Jesenska moda
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ursa2502
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 8. 2010
LuvDancin napisal/-a:^^ Vsake Uggice, tud original, ti bojo v deževju in snegu premočile, kar je, glede na material sicer čist logično, ampak žal se tud jz ne morem zdisciplinirat in jih nosit samo ko je suho in mrrrzlo, ker so pač tko udobni in topli in bi jih nosila non stop.
Sicer pa si jeseni ne predstavljam brez daljših puloverjev, majčk in jopc, čez kak vintage waistbelt, kombinirano z đinsi ali leggicami, če je topleje. Tud pletene oblekce z žabicami pridejo v poštev. Zravn Uggice ali usnjene škornje, če je topleje tudi balerinke in startaske zgodaj jeseni, ledr jaknce in šali, ki so itak ratal moja trenutno obsesija. Pa nepogrešljiv del opreme so zame bodyji, ki jih začnem nosit enkrat oktobra, ker enostavno tko lepo pogrejejo.
Sicer pa bi si rada do faksa kupila še ene Hunterke, usnjene rokavice, par daljših jopc, če bo kej €€€ ostal pa še kak "it" blazer. Sicer bi se še marsikej našlo, ampak tole ma trenutno prioriteto.
se da hunterke kje pri nas dobit?
- anze
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2011
Prosim dekleta, samo UGG(ly)ic ne. Če kaj pokvari celoten outfit je to to skrapucalo.
Sicer se mi pa zdi malce preuranjeno govoriti o jesenskih trendih. Počakajmo vsaj do sredine septembra, da vidimo kaj vse bo sploh prišlo v naše trgovine in kaj bo posvojila ulica. Sicer pa dekletom kak skandinavski pulover ne uide.
Sicer se mi pa zdi malce preuranjeno govoriti o jesenskih trendih. Počakajmo vsaj do sredine septembra, da vidimo kaj vse bo sploh prišlo v naše trgovine in kaj bo posvojila ulica. Sicer pa dekletom kak skandinavski pulover ne uide.
Ulični stil - modni trendi z ulice | http://ulicnistil.com/
- anze
- Sramežljivka
Nekako takole.
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
No meni bo takle pulover sigurno ušel Sicer pa bo moja garderoba precej podobna lanski, kako pletenino več bom imela in kake nove gležnarje, mogoče še plašček v peščeni ali kamelji barvi. Z mal domišljije in spretnosti se da lansko garderobo s kakim novim kosom čist fajn "prenovit".
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Meni je pa že to, da bom spet oblekla stvari, ki jih nisem že od zgodnje pomladi, "prenova" garderobe. Se prav veselim kosov, ki me že čakajo v omari, tako da niti nimam potrebe po kakšni večji prenovi in menjavi jesenske garderobe. Se še nisem pripravljena poslovit od stvari, ki jih imam Pa še letos mi bodo še bolj pasale, ker sem par kil shujšala
- anze
- Sramežljivka
Recikliranje garderobe je najboljša ideja. Sploh, če ti niso tuje spretnosti s šivanko. Sicer pa v naslednjem tednu Fashion.si in Vintage Vikend v Metropolu organizirata sejem menjave oblačil, kar bi bilo tudi za marsikoga zanimivo.
Skandinavski puloverji se bodo pa zelo verjetno pojavili v H&M-u. Na srečo po nižji ceni, kot je ta v linku.
Skandinavski puloverji se bodo pa zelo verjetno pojavili v H&M-u. Na srečo po nižji ceni, kot je ta v linku.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:29, skupaj popravljeno 1 krat.
- anze
- Sramežljivka
Priznam, da ne vem točno. Izraz je na nek način ponarodel. Je pa v modnem svetu dokaj razširjeno, da so skandinavci zaslužni za marsikatero pletenino, ki jo ljudje 'posvojijo'.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:29, skupaj popravljeno 1 krat.
-
boom_boom*¸ - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
Resnici na ljubo so mi Uggice oz Ugglyce kot jih anze imenuje precej lepše kot ta skandinavski pulover
LuvDancin, tut mene zanima, kje pri nas se dajo Hunterke al pa kej podobnega dobit.
LuvDancin, tut mene zanima, kje pri nas se dajo Hunterke al pa kej podobnega dobit.
- maniac
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2006
anze napisal/-a:Sicer se mi pa zdi malce preuranjeno govoriti o jesenskih trendih. Počakajmo vsaj do sredine septembra, da vidimo kaj vse bo sploh prišlo v naše trgovine in kaj bo posvojila ulica. Sicer pa dekletom kak skandinavski pulover ne uide.
hecen si. pišeš blog o streetstylu in namesto da bi promoviral originalnost pri oblačenju, praviš naj raje počakamo, kaj bo posvojila ulica, in se vsi oblečemo v skladu s tem. kloni ftw!
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
Maychy napisal/-a:@LuvDancin, a imaš kakšno posebno trgovino, kjer kupuješ bodije? Jaz prisegam na spodnje majčke, pa bi rada kak bodi sprobala.
Največkrat Intimissimi, to so tisti basic na naramnice, iz bombaža in malo elastana, te mam najraje. Vsako leto jih dobijo po poletnih razprodajah, samo kar hitro grejo, mislim pa da so okoli 15€. Sem probala tudi od Skinnyja, ki so sicer dobri, ampak meni so se hitro zmuckal.
Po bodyjih si spodnje majce, ki ven zleze ravno ko stopiš na mraz, več ne oblečem.
boom_boom*¸ napisal/-a:LuvDancin, tut mene zanima, kje pri nas se dajo Hunterke al pa kej podobnega dobit.
ursa2502 napisal/-a:se da hunterke kje pri nas dobit?
Imeli naj bi jih v Sisi, jz jih nameravam na netu naročit.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov