Kaj imate oblečeno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
zeleno uniformo, bele bombažne nogavice (službene) in zelene cokle
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Fenomenalna majčka....hočem jo!!!
Drugače pa, naše uniforme so kreirane za "not sexi" Še J.Lo bi izgledala katastrofalno v njih Res ne vem, kdo je ta biser, ki je izbiral kroj, barvo in blago za tele naše velekreacije. Najbolj so mi všeč vrečaste hlače, ki se zapnejo/zavežejo z vrvico in segajo nekje do gležnjev. Še v nosečnosti sem jih lahko nosila, tako velik razpon pasu imajo
Drugače pa, naše uniforme so kreirane za "not sexi" Še J.Lo bi izgledala katastrofalno v njih Res ne vem, kdo je ta biser, ki je izbiral kroj, barvo in blago za tele naše velekreacije. Najbolj so mi všeč vrečaste hlače, ki se zapnejo/zavežejo z vrvico in segajo nekje do gležnjev. Še v nosečnosti sem jih lahko nosila, tako velik razpon pasu imajo
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Moj današnji, zdaj pa sem v roza trenirki in sivi majici...
Moj današnji...
Obleka je no name, ogrlica,pajkice in kapa so New Yorker, gležnarji pa Mustang.Torbo sem si sposodila iz mamičine omare.Obleka je sicer temno vijolična, torba pa pudraste barve, ampak se zaradi slikanja v mraku slabše vidi...
Moj današnji...
Obleka je no name, ogrlica,pajkice in kapa so New Yorker, gležnarji pa Mustang.Torbo sem si sposodila iz mamičine omare.Obleka je sicer temno vijolična, torba pa pudraste barve, ampak se zaradi slikanja v mraku slabše vidi...
The world is as you are.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
rdečo pižamo z drobnimi belimi pikicami
-
abstraktna - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2009
haha zakon majca od purple_rain js mam eno z napisom coffee saves my life
jutro + frej dan = pižama
jutro + frej dan = pižama
Kdo je na strani