Kaj vse se nahaja v vaših torbicah?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Tole je moja torbica.
To mam v njej.
To se nahaja v moji kozmetični torbici, ki je v torbici.
+ pozabla sm na moj mobitelček in na KT. Če zgubim mojo torbico, ne preživim.
To mam v njej.
To se nahaja v moji kozmetični torbici, ki je v torbici.
+ pozabla sm na moj mobitelček in na KT. Če zgubim mojo torbico, ne preživim.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
jaz bi tudi pomoje bla mal zgubljena, če bi zgubla torbico
mam poleg raznorazne drobnarije, velikega dela mojega mejkapa, tablet za glavo, robcev, flaše vode, telefona, mp3 playerja, cigaretov, vžigalic, vžigalnikov, mesečne, denarnice, deodoranta, beležke.. zadnje čase namreč vedno tudi kakšno knjigo s sabo (večinoma kaj za fax) kr mam večinoma kakšne luknje med opravki, kjer se mi sicer ne splača domov hodit, pa mi je kul če lahko čas pametno izkoristim
vglavnem..težka je ko hudič
mam poleg raznorazne drobnarije, velikega dela mojega mejkapa, tablet za glavo, robcev, flaše vode, telefona, mp3 playerja, cigaretov, vžigalic, vžigalnikov, mesečne, denarnice, deodoranta, beležke.. zadnje čase namreč vedno tudi kakšno knjigo s sabo (večinoma kaj za fax) kr mam večinoma kakšne luknje med opravki, kjer se mi sicer ne splača domov hodit, pa mi je kul če lahko čas pametno izkoristim
vglavnem..težka je ko hudič
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
p!ka: tole je vse super nazorno.
kje si pa dobila tisti etui za dnevne vložke? ful je luštn.
-
Lil`Bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: otok Ajaja
-ključe od stanovanja, od doma, od službe od vseh avtov pri hiši
-čigumiji
-cigareti, vžigalnik
-robčki
-krema za roke
-tamponi
-mp3 pa slušalke
-mobitel, po možnosti še polnilc
-denarnica
-tona drobiža, ki je zlezel čez neko malo luknco
-sončna očala
-beležka, kuli
-kaka revija
-enih par zapiskov zaradi nove službe trenutno
-plastenka vode...
preveč je...sej vem:(
-čigumiji
-cigareti, vžigalnik
-robčki
-krema za roke
-tamponi
-mp3 pa slušalke
-mobitel, po možnosti še polnilc
-denarnica
-tona drobiža, ki je zlezel čez neko malo luknco
-sončna očala
-beležka, kuli
-kaka revija
-enih par zapiskov zaradi nove službe trenutno
-plastenka vode...
preveč je...sej vem:(
-
p!ka - Cosmofrik
rammsteingirl napisal/-a:p!ka: tole je vse super nazorno.
Že nek časa nazaj sm kupla Discret dnevne vložke in je biu zravn. Sm mel neko akcijo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
*no jaz bom pa dala samo eno pripombo..glede nošenja vložkov in tamponov tako vsakodnvno v torbici..hm...zakaj jih mate skoz s sabo?...recimo če imate točno menst.(večina vas je tabletke)....se mi zdi nepotrebno da jih maš cel mesec sabo..no pač moje mnenje,
in P!ka...glede vaginalet(svečke)če sem prav vidla...to tudi ne sodi v toaletno torbico in za nošnjo vsak dan okoli....to se more shranjevat na določeni tem. kolko jaz vem....sem jih sama 1x mela na pretoplem mestu in so stekle..tak da...
pa niti higiensko ni....no tolko o mojem mnenju..kaj se pa nahaja v moji torbici:
*denarnica,labelo,mp3,index,peresnica,ogledalce in glavnik,krema za roke,gloss,žvečilne,robčki,tablete za glavobol(trenutno sfalilo ),plastenko vode,telefon,USB ključek,pilica za nohte, in to je to
in P!ka...glede vaginalet(svečke)če sem prav vidla...to tudi ne sodi v toaletno torbico in za nošnjo vsak dan okoli....to se more shranjevat na določeni tem. kolko jaz vem....sem jih sama 1x mela na pretoplem mestu in so stekle..tak da...
pa niti higiensko ni....no tolko o mojem mnenju..kaj se pa nahaja v moji torbici:
*denarnica,labelo,mp3,index,peresnica,ogledalce in glavnik,krema za roke,gloss,žvečilne,robčki,tablete za glavobol(trenutno sfalilo ),plastenko vode,telefon,USB ključek,pilica za nohte, in to je to
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Ene mate pol premoženja v torbici
Jst dam v torbico čim manj in to je denarnca, mobitel, kšn lipgloss, ključi od stanovanja in od avta in to je to, ponavad. Če mam menstro, pol še etui s tamponi. Pa včasih dam notr še digitalca in sončna očala, ampak to bolj poredko.
Jst dam v torbico čim manj in to je denarnca, mobitel, kšn lipgloss, ključi od stanovanja in od avta in to je to, ponavad. Če mam menstro, pol še etui s tamponi. Pa včasih dam notr še digitalca in sončna očala, ampak to bolj poredko.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
-
p!ka - Cosmofrik
LoveLy* ja Vagisan tablete so. Nit pomislna nism, da bi se mi stopile. Nosim jih pa sabo, ker nikol ne vem kdaj bom začutla, da so me "napadle" glivice, ker ne vem kje bom (al doma al dol na obali al kje drgje). Zakaj pa bi blo nehigiensko, če pa so zapakirane ?
Glede uložkou in tamponov pa jih mam pač tam že od vedno, ker se zna zgodit, da preprosto pozabim, da mam M in pol grem kam pa nimam nič sabo (se mi je zgodilo in me izučilo), in pol kaj nej... ?
Najraj vlačim use sabo v boršici, ker pol usaj vem, da sm "varna" oz. "zavarovana" v bilo keri situaciji.
Glede uložkou in tamponov pa jih mam pač tam že od vedno, ker se zna zgodit, da preprosto pozabim, da mam M in pol grem kam pa nimam nič sabo (se mi je zgodilo in me izučilo), in pol kaj nej... ?
Najraj vlačim use sabo v boršici, ker pol usaj vem, da sm "varna" oz. "zavarovana" v bilo keri situaciji.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
tita123 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 8. 2008
- Kraj: Bela krajina/Ljubljana
- denarnica
- ključi
- mp3
- pilica za nohte
- tablete, kak vložek za slučaj
- toaletna torbica
- planer s kemikom
- parfum
- ogledalce
- telefon
- posodica za leče in očala
- ključi
- mp3
- pilica za nohte
- tablete, kak vložek za slučaj
- toaletna torbica
- planer s kemikom
- parfum
- ogledalce
- telefon
- posodica za leče in očala
Zadnjič spremenil tita123, dne 03. Maj. 2009 18:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Najboljše šele prihaja...
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Uf, kaj use ene noste s sabo ... To je ze obremenjujoce za hrbtenico, k ste mau nagnene na eno stran
Js mam u torbici, k jo dnevno naokol vlacm, denarnco, mobitel, kluce, ipodka, planer+kuli pa labelo, obcasno pa se mejhno toaletno torbico, v kateri mam 2 vlozka, 2 tampona, mini kremo za roke pa robcke.
Js mam u torbici, k jo dnevno naokol vlacm, denarnco, mobitel, kluce, ipodka, planer+kuli pa labelo, obcasno pa se mejhno toaletno torbico, v kateri mam 2 vlozka, 2 tampona, mini kremo za roke pa robcke.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov