Kaj vse se nahaja v vaših torbicah?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
fiona - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
denarnica, gsm, robcki, ocala, labela, glos, tablete proti bolecinam, kuli, mini kremica za roke....pa kak osvezilni robcek, zvake, ....
Jaz se cudim tistim, ki grejo z mini torbico naokoli....se za denarnico ni prostora...vsaka jim cast....jaz se ne pocutim varne, ce nimam osnove zraven...hihi
Jaz se cudim tistim, ki grejo z mini torbico naokoli....se za denarnico ni prostora...vsaka jim cast....jaz se ne pocutim varne, ce nimam osnove zraven...hihi
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Lebella! Definitivno. Pa seveda robčki, tampon, denarnica, ključi in manjša toaletna voda. Obvezno vedno in povsod z mano, zbrano v ličnem kosu skupaj zašitih tkanin, ki se mu reče torbica! Mar ni to ena izmed najboljših "iznajdb"?
- tajda
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2004
ma ce bi s potovalko okol hodila pa se ne bi mogla vse dat notr kar "rabim".
mobitel, denarnica,ključi, čiki, par lip glosov, parfum, labele,krema za roke, tamponi, petsto papirčkov (nujno potrebnih ), sončna očala, kalkulator, notes, polnilc za mobitel (da slučajno ne ostanem nemobilna), robčki,......pa še kej bi se najdl. Groza.
Za daril sem dobla eno najlepso Dior torbico, sam jo ne morem nosit, ker ne morem nič notr stlact.
mobitel, denarnica,ključi, čiki, par lip glosov, parfum, labele,krema za roke, tamponi, petsto papirčkov (nujno potrebnih ), sončna očala, kalkulator, notes, polnilc za mobitel (da slučajno ne ostanem nemobilna), robčki,......pa še kej bi se najdl. Groza.
Za daril sem dobla eno najlepso Dior torbico, sam jo ne morem nosit, ker ne morem nič notr stlact.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
A se ve mel hecate, kaj vse to prevažate v torbici? hehe, js k grem vn vzamem denarnco, mobitel, kluče, labello pa čigumije. več ne rabm.
Ok v šolski torbi mam pa mal več stvari: poleg omenjenih še notes, tampone, manjšo kremico, robčke pa mislm da je to vse. Ne rabm večjih torbic
Ok v šolski torbi mam pa mal več stvari: poleg omenjenih še notes, tampone, manjšo kremico, robčke pa mislm da je to vse. Ne rabm večjih torbic
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
- Žabica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
uuuf, vedno me vsi sprašujejo kako v svojih malih torbicah prenašam vse:
denarnica, GSM; kluči, labela, planerček, kuli, čigumiji,robčki, cigareti + zippo, potem pa še manjša toaletna torbica, kje so flajštri, kondomi, tamponi, špegu, glavnik, mini krema za roke, mini nivea, kaplice za nos, čistilni robčki, solzilc, pilca, piceta, tablete, šibice, korektor, maskara.
a sem zmagala, a mam največ robe?
denarnica, GSM; kluči, labela, planerček, kuli, čigumiji,robčki, cigareti + zippo, potem pa še manjša toaletna torbica, kje so flajštri, kondomi, tamponi, špegu, glavnik, mini krema za roke, mini nivea, kaplice za nos, čistilni robčki, solzilc, pilca, piceta, tablete, šibice, korektor, maskara.
a sem zmagala, a mam največ robe?
-
kristyna - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
no pa začnimo: denarnica, šop ključev (od dveh lokacij - ja ja... je težko k ne vem kaj), kuli, orbit, lip glos, 2 labeli, osvežilni in navadni robčki, mini dnevni vložki, kakšen cd, vložki, tablete proti bolečinam, pinceta, maskara, korektor, ogledalo, ščipalka za nohte :-), pilica...
aja pozabla še obvezno mobi
no to bi blo kar je non - stop notr... po potrebi pa še kej dodam... je pa res da potem pol ure iščem od ključev pa naprej.... in sem pol besna k mam tok nabasan sam kaj čem če vedno kej nucam...
aja pozabla še obvezno mobi
no to bi blo kar je non - stop notr... po potrebi pa še kej dodam... je pa res da potem pol ure iščem od ključev pa naprej.... in sem pol besna k mam tok nabasan sam kaj čem če vedno kej nucam...
Zadnjič spremenil kristyna, dne 11. Jan. 2005 14:25, skupaj popravljeno 1 krat.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst mam pa ponavadi s seboj mobitel, denarnico, ključe. Pol mam še ene 3 sorte labell pa robčki se vedno najdejo noter
Tja če je tist čas v mesecu mam pa še ponavadi tampone not pa kak tabletek proti bolečinam
hmmm.....aja pa kaka kremca se tut učas najde
Tja če je tist čas v mesecu mam pa še ponavadi tampone not pa kak tabletek proti bolečinam
hmmm.....aja pa kaka kremca se tut učas najde
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov