H&M
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Aja, pa ona je rekla, da full švica v njih
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
- lia7bibi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
jz imam podobne že več kot 5 let...sicer so moje pajkice,sm hlače naj bi ble itak še bolj vzdržljive.pa jih še sedaj nosim.niso se strgale (ok jz sm enkrat padla in si jih na kolenu malo strgala,pa je mami zašila in so čist kul),ne vem kako naj bi švical v njih...potem bi tudi v najlonkah švicat.
se mi zdi pa cena kr zasoljena.sm si pred kratkim naročila podobne asimetrično vinilne pajkice na ebayu za 6€.
se mi zdi pa cena kr zasoljena.sm si pred kratkim naročila podobne asimetrično vinilne pajkice na ebayu za 6€.
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Jaz mam tut legice take pa ne švicam v njih, tista punca, ki je kupila halče je pa rekla, da ji je full vroče v njih. That's it!!!
I like to see my money ... hanging in my closet.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Odvisno od materiala, ja, tele plastične hlače pogosto povzročijo potenje, ker pač material ne diha Pri meni tudi pri pajkicah ni problemov, zadnjič sem pa probala v trgovini podobne hlače, kot so na linku, in ko sem jih po nekaj minutah odločanja in pomerjanja (je pa res, da se kar dolgo odločam:D) slekla, sem imela že kar nogo po površini (predvsem meča) malce vlažno, ker material ni dihal Res čudno, pa ponavadi na tistem delu telesa potenje sploh ni prisotno, očitno se je nek kondenz naredil al kaj
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
Ohhh, groza, to se pa ne sliši lih fajn ... Bo treba it prečekirat.
lia7bibi vem da je na ebayu ful takih pajkic, so ful luštne, ampak bi raj prou hlače, da ne rabim skos skrbet da mam neki dalšga čez. Upam da najdem kej, baje jih je nekaj tud v zari ...
lia7bibi vem da je na ebayu ful takih pajkic, so ful luštne, ampak bi raj prou hlače, da ne rabim skos skrbet da mam neki dalšga čez. Upam da najdem kej, baje jih je nekaj tud v zari ...
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Danes bila v Zari...jih imajo ful ja in so dost lepše kot te iz h&m-ja..Seveda se temu prilagaja tudi cena- med 40 in 50€. Maš pa tudi take, da je usnje samo na enem delu- samo s strani ali pa samo spredaj
-
*Eliza* - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2010
je katera videla te hlače? točno te viola bi rada.... ampak me glede na spletno stran H&M skrbi da jih ravno v tej barvi ne bo....
http://www.hm.com/si/product/04765?article=04765-A
aja, pa še to: a katera ve če ima H&M kakšne pikaste žabice?
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Nisem 100%, ampak se mi zdi, da sem jih videla (v Kopru- če jih imajo tam, jih imajo tudi drugje)
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
spice girl napisal/-a:Danes bila v Zari...jih imajo ful ja in so dost lepše kot te iz h&m-ja..Seveda se temu prilagaja tudi cena- med 40 in 50€. Maš pa tudi take, da je usnje samo na enem delu- samo s strani ali pa samo spredaj
Ja sem ravno danes gledala v Zari ene, ki so res lepše. Imajo pa spodaj ob strani zadrgo in ne vem kako bi se take hlače lahko skrajšale.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
haley napisal/-a:spice girl napisal/-a:Danes bila v Zari...jih imajo ful ja in so dost lepše kot te iz h&m-ja..Seveda se temu prilagaja tudi cena- med 40 in 50€. Maš pa tudi take, da je usnje samo na enem delu- samo s strani ali pa samo spredaj
Ja sem ravno danes gledala v Zari ene, ki so res lepše. Imajo pa spodaj ob strani zadrgo in ne vem kako bi se take hlače lahko skrajšale.
Hja, verjetno tako, da se srednji del hlačnice izreže in potem zašije skupaj Saj take hlače iz (umetnega) usnja so pogosto že v originalu take, da je pri kolenu vodoraven šiv oz. štukana hlačnica
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Sem danes prodajalko vprašala in je rekla, da verjetno bi se dalo tako, da se hlače skrajšajo in da potem šivilja drugo zadrgo da gor.
Sej najboljš, da grem kar do kake šivilje in jo vprašam, da ne bom brezveze take hlače kupovala, če se jih ne bo dalo 'lepo' skrajšat.
Sej najboljš, da grem kar do kake šivilje in jo vprašam, da ne bom brezveze take hlače kupovala, če se jih ne bo dalo 'lepo' skrajšat.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Skor ne morem verjet, ampak koncno ena kolekcija, ki je meni ful vsec, jutri mislim da v H&M pri nas: http://www.fashionologie.com/New-Margiela-HM-Pieces-Revealed-Pictures-25348298
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov