H&M
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Je katera videla tole jaknico v H&M in v katerem?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
A tole? To nisem. Je ful lepa, ampak jo nebi imela kam za oblečt.
Ti si jo kupila, ane? (je par fotk po netu, ko majo punce oblečene)
Kolk ima H&M kej znižan te dni? A se splača pogledat?
Ti si jo kupila, ane? (je par fotk po netu, ko majo punce oblečene)
Kolk ima H&M kej znižan te dni? A se splača pogledat?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ma ja, ampak se isto sprašujem, kam jo naj oblečem V bistvu bo danes pri meni, ko grem dvignit paket-second hand pa to, ker jo je ženska kupila v navalu šopingiranja Mah, dobra bo za na morje, koktejlčkanje itd
Aja, a imaš mogoče ka link, ko so normalne ženske v njih?Ne šteje uradna slika
Aja, a imaš mogoče ka link, ko so normalne ženske v njih?Ne šteje uradna slika
The world is as you are.
-
*mala* - Cosmopsiho
Upam da boš velik na morju Itak bo pa poleti tak vroče, da boš skoz v njej, ker je lahka. Ena kombinacija z lookbook: KLIK oz KLIK.
Js grem jutr pa potele žabe v H&M
Js grem jutr pa potele žabe v H&M
-
*mala* - Cosmopsiho
Vidla sem jih v CP mislim da 2 tedna nazaj (ampak so bile v kompletu z enimi črtastimi za mislim da 5€). Mnde jih ni zmanjkalo, ker takrat jih je blo še ogromno.
-
*mala* - Cosmopsiho
Js jih tud dons kupila Sam tadruge so pa res kr ene. Sem že razmišljala, če bi v trgovini na skrivaj zamenjala črtaste, da bi 2 pikaste vzela, ampak nisem mogla
So ble na mojem WL že kar neki časa.
Moram pa rečt da mi H&M vedno bolj všeč. Včasih kupovala le basic kose, sedaj bi pa kar vse mela
So ble na mojem WL že kar neki časa.
Moram pa rečt da mi H&M vedno bolj všeč. Včasih kupovala le basic kose, sedaj bi pa kar vse mela
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
jaz sem itak šele na blagajni vidla da niso oboje pikčaste.
drugače pa jaz v h&m niti slučajno ne dobim kakih kavbojk. večina tam kupujem oblekce in krila, tu in tam kakšno special majčico. pa spodnje perilo.
danes sicer nisem kaj veliko gledala ker bi imela sigurno manj denarja če bi. zgrabila sem te žabe in kliznila.
drugače pa jaz v h&m niti slučajno ne dobim kakih kavbojk. večina tam kupujem oblekce in krila, tu in tam kakšno special majčico. pa spodnje perilo.
danes sicer nisem kaj veliko gledala ker bi imela sigurno manj denarja če bi. zgrabila sem te žabe in kliznila.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov