicer ne rdeči, ampak taki bolj temno bež, dobr se še vidijo.
Ma ktera idejo kako bi rešla zadevo?
Ma ktera idejo kako bi rešla zadevo?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov