Kaj vse se nahaja v vaših torbicah?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- fishi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2005
zmeri mam v torbici: mobitel, robcke, osvezilne robcke, vodo, kremo za obraz in roke, odstranjevalec make upa, maskaro, ene 3 lipglosse, labello bebe, pilico za nohte, kljuce, denarnico, znamke, kuli, planer, oblize, ksen lekadol, pliskota za sreco, skatlico za nakit, pa se kaj bi se naslo.....ja velik je vsega
keep on smiling:)
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Jst imam najrajši velike torbice, da lahko vanjo namečem kar hočem... Mobitel, denarnica, planer, kuli, svinčnik za oči, labela, elastiko za lase, tampone/vložke, ključe, osvežilne robčke, navadne robčke, žvečilne gumije, vžigalnik, tekočino za leče, kremo za roke, žepnega prijatelja ... No zdj mate pa za dosti!
-
*Princess* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 6. 2005
jaz pa mam vedno notr: robčke, denarnico, labelo, kuli, mobitel, žvečilne...vse ostalo (glos, pripomočke za lase, ogledalce, pahljačo,...) pa variira glede na to kam grem,...dokaj običajna torbica sicer,..ker pa jih imam več, je odvisno kam kašno vzamem in kolk gre notr.
Never say never!
-
shaMa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
Ammmm mam kremo za roke, labelo, denarnico ( ne zmer ), mobitel pa kjuce. Pol je pa tuki se koplet uzigalnikov, pa ne kadim malo sem piromana, malo pa ce je kasken tipcek brez ognja
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
-
LycHee - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
Pravijo, da imam sport billy torbice, ne morejo verjet kaj vse lahko spravim v njih. Moj moto: torbica mora biti napolnjena do vrha, raje vzameš kako stvar več kot pa da kaj pozabiš
Mini torbice: denar, bančna kartica, mobi, puder v prahu, ogledalo, čigumiji, cigareti, vžigalnik, robčki, mini notes, kuli, mini parfum
Srednje velika: vse od prej + denarnica, kozmetična torbica (maskara, barvica, labelo, pilica, lak itd itd), USB ključ, parfum, mini krema za roke, rokovnik, včasih polnilec za telefon.
Velika: vse od prej + fotoaparat (če je nuja ga spravim tudi v manjšo torbico), glavnik, revija, včasih knjiga, voda, ... odvisno kam grem. V vsakem primeru 2much. Ampak kaj, ko pa rabim
Aja, še torba za na plažo : 2 brisači, krema, olje, labelo, kuli, revije, knjiga, pijača, fotoaparat, robčki, klobuček, očala, kakšna rezervna majčka in kopalke + še kera stvar ki mi pade v oči ko se odpravljam iz hotela.
A je kje tema koliko prtljage nosite na počitnice in kaj vse? Bi bilo zanimivo videt. Jaz imam baje vedno preveč vsega zraven . Ampak 95% stvari tudi uporabim, tako da ni preveč
Mini torbice: denar, bančna kartica, mobi, puder v prahu, ogledalo, čigumiji, cigareti, vžigalnik, robčki, mini notes, kuli, mini parfum
Srednje velika: vse od prej + denarnica, kozmetična torbica (maskara, barvica, labelo, pilica, lak itd itd), USB ključ, parfum, mini krema za roke, rokovnik, včasih polnilec za telefon.
Velika: vse od prej + fotoaparat (če je nuja ga spravim tudi v manjšo torbico), glavnik, revija, včasih knjiga, voda, ... odvisno kam grem. V vsakem primeru 2much. Ampak kaj, ko pa rabim
Aja, še torba za na plažo : 2 brisači, krema, olje, labelo, kuli, revije, knjiga, pijača, fotoaparat, robčki, klobuček, očala, kakšna rezervna majčka in kopalke + še kera stvar ki mi pade v oči ko se odpravljam iz hotela.
A je kje tema koliko prtljage nosite na počitnice in kaj vse? Bi bilo zanimivo videt. Jaz imam baje vedno preveč vsega zraven . Ampak 95% stvari tudi uporabim, tako da ni preveč
-
tyya - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
- Kraj: Maribor
uuu, kaj ženske vse namečemo v torbice, a? Gledam mojega fanta pa kr nemorm verjet, da je njemu čisto ok, da ima s sabo ključe, gsm in v žepu denar v moji se najde od starih papirčkov, porabljenih robčkov, nametanih kovancev, lahkov za nohte, kulic, beležk, tamponov (neuporabljenih, da ne bo pomote ), računov... v glavnem vse kar mi srce poželi
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Ja saj jaz tudi ne rabim nič druga, kot gsm, kluče od avta, pa denar...Nevem, kaj bi še rabo
Pa še denarnico dostikrat pustim kar v avtu in si dam samo par tisočakov kr tak v žep
Pa še denarnico dostikrat pustim kar v avtu in si dam samo par tisočakov kr tak v žep
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
barbie_girl - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 7. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
jest mam v torbici vedno vse kar je mozno, mobitel, kljuce, mesecno, robcke, lip glos, labello, vodo, lekadol, kuli, belezko, cigumije, cokolado, ogledalo, pilco, lak za nohte, krtaco za lase, denarnico,... pa sigurn se kej.
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Jst mam pa
-denarnico
-ključe od vseh možnih vrat
-gloss
-parfumček
-osvežilne robčke
-mobitel
-amulet
-vložke
-tisoč brezveznih papirčkou
-čigumije
In to je to!!
-denarnico
-ključe od vseh možnih vrat
-gloss
-parfumček
-osvežilne robčke
-mobitel
-amulet
-vložke
-tisoč brezveznih papirčkou
-čigumije
In to je to!!
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
- Pascale
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
Ojoj, ve ste NEVERJETNE. Koliko stvari v torbici. A ne greste nikoli domov, da vse to s sabo noste??? Jaz sem frik na torbice. jih imam čez 20. In jo vsak dan zamenjam, odvisno kaj mam oblečen, pa ponavad še zvečer, ko grem ven. Pomeni, da tudi vsebino vsak dan oz. ob vsaki priložnosti predevam. In sicer mobitel, denarnica s kešem in karticami, ključi in nicorette, ker ne kadim več. To je to. Aja pa še bedž od službe.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov