Kaj vse se nahaja v vaših torbicah?

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

fishi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fishi » 26. Jun. 2005 18:20

zmeri mam v torbici: mobitel, robcke, osvezilne robcke, vodo, kremo za obraz in roke, odstranjevalec make upa, maskaro, ene 3 lipglosse, labello bebe, pilico za nohte, kljuce, denarnico, znamke, kuli, planer, oblize, ksen lekadol, pliskota za sreco, skatlico za nakit, pa se kaj bi se naslo.....ja velik je vsega :oops:
keep on smiling:)
Uporabniški avatar
Zvezdica007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Med zvezdicami...

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvezdica007 » 26. Jun. 2005 18:44

Jst imam najrajši velike torbice, da lahko vanjo namečem kar hočem... Mobitel, denarnica, planer, kuli, svinčnik za oči, labela, elastiko za lase, tampone/vložke, ključe, osvežilne robčke, navadne robčke, žvečilne gumije, vžigalnik, tekočino za leče, kremo za roke, žepnega prijatelja :)... No zdj mate pa za dosti!
Uporabniški avatar
*Princess*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Princess* » 26. Jun. 2005 18:44

jaz pa mam vedno notr: robčke, denarnico, labelo, kuli, mobitel, žvečilne...vse ostalo (glos, pripomočke za lase, ogledalce, pahljačo,...) pa variira glede na to kam grem,...dokaj običajna torbica sicer,..ker pa jih imam več, je odvisno kam kašno vzamem in kolk gre notr. :)
Never say never!
Uporabniški avatar
*5!k@*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 6. 2005
Kraj: pk urška~~>dvorana D

Neprebrana objavaNapisal/-a *5!k@* » 26. Jun. 2005 19:51

emm...pa začnimo....:
mobitel,denarnca,mesečka,labella,maskara,črna barvica,trenerka(za trening),voda,čigumiji,velik čigumijou......:)
like~~>nimaM pudpi§a
daisy20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 2. 2005
Kraj: tolmin

Neprebrana objavaNapisal/-a daisy20 » 26. Jun. 2005 19:55

denarnica, GSM, belezka, labella, krema za roke :lol:
Uporabniški avatar
shaMa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shaMa » 26. Jun. 2005 22:57

Ammmm mam kremo za roke, labelo, denarnico ( ne zmer :P ), mobitel pa kjuce. Pol je pa tuki se koplet uzigalnikov, pa ne kadim :D malo sem piromana, malo pa ce je kasken tipcek brez ognja :D
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
Uporabniški avatar
flavia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a flavia » 27. Jun. 2005 10:25

mobi,denarnico,labelo,zvečilni,sončna očala,kemik,pilico za nohte,črno barvico,ogledalce,lekadol,robčke,ključe,lastike(prawkar iščem po tobrici, da vam use povem... :D ) in smeti :lol:
let's talk obout...
Uporabniški avatar
LycHee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LycHee » 27. Jun. 2005 10:39

Pravijo, da imam sport billy torbice, ne morejo verjet kaj vse lahko spravim v njih. Moj moto: torbica mora biti napolnjena do vrha, raje vzameš kako stvar več kot pa da kaj pozabiš :D

Mini torbice: denar, bančna kartica, mobi, puder v prahu, ogledalo, čigumiji, cigareti, vžigalnik, robčki, mini notes, kuli, mini parfum

Srednje velika: vse od prej + denarnica, kozmetična torbica (maskara, barvica, labelo, pilica, lak itd itd), USB ključ, parfum, mini krema za roke, rokovnik, včasih polnilec za telefon.

Velika: vse od prej + fotoaparat (če je nuja ga spravim tudi v manjšo torbico), glavnik, revija, včasih knjiga, voda, ... odvisno kam grem. V vsakem primeru 2much. Ampak kaj, ko pa rabim :nixweiss:

Aja, še torba za na plažo :D : 2 brisači, krema, olje, labelo, kuli, revije, knjiga, pijača, fotoaparat, robčki, klobuček, očala, kakšna rezervna majčka in kopalke + še kera stvar ki mi pade v oči ko se odpravljam iz hotela.

A je kje tema koliko prtljage nosite na počitnice in kaj vse? Bi bilo zanimivo videt. Jaz imam baje vedno preveč vsega zraven :? . Ampak 95% stvari tudi uporabim, tako da ni preveč
Uporabniški avatar
tyya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 8. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a tyya » 27. Jun. 2005 15:40

uuu, kaj ženske vse namečemo v torbice, a? Gledam mojega fanta pa kr nemorm verjet, da je njemu čisto ok, da ima s sabo ključe, gsm in v žepu denar :lol: v moji se najde od starih papirčkov, porabljenih robčkov, nametanih kovancev, lahkov za nohte, kulic, beležk, tamponov (neuporabljenih, da ne bo pomote :) ), računov... v glavnem vse kar mi srce poželi
ančk;)
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ančk;) » 27. Jun. 2005 18:36

ja sam res...te tipčki res skor nč ne rabjo!sam res je pa tut da majo oni ponavad take hlače k majo ful žepov tko da majo tm notr stwari...

pa joj...kaj se res use najde.....sam sej...zato pa obstajajo torbice ne?! :lol: :D
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 27. Jun. 2005 22:35

Ja saj jaz tudi ne rabim nič druga, kot gsm, kluče od avta, pa denar...Nevem, kaj bi še rabo :lol:

Pa še denarnico dostikrat pustim kar v avtu in si dam samo par tisočakov kr tak v žep :D
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Uporabniški avatar
barbie_girl
Kršitelj/ica 2. stopnje
Na forumu od: 7. 6. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl » 28. Jun. 2005 11:37

jest mam v torbici vedno vse kar je mozno, mobitel, kljuce, mesecno, robcke, lip glos, labello, vodo, lekadol, kuli, belezko, cigumije, cokolado, ogledalo, pilco, lak za nohte, krtaco za lase, denarnico,... pa sigurn se kej. :D
Uporabniški avatar
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a izitanči » 03. Jul. 2005 17:41

Jst mam pa
-denarnico
-ključe od vseh možnih vrat
-gloss
-parfumček
-osvežilne robčke
-mobitel
-amulet
-vložke
-tisoč brezveznih papirčkou
-čigumije
In to je to!!
:D
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Uporabniški avatar
Pikolinca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Pikolinca » 03. Jul. 2005 17:49

Hm...jst mam pa not denarnco, mobi, ključe, čigumije, labelo, robčke, špangice, včasih tut make up.. :) in to je to :)
Pascale
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Pascale » 04. Jul. 2005 14:46

Ojoj, ve ste NEVERJETNE. Koliko stvari v torbici. A ne greste nikoli domov, da vse to s sabo noste??? Jaz sem frik na torbice. jih imam čez 20. In jo vsak dan zamenjam, odvisno kaj mam oblečen, pa ponavad še zvečer, ko grem ven. Pomeni, da tudi vsebino vsak dan oz. ob vsaki priložnosti predevam. In sicer mobitel, denarnica s kešem in karticami, ključi in nicorette, ker ne kadim več. To je to. Aja pa še bedž od službe.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov