Kako odstraniš madeže na oblačilih? Popravilo oblačil?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
am mogoče katera ve, kako odpravit madež, ki je nastal z drgnjenjem ob rastlino? sem si po kavbojkah razmazala cvet lilije
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
najbolje, da pred pranjem nažajfaš s tistim milom za obleko. drugače pa recimo, travo je ful težko spraviti iz cunj. ne vem pa točno, kako izgleda tale tvoj madež.
-
nastasja - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
- Kraj: Maribor
Za odstranit madeže rdečega vina tudi pomaga če čez poliješ alkoholni kis. Obvezno mora bit alkoholni
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
men gre puder zmer v stroju dol...ker mam ponavad kšne pulije pr vratu od pudra umazane... potem maš pa slab prašek
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
A pozna katera način kako spravt dol barvo za avto? Optimist jz a ne Uprašam če se mogoče kateri kej sanja, v čistilnici so mi pa rekli da tega ne bi dobili vn
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
nwm za madeže je zlo dobra tt vanish žajfa ker moja mami zmeri te madeže namaže s to žajfo pa je šlo še use tko lepo dol tko da priporočam
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Moj je fajn zamazau kratke hlače od Umbrota. Zdej ne vem... A nej uporabim za odstranjevanje madežeu z belga perila (ker so bele barve tam, kjer so umazane) al z barvanga (ker niso sam bele in jih bom dala prat na 30 z drugimi barvanimi cunjami) ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
jessyca - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
V Müllerju in tudi v tavelikih Mercatorjih (in morda še kje) prodajajo take male embalažice čistil za ogromno različnih madežev. Doma imam enega, ki je namenjen madežem od olja in putra, ampak ga še nisem sprobala (je šlo s cetom ven). Imenuje se Dr. Beckmann in obstajajo za oljne madeže, madeže od šminke, od krvi, od hrane, od črnila, čigumijev ... v glavnem obstajajo za skoraj vse različne madeže, stane okoli 3€, izgleda pa takole: http://www.schlecker.com/Bild.aspx?Typ= ... 12&land=de
Če bo kateri kaj pomagalo..
Če bo kateri kaj pomagalo..
-
Tejax - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2009
Sama za vse madeže uporabljam spray od Amway-a proti madežem in do sedaj me še ni razočaral.
Posprayaš po madežu in malo pustiš, potem pa daš prat (ali daš prat kasneje, ko pač pereš oblačila). Do sedaj so vsi madeži, ki sem jih dobila na oblačila, izginili.
Posprayaš po madežu in malo pustiš, potem pa daš prat (ali daš prat kasneje, ko pač pereš oblačila). Do sedaj so vsi madeži, ki sem jih dobila na oblačila, izginili.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
ne..
edin če celo majco namočiš v varikino in bo snežno bela
edin če celo majco namočiš v varikino in bo snežno bela
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov