Kaj imate oblečeno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
en_drug - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2015
Poppy. napisal/-a:^^ Kaj pa je "športna eleganca"? Nikoli mi ni bilo jasno, kako ta dva pojma gresta skup.
Kaj je športna eleganca? Recimo, če bi jaz imel elegantno moško obleko je to eleganca
Ker imam usnjeno jakno čez hlače s tem razbijem eleganco in ratam športno eleganten
Recimo to je športno elegantno
To pa je klasična moška eleganca
Zdej pa mir pa da me ne boš spet kaj obsojala
-
Poppy. - Debatorica
- Na forumu od: 30. 4. 2012
Najprej da razčistim - nič ne obsojam. Samo diskutiram
Športna oblačila so trenirke, hudiji, jopice s kapucami... Športno in elegantno ne gre skupaj. Kot da bi imel zgoraj suknjič, spodaj pa trenirko To, kar ti opisuješ, je recimo casual
Športna oblačila so trenirke, hudiji, jopice s kapucami... Športno in elegantno ne gre skupaj. Kot da bi imel zgoraj suknjič, spodaj pa trenirko To, kar ti opisuješ, je recimo casual
-
en_drug - Sramežljivka
Ja zadnjič ni bilo videti da bi samo diskutirala. Je bil bolj napad na mojo čast in osebno integriteto
Ok pa naj bo casual
Kakšen stil je pa tebi všeč? Pa če lahko fotko za primer obljubim, da se bom vzdržal kritik
Ok pa naj bo casual
Kakšen stil je pa tebi všeč? Pa če lahko fotko za primer obljubim, da se bom vzdržal kritik
-
Poppy. - Debatorica
- Na forumu od: 30. 4. 2012
Ni bilo mišljeno kot napad.
Moj stil je klasičen, ženstven, rada imam vintage in retro pridih. Prisegam na oblekice in krila (čeprav nosim tudi hlače), pike mi vedno zmagajo, rada nosim razne barve, obožujem pa rdečo, kombinacijo rdeča-bela in tudi kombiniranje netipičnih barv. Kaj takega bi lahko videl na meni:
Izvoli kritizirat, me ne gane
Moj stil je klasičen, ženstven, rada imam vintage in retro pridih. Prisegam na oblekice in krila (čeprav nosim tudi hlače), pike mi vedno zmagajo, rada nosim razne barve, obožujem pa rdečo, kombinacijo rdeča-bela in tudi kombiniranje netipičnih barv. Kaj takega bi lahko videl na meni:
Izvoli kritizirat, me ne gane
-
en_drug - Sramežljivka
Poppy krasna si! Krasna! : **
Madona, da nisem par let mlajsi
Madona, da nisem par let mlajsi
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Najbrz je jasno, da na slikah ni dejasnko Poppy?
.. ali pac?
.. ali pac?
-
en_drug - Sramežljivka
Ah ženske zmer kaj fali
No prilimajta raje svoj krasni stil
No prilimajta raje svoj krasni stil
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]