Kaj vse se nahaja v vaših torbicah?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
redlion - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2004
- Kraj: strawberry city
hmm.. vecjo torbico kot mam, vec stvari natrpam notr!
obvezni inventar: mobitel, robcki, osvezilni robcki, ogledalce, maskara, labello, denarnica, cel kup kemikov, bliokec, planer, sponke za lase, elastike za lase..
obvezni inventar: mobitel, robcki, osvezilni robcki, ogledalce, maskara, labello, denarnica, cel kup kemikov, bliokec, planer, sponke za lase, elastike za lase..
- Milenushka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Papirnati robcki, denarnica, potni list, glos/sminka, ogledalce, kuli, mobitel, kljuci, cigumiji.
-
*missy* - Kršitelj/ica 1. stopnje
- Na forumu od: 10. 11. 2004
ključi,mobitel ,denarnica,robčki,labella mislim da je to vse
ampak ja čist odvisno kam grem...pa kak veliko torbo vzamem...čeprav obožujem tiste mičkene k ne gre nič not včasih dodam še ličila, pa kremo
ampak ja čist odvisno kam grem...pa kak veliko torbo vzamem...čeprav obožujem tiste mičkene k ne gre nič not včasih dodam še ličila, pa kremo
bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti
me to you
me to you
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
uf u moji torbici je....cak morm pogledat...
hm...mobi(ddd), kljuci, denarnca, ocala, mini deznik, ogledalce, 3 labelle, 2 maskari, 2 barvici, 4 lipglossi, korektor(al kak se napise) zapestnce, u pa se ene uhancke sm najdla , kup zmeckanih racunov , neky cifer, slikce od mene pa moje best frendice ,hm pa se rokavicke sm najdla(to morm dat vn), prazna skatlca od tictac bonbonckov(ja morm mal torbico pospravt ) neky drobiza, kemik, miny parfumcek, vosek za lase subrina, pa trenutno je not se maska za obraz, k sm jo kupla
no to se zej nahaja u moji torbici
hm...mobi(ddd), kljuci, denarnca, ocala, mini deznik, ogledalce, 3 labelle, 2 maskari, 2 barvici, 4 lipglossi, korektor(al kak se napise) zapestnce, u pa se ene uhancke sm najdla , kup zmeckanih racunov , neky cifer, slikce od mene pa moje best frendice ,hm pa se rokavicke sm najdla(to morm dat vn), prazna skatlca od tictac bonbonckov(ja morm mal torbico pospravt ) neky drobiza, kemik, miny parfumcek, vosek za lase subrina, pa trenutno je not se maska za obraz, k sm jo kupla
no to se zej nahaja u moji torbici
can you keep up
baby boy
baby boy
-
SKY PRINCESS - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 3. 2005
- Kraj: MaRiBoR
hm,da začnem naštevat...
denarnica,mobi,ogledalce,kozmetika(kremice,pilice,šminke,špangice,nakit...),tamponi,nujna zdravila,lak za lase,prfum,dežnik,robčki,kremica za roke,glavnik,beležka(rokovnik),labela,ključi,zvečilni,nekaj sladkega...
pa še kaj bi se našlo!:)
denarnica,mobi,ogledalce,kozmetika(kremice,pilice,šminke,špangice,nakit...),tamponi,nujna zdravila,lak za lase,prfum,dežnik,robčki,kremica za roke,glavnik,beležka(rokovnik),labela,ključi,zvečilni,nekaj sladkega...
pa še kaj bi se našlo!:)
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Lip gloss, robčki, ključi, denarnica, mobitel, pilica za nohte, papirčki od bombončkov, žvečilni, parfumček (občasno)... pa še kaj bi se našlo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov