Hello Kitty
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 164 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ok, pri tamalih še razumem, da gledajo risanko in jim je posledično motiv všeč.Kaj pa odrasle?Na podlagi česa se odločijo za to?
No, tudi jaz imam rada risanke in motive, ampak bolj v smislu South parka, Mikija itd., pa še to jih nimam na oblekah-čeprav si S.P. želim
Tale mi je pa preveč...roza?
No, tudi jaz imam rada risanke in motive, ampak bolj v smislu South parka, Mikija itd., pa še to jih nimam na oblekah-čeprav si S.P. želim
Tale mi je pa preveč...roza?
The world is as you are.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
OMG men je pa Hello Kitty tako grozna. Zdi se mi kot en demonic asian creature from beyond, ki si je prišel podredit svet tako, da nam bo vsem požrla duše, sam ne vem kak, ker nima ust.
Res mi je grozna
Res mi je grozna
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
^^ U ja, men tut. Scary mi je. Sm misnla, da sm edina taka, heh.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Samo še en fenomen promoviranja zanič risanke. Ni mi všeč in ne razumem starejših od 15 let, ki to nosijo (ok, ne velja za spodnje hlače in pižame). Imam sosedo, staro 22let, ki si je nalepila na pokrov motorja na avtu ogromno mucko. Za bruhat
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
???spice girl napisal/-a:Samo še en fenomen promoviranja zanič risanke. Ni mi všeč in ne razumem starejših od 15 let, ki to nosijo (ok, ne velja za spodnje hlače in pižame). Imam sosedo, staro 22let, ki si je nalepila na pokrov motorja na avtu ogromno mucko. Za bruhat
Men se pa lih za spodnje perilo zdi tole zgrešen motiv! Imagine, vroča scena med dvema, strast kar puhti iz obeh..in potem ena "kjutkana, srčkana, roza mucka iz risanke" tam dol. Deal breaker, bi jz rekla.
-
PorceLain. - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2008
Men se pa lih za spodnje perilo zdi tole zgrešen motiv! Imagine, vroča scena med dvema, strast kar puhti iz obeh..in potem ena "kjutkana, srčkana, roza mucka iz risanke" tam dol. Deal breaker, bi jz rekla.
Couldn't agree more haha =DD
Have you ever wondered which hurts the most: saying something and wishing you had not, or saying nothing, and wishing you had? ...
Prvi neprebran prispevek • 164 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov