Kaj vse se nahaja v vaših torbicah?

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 22. Jan. 2005 17:04

lipgloss, denarnica, nihalo, ametist, ključi, poprs, tampon, orbit, krema za roke, mesečna, eyeliner z bleščicami, čokolada lindt 85% kakava, frutek banana, voda, mobitel, blistex. to bi blo skor vse :)
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
*G|rLy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 12. 2004
Kraj: Beltinci

Neprebrana objavaNapisal/-a *G|rLy* » 23. Jan. 2005 10:54

h3h .....
ne morem biti brez mobitela, zvečilnov, denarnice, lip glosa, labelle, maskare :flower:
Uporabniški avatar
donna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a donna » 23. Jan. 2005 11:12

jaz obožujem mini torbice, sam je pa problem da moram pa vedno met tut fil stvari s sabo in sm vedno jezna kr mi vse ne gre v torbico. :D
Drgač pa moram met s sabo; gsm, denarnico, labello, lekadole,tampon,kuli, lip gloss,kremo za roke, če grem vn pa še puder in barvico za popravilo make up-a, pa zadnje cajte tut glavnik.... uffff zdej pa vi men povejte kako naj jaz to vse spravm u mini torbico :nixweiss:
live the each day like it is your last
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 23. Jan. 2005 11:17

mobitel, denarnica, labelo, ključi in to je to
po potrebi pa še kaj dodam :lol:
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
donna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a donna » 23. Jan. 2005 11:33

jap pa še ključe sm pozabla :D
live the each day like it is your last
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 24. Jan. 2005 10:47

denarnica, sončna očala, rokavičke, motorolca, tona čigumijev pa bonbončou, lizika, labela, puder, robčki, šminkic tona, tampončki, cukrčki,ki jih kradm po lokalih, svinčnik za obnohtno kožico, ključki, moj tigrček itd ... preveč ... aja robčki!
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 25. Jan. 2005 10:46

denarnica, gsm, cigareti, kondomi, osvežilni robčki, tampon, šminka in ogledalo. Pa ključi seveda.
Uporabniški avatar
skrivnostna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a skrivnostna » 25. Jan. 2005 22:34

V moji torbici imam vazelin, maskaro, šminke, lipglosse, gsm, denarnico, kakšen modni dodatek, parfum, deodorant(če ugotovim, da sem pri švicanju preseglamejo),očala, pfffff...,šekar koli pa ponavadi tudi zvečilne gumije, ki so pa pomembni pri meni za vsaki dan.......la,la, la, la,...bolje da neham!
Lp!
all day i dream about sex-adidas
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 27. Jan. 2005 2:00

Nujno: denarnica, mobitel, ključi od avta, cigareti, vžigalnik
Neobvezno, odvisno od situacije: puder, maskara, labello, svinčnik za oči
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
p0LhY
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a p0LhY » 27. Jan. 2005 9:47

nikamor ne grem brez mobitela, labele, denarnice, cikow (ceprow to zadne case ni wec tok nujna zadewa). wcasih mam sabo se maskaro, puder, lipgloss, tekocino za lece. to je pa tud wse. mam wecinoma bol mejhne torbice in ne gre tok welik not :)
Time is a great teacher but unfortunately it kills all its pupils.
*Hector Berlioz*
masy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a masy » 27. Jan. 2005 16:33

Mobi,denarnica,ključi-doma,ključi-avto(oboje z nenormalno velikimi obeski,beri:medvedki),tamponi,škatlica z mini lekarno,cigareti,orbit,kuli,robčki,labela,lip gloss,polno nepotrebnih listkov,računov,ki pa se jih enkrat na mesec znebim,sončni špegli...pa še bi se našlo,če bi šla zdele raziskovat.A ste ugotovile,da večjo torbico mamo,manj noter stlačmo.Jaz včasih ko česa ne najdem,znorim in vse ven pomečem,ampak nič ne pomaga......
NikPika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a NikPika » 27. Jan. 2005 19:19

papirnati robčki, vložki, mini kremca, labella, mobi, ključi, denarnica+kartice, pudr, včasih senčilo in črn svinčnik, dezinfekcijske robčke,...
Pa ZIHR bi se še kej najdlo! :lupe:
palcek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a palcek » 29. Jan. 2005 13:12

No jest sm tip in bi mal cudn zgledal da bi mel torbico mam pa en nahrbtnik tko ce grem nekam in vem da me nebo vsaj 3 ure mam vedno s seboj nahrbtnik v njem pa :

denarnica+kartice kljuc od hiše korektor puder(tekoci in v kamnu) krema za roke tekočina za leče robcki navadni in osvezilni mobitel cigareti+vzigalnik orbit rdeči oblizi deodorant (roll-on) toaletna vodica labello notes+kemika posodica za leče očala z dioptrijo v etuiju sončna očala če sije soncek oz. je veter...lekadoli ropuruti..pa včasih se kakšen cd pa fotoaparat+rezervne baterije..to je pa pomojm vse
Uporabniški avatar
TaMala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a TaMala » 14. Mar. 2005 19:16

Čist pod nujno mam v torbici zmeri mobitel, denarnico, ključe in labelo. Pol se pa ponavad najdejo kakšni čigumiji pa zložljiv dežnik in še kakšna uporabno-neuporabna zadevca :D
Za ljubezen je vredno tvegati
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 14. Mar. 2005 19:53

V moji torbici pa se zmeri najde denarnica, mobitel, kakšen lip gloss in kakšna voda (0,5l seveda :wink: ).
Sej je pa itak odvisno od prilike - kam grem, ....
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov