Kaj vse se nahaja v vaših torbicah?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
Pascale napisal/-a:Ojoj, ve ste NEVERJETNE. Koliko stvari v torbici. A ne greste nikoli domov, da vse to s sabo noste???
po cele dneve sm z doma sem skoz v lublani tko da nabasana je moja torba za vsak dan do konca pa nazaj..
valda pa torbice menjam..nam mela svoje ''potovalke'' ob večerni obleki ali pač
-
Zvezdica16 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
js sm tud ful navdušena nad torbicami in jih kr menjam, sam jih nimam zlo velik, ker mam zlo mau svojga denarja, tko da pol pridejo upoštev razni božićki, pa rojstni dnevi
drgač mam pa notr ponavad mobija-jah brez njega pa res ne grem nikamor, denarnico, ključe, mesečno, dijaško, mp3, ker brez muske pa res ne morem, mini ogledalo, črtalo za učke, lipgloss, labello, učasih korektor pa krtačo za lase, čigumije, razne bonbončke, pa papirčke, pa kdaj še kšno pisalo se celo znajde, al pa kšna knjiga-odvisno tud kam grem, pa tko; če grem v disko uzamm samo denar (brez denarnice), lipgloss, pa mobitel, drgač pa kr tko, kukr sm že zgori napisala
js samo vem, da obožujem torbice in vse kar je notri in mi je res fajn, da sm punca, da mam lahko vso kramo notr v torbici, k jo mam rada
drgač mam pa notr ponavad mobija-jah brez njega pa res ne grem nikamor, denarnico, ključe, mesečno, dijaško, mp3, ker brez muske pa res ne morem, mini ogledalo, črtalo za učke, lipgloss, labello, učasih korektor pa krtačo za lase, čigumije, razne bonbončke, pa papirčke, pa kdaj še kšno pisalo se celo znajde, al pa kšna knjiga-odvisno tud kam grem, pa tko; če grem v disko uzamm samo denar (brez denarnice), lipgloss, pa mobitel, drgač pa kr tko, kukr sm že zgori napisala
js samo vem, da obožujem torbice in vse kar je notri in mi je res fajn, da sm punca, da mam lahko vso kramo notr v torbici, k jo mam rada
Najlepših stvari se ne da videti, čutiti jih moramo s srcem Lupčka vsem! ***
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
hmmm... se vid da sm mamina hci k bi rabla orozn list sabo... 2telefona, najvecjo mozno denarnco, pa se eno cis mejhno za kovancke, labele, maskaro, kulije, vse mozne dokumente, cigumije, kej za pojest kdaj, soncna ocala, kremo za roke... hmmm, mam velke torbice, in mau mejhnih ker so mi neprakticne...
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
odvisno, ponavadi mobič, maskara, enepar lipglosov (fanatik, ja vem ) korektor, denarnica, mala beležka ker zmeri rabim kej za zapistat, pol pa mesečna, ..ful neuporabne šare k ostane od prejšnje uporabe torbice, mam pa tut celo zalaogo računov trenutno notr
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
no pa dejmo:
v torbici mam zmerej mobitel, denarnico, ključe od doma + avta, robčki, kemik, poj pomožno oz. kozmetično torbico, ki pa vsebuje: tampone, osvežilne robčke, lekadole (jah nikol ne veš ), kapljice za oči, labelo, 2 lipglossa, žvečilne, ogledalce, parfum... no poj se pa počas konča
Pa zmer mam urejeno torbico - kar pomen, da nimam nobenih zastarelih računov not pa papirčkov in takih zadev
v torbici mam zmerej mobitel, denarnico, ključe od doma + avta, robčki, kemik, poj pomožno oz. kozmetično torbico, ki pa vsebuje: tampone, osvežilne robčke, lekadole (jah nikol ne veš ), kapljice za oči, labelo, 2 lipglossa, žvečilne, ogledalce, parfum... no poj se pa počas konča
Pa zmer mam urejeno torbico - kar pomen, da nimam nobenih zastarelih računov not pa papirčkov in takih zadev
-
miska13 - Debatorica
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: LJ
dva mobitela, ključi od avta, ključi od doma, denarnica, maskara, gloss, ogledalce, krema za roke, nivea intimo robčki, claritine, tamponi ... mislim da je to vse
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
Mam eno tono torbic in jih stalno menjam, tko da se vedno zgodi, da kakšno stvar pozabm vzet s sabo. Ampak v optimalnih pogojih se v moji torbici nahaja:
1. mobitel
2. labela
3. ključi od bajte (ne vedno - hvala bogu da mam dalince za vrata v avtu)
4. ključi od avta
5. kakšen robček
6. žvečilni
7. denarnica
8. v tistih dnevih še tampone
in to bi blo že počas vse. Nikol ne tovorim s sabo šmink, lipstickov in ne vem, kaj še vse, ker se vedno doma uštimam.
1. mobitel
2. labela
3. ključi od bajte (ne vedno - hvala bogu da mam dalince za vrata v avtu)
4. ključi od avta
5. kakšen robček
6. žvečilni
7. denarnica
8. v tistih dnevih še tampone
in to bi blo že počas vse. Nikol ne tovorim s sabo šmink, lipstickov in ne vem, kaj še vse, ker se vedno doma uštimam.
Peek-a-boo!
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
jaz pa MORAM nosit kozmetiko s sabo, če ne sem prav živčna
v moji torbici najdeš denarnico, ključe od avta, kozmetično torbico (puder v kamnu, labela, lipglos, črna senčka)...in to je približno to.
Če pa kam posebej grem, se pa masa v torbici še enkrat poveča
v moji torbici najdeš denarnico, ključe od avta, kozmetično torbico (puder v kamnu, labela, lipglos, črna senčka)...in to je približno to.
Če pa kam posebej grem, se pa masa v torbici še enkrat poveča
*Diamonds are forever*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov