Kaj vse se nahaja v vaših torbicah?

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 1. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a miska13 » 29. Jul. 2005 10:46

cosmy, kaj pa če kakšna solzica iz učka priteče (lahko je solza sreče ali pa žalosti, nima veze), kako pa pol?

al maš waterproof maskaro?
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 29. Jul. 2005 14:52

miska13 napisal/-a:cosmy, kaj pa če kakšna solzica iz učka priteče (lahko je solza sreče ali pa žalosti, nima veze), kako pa pol?

al maš waterproof maskaro?

ja mam! Ja, oči se mi doskrat solzijo, predvsem zarad cigaretnega dima, ki ga nisem navajena, ampak parkrat na hitro utripnem s trepalnicami in grem za minutko na svež zrak, pa je vredu! Res, še nikol se mi ni zgodil, pa bi se kje uzunaj pogledala na WC-ju v špegu in si rekla, škoda, da nism prnesla s sabo mascare, šminke,... pudra pa itak ne uporabljam
Peek-a-boo!
barbara01
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a barbara01 » 29. Jul. 2005 22:07

Jaz pa le redko kdaj imam torbico, ko pa jo imam ni skoraj nič v njej( imam samo male torbice ). Ponavadi je v njih: denar, mobi( a le redko saj sovražim, ko me kdo moti. saj ne prenašam, da mi med zmenkom ali kjer drugje brenči) in več nič. A ja robčke, a še teh nimam vedno in ključe kdaj pa kdaj. Zato punce vsaka vam čast, da vse to prenašate vsak dan s sabo. Jaz bi stoposto znorela, to bi bilo zame še dodatek na stresu, ki ga imam. Saj komu se da to vse iskati v torbici in nositi povsod kamor greš 1 kg ali več s sabo :respekt:
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 29. Jul. 2005 22:09

gemini napisal/-a:odvisno, ponavadi mobič, maskara, enepar lipglosov (fanatik, ja vem :roll: ) korektor, denarnica, mala beležka ker zmeri rabim kej za zapistat, pol pa mesečna, ..ful neuporabne šare k ostane od prejšnje uporabe torbice, mam pa tut celo zalaogo računov trenutno notr :roll:

aja sm pozabla, še en par očala: polet sončna pa čez celo leto če kej rabim tista za brat, sam te ponavadi pozabim doma
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 29. Jul. 2005 22:15

barbara01 napisal/-a:Jaz pa le redko kdaj imam torbico, ko pa jo imam ni skoraj nič v njej( imam samo male torbice ). Ponavadi je v njih: denar, mobi( a le redko saj sovražim, ko me kdo moti. saj ne prenašam, da mi med zmenkom ali kjer drugje brenči) in več nič. A ja robčke, a še teh nimam vedno in ključe kdaj pa kdaj. Zato punce vsaka vam čast, da vse to prenašate vsak dan s sabo. Jaz bi stoposto znorela, to bi bilo zame še dodatek na stresu, ki ga imam. Saj komu se da to vse iskati v torbici in nositi povsod kamor greš 1 kg ali več s sabo :respekt:

No jest bi bla pa lih v obratnem primeru čist raztresena :wink: se pravi, če bi bila brez torbice. Sploh si ne predstavljam. Res nevem, če bi šla lahko kdaj kam brez vsega, pomoje sploh hodit nebi znala :lach:
magic woman
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2005
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a magic woman » 30. Jul. 2005 22:06

v moji torbici ki jo najveckrat nosim se znajde vedno glavnik parfum robcki kaksana revija cigumiji mobitel krema puder denarnicapa osvezilni robcki :D :P
sem kar sem in to sem!
Uporabniški avatar
-anonymus-
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a -anonymus- » 31. Jul. 2005 8:56

v moji torbici se ponavad zmer nahajajo robčki, denarnica, mobitel, ključi, labello ali lip glos, in majhen svinčnik in beležka.

mejkapa pa ne nosm sabo preveč ker se itak že doma naštimam, pa tut nucam ga ne dost :P
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 31. Jul. 2005 10:43

Jst pa ponavad makeup uzamem sabo, no vsaj vazelin pa puder... včasih tud parfum...

V torbici pa prenašam ful enih stvari, čist odvisno kam grem.... :)
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 31. Jul. 2005 10:53

V moji torbici:
- denarnica
- še ena denarnica z dokumenti
- GSM
- svinčnik
- robčki
- osvežilni robčki
- ključi
- labelo
- tamponček
- če grem kam s psičko, pa še vrečke za kakice.
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 31. Jul. 2005 11:01

*mobitel
*denarnica
*cigareti
*lipgloss
*mini parfum
*tampon
*robčki

...
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 31. Jul. 2005 11:16

no... zdej je pa stanje v moji torbici mal drugačno kokr sm nazadnje napisala :)
let's see: denar in kartice (raztreščene po celem predalčku v mojem roza ''žaklju'' iz sarikoja), gora računov od nevem kdaj, popers, folija (od različnih substanc), mobitel, kuli, velika količina flyerjev, karte za rabac summer festival, diorjeva torbica z ličili, napoljnjena z veliiik stvarmi, milo za suho umivanje rok, kiklca, majčka (za preoblečt - poleti nikol ne veš, kdaj bo tok vroče, da bo treba mal cunje zamenjat :)), mesečna, mleko za telo, bleščice za telo, krema za roke, robček za odstranjevanje make-upa, deo robček, dateljni, krema za obraz (ampak samo testerček :)), orbit, rokovnik, lisice (z roza puhkom), svečka + vžigalnik (za kakšne igrice z vročim voskom - nikol ne veš kakšne fantke srečaš med sprehodom po mestu), kondomi, glavnik, chanel chance, tampon, ključi, potni list, labello, modra steklenička z zelenim čajem, breskev in še veliiik drugih stvari... :)

ja, res težko najdem karkoli. :) in robčke zmeri pozabim.
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 31. Jul. 2005 13:33

Nujno je debela dnarnca ker mam not use kartice pa ne vem kaj še use, mobitel, obliži, rezevni čevlji (če me uni ka jih mam gor užuljo hehehehe), pulovr (če me zazebe), vazelin, korektor, kuli pa kšn list (če si je treba kej zapisat), ključi od stanovanja pa od avta, dokumenti od avta pa vozniška, vrečka (prazna če jo kej rabš), mini ipod, lekadolčki pa še in še :D
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 01. Avg. 2005 18:44

Zadnjič sem po radiu slišala da se v torbicah žensko v povprečju skriva 17 stvari.

No rekli so tudi, da v njih najdeš vse, samo bagra ne (je prevelik). :lol:
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
tadejci
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a tadejci » 01. Avg. 2005 19:14

jaz dosti menjavam torbice, ker jih mam puno. tak da ponavadi niti nimam kaj dosti noter, al pa mam razmetano vse po torbicah. če pa že mam vse noter, kar rabim pa mam to: denarnica, mobitel, lipglos, labelo, sončna očala (zaj ko je poletje) intimni robčki, robčki, tamponi. ključi od stanovanja, parfum (trenutno od gabrielle sabatini)... pamislim da je to to.
I never wanted anything, other than to be ur everything...
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 01. Avg. 2005 21:03

hmm... denarnica, ključi, mesečna, labela (oz. lipglos), robčki, mobitel, trenutno tudi sončna očala. to je ubistvu to. včasih tudi eyeliner, odvisno kam se odpravljam in za koliko časa

kok mate ene velik stvari, uf :D

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov